Information
Din inkorg

Goizper-iK

Tillverkare: Goizper-iK
Munstycke till IK spruta ..
81 kr Exkl moms:65 kr
Tillverkare: Goizper-iK
Standard rör, lance till en IK-spruta. Passar till:IK-Multi 6, 30-8.38.11.901IK-Multi 9, 30-8.38.11.911IK-Multi 12, 30-8.38.11.921IK-Multi 12 BS, 30-8.39.70.01..
106 kr Exkl moms:85 kr
Tillverkare: Goizper-iK
IK-Handtag för IK spruta reservdel till ik multi spruta ..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Goizper-iK
Flasksprutan IK MULTI Trigger 1 LiterErbjuder en professionell sprutlösning för optimala resultat i en brett utbud av sektorer. Denna spruta är idealisk för isolerade arbeten på små ytor som byggnader, fordon, rengörning samt inom industrin.Kapacitet: 1,0 liter.Justerbart koniskt munstycke i plast.Viton® packning.Vikt: 0,18 kg.Lämplig för medel med pH-värde 2-10    ..
258 kr Exkl moms:206 kr
Tillverkare: Goizper-iK
HC TR 1 Liter är en professionell spruta som har designats och tillverkats med material av maximalt beständighet att användas med vegetabiliska och animaliska oljorHC TR 1 är en professionell spruta som har designats och tillverkats med material av maximalt beständighet att användas med vegetabiliska och animaliska oljor, kolvätebaserade lösningsmedel, smörjmedel och petroleumprodukter. Den är idealisk för användning inom bilindustrin för uppgifter som att rengöra bromsar, ta bort tjärfläckar oc..
307 kr Exkl moms:246 kr
Tillverkare: Goizper-iK
IK Multi kempåläggare 1,5 liter En handspruta för industriell rengöring. Tillverkad av högresistent material som gör sprutan tålig mot starkt alkaliska och sura medel.Lämplig för kolvätebaserade lösningsmedel, smörjmedel, petroleumprodukter samt lösningsbaserade bekämpningsmedel.Utrustad med skyddshylsa för ventilkammare, säkerhetsventil med tryckluftsalternativ, stor öppning för enkel påfyllning samt en nivåindikator.En kraftfull handspruta som är användbar till flera olika områden så som ..
453 kr Exkl moms:362 kr
Tillverkare: Goizper-iK
En handspruta utformad för att vara kompatibel med kemiska medel som används i professionell rengöring och desinfektion. Lämpad för alkaliska-, alkohol- och acetonämnen. Utrustad med säkerhetsventil med tryckluftsalternativ, skyddshylsa för ventilkammare samt robust tank med nivåindikator. Sprutan är användbar inom områden som exempelvis fordons-, industri- och byggbranschen.    Kapacitet: 1,5 liter.    Maxtryck: 3 bar.    Justerbart rundstråle- och flatstrålemunsty..
474 kr Exkl moms:379 kr
Tillverkare: Goizper-iK
IK MULTI Pro 2 sprutan kännetecknas av maximal prestanda när det gäller ergonomi, användarvänlighet och säkerhet. Den erbjuder en professionell sprutlösning för att uppnå optimala resultat inom ett brett spektrum avsektorer som konstruktion, rengöring och desinfektion, virus, skadedjursbekämpning och epidemibekämpning, fordon, industri och luftkonditionering (HVAC). IK MULTI Pro 2 är designad för maximal styrka och mångsidighet med de mest aggressiva kemikalierna. Denna spruta är särskilt motstå..
481 kr Exkl moms:385 kr
Tillverkare: Goizper-iK
IK Multi Kempåläggare En professionell tryckspruta tillverkad av Polypropylenplast. Tål de mest aggressiva kemikalierna samt är särskilt resistent mot syror.Utrustad med integrerad tratt i tanken, säkerhetsventil med tryckluftsalternativ, nivåindikator samt en spraylans i glasfiber på 36 cm.Lämplig för desinfektionsmedel, neutrala produkter, syror, lösningsmedelsbaserade bekämpningsmedel, alkoholer samt oljor.Användbar för exempelvis sanering, avfettning, klotterborttagning, skadedjurbekämp..
1 612 kr Exkl moms:1 290 kr
Tillverkare: Goizper-iK
IK MULTI Pro 9 sprutan kännetecknas av maximal prestanda när det gäller ergonomi, användarvänlighet och säkerhet. Den erbjuder en professionell sprutlösning för att uppnå optimala resultat i en bred olika sektorer. Den är designade för maximal styrka och mångsidighet mot de mest aggressiva kemikalierna särskilt motståndskraftig mot syror. IK MULTI Pro 9 är designad för maximal styrka och mångsidighet med de mest aggressiva kemikalierna.Denna spruta är särskilt motståndskraftig mot syrorMaxkapaci..
1 790 kr Exkl moms:1 432 kr
Tillverkare: Goizper-iK
IK MULTI Pro 12 sprutan kännetecknas av maximal prestanda när det gäller ergonomi, användarvänlighet och säkerhet. Den erbjuder en professionell sprutlösning för att uppnå optimala resultat i en bred olika sektorer. Den är designade för maximal styrka och mångsidighet mot de mest aggressiva kemikalierna särskilt motståndskraftig mot syror. IK MULTI Pro 12 är designad för maximal styrka och mångsidighet med de mest aggressiva kemikalierna.Denna spruta är särskilt motståndskraftig mot syrorMaxkapa..
1 909 kr Exkl moms:1 527 kr
Tillverkare: Goizper-iK
Tryckspruta som är idealisk för rengöring och desinfektion. Lämplig för alkaliska ämnen samt alkohol- och acetonämnen. Användbar till områden som exempelvis industrier, bilbranschen, detaljhandeln, byggarbetsplatser samt lämplig för skadedjursbekämpning. Utrustad med integrerad tratt i tanken, säkerhetsventil med tryckluftsalternativ och nivåindikator.    Kapacitet: 6 liter.    Maxtryck: 3 bar.    Justerbart rundstrålemunstycke i plast.    Viton® packning...
1 948 kr Exkl moms:1 558 kr
Tillverkare: Goizper-iK
Betteridriven skumspruta IK FOAM Pro 12IK FOAM Pro 12 professionella sprutan har tillverkats för att generera torra, täta och slitstarkt skum. Den är designad för att användas med kemiska medel med ytaktiva egenskaper för applikationer inom professionell rengöring, sanitet och desinfektion, rengöring av VVS-system, fordonstvätt och detaljering, samt för desinfektion av livsmedelsområden och storkök. Med användningen av skummet lyckas man öka kontakttiden mellan kemikalien och den yta att rengöra..
6 869 kr Exkl moms:5 495 kr
Visar 1 till 13 av 13 (1 Sidor)