Information
Din inkorg

Chemical Guys

Tillverkare: Chemical Guys
Chemicla Guys Chuy Bubbelgum air freshner. Upplev den lekfulla barndomen med denna underbart doftande luftuppfriskare och odörborttagare med doft av ljuvligt bubbelgum!Berikad med aktiva odörborttagare som hittar källan och neutraliserar den för fräsch doft länge.Städa/dammsug hela bilen innan du använder denna för bäst effekt.Spraya några gånger i kupé och bagagerum. Undvik att spraya direkt på innertak eller läder.Några tips: Justera så att luften bara går runt i kupén, spraya några gång..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Fresh Glazed Donut, en härlig doft av nygräddat Doften av varma nygräddade munkar vill man ha typ överallt. Ett tips är att äta så du är riktigt mätt innan du använder fresh glazed doughnut!Berikad med aktiva odörborttagare som hittar källan och neutraliserar den för fräsch doft länge.Städa/dammsug hela bilen innan du använder denna för bäst effekt. Spraya några gånger i kupé och bagagerum.Undvik att spraya direkt på innertak eller läder.Några tips: Justera så att luften bara ..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys med härlig doft av melonFresh slice watermelon får dig att tänka på varma sommardagar året runt. Luft fräschare samt odör borttagare med doft av vattenmelon kan aldrig vara fel.spraya och invänta den härliga doften..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Honeydew air freshener 118ml Honeydew air freshener använder sig av samma härliga essens som honeydew snow foam schampo.Denna tar bort ovälkommen odör och lämnar kvar en frisk doft av honungsmelon.Äntligen kan bilen interiör dofta honungsmelon...
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys New Car Scent-doft Vill du bli av med oönskad lukt eller är du bara trött på den konstgjorda och kortlivade lukten av doftträd som hänger på spegeln? Prova då en luftfräschare från Chemical Guys! Luftfräschare från Chemical Guys är gjorda av naturliga ingredienser och speglar bara den naturliga doften du önskar. Dessutom innehåller våra luftfräschare aktiva, doftneutraliserande enzymer som dödar bakterier, tar bort irriterande lukter och håller dem borta. För en bättre miljö i..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Appliceringssvamp för dressing och vax ..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Zesty lemon and lime - doftDet är svårt att tänka sig en fräschare doft än lime och citron. När den dessutom är utvecklad av Chemical guys så kan man förvänta sig något alldeles extra.Zesty lemon tar bort odör på nolltid och fyller vilket rum som helst med väldoft.Berikad med aktiva odörborttagare som hittar källan och neutraliserar den för fräsch doft länge.Städa/dammsug hela bilen innan du använder denna för bäst effekt.Spraya några gånger i kupé och bagagerum. Undvik att spra..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Tvätthandske mjuk från Chemical Guys Chemical Guys Chenille tvätthandske är en av våra största tväthandskar. Är störst alltid bäst? Ja, nästan! En större handske håller mer vatten och större mängder vatten minimerar risken för repor och slitage på lacken vid tvätt...
159 kr Exkl moms:127 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Workhorse Microfiberduk svart Chemical Guys Black Workhorse är det perfekta duken för rengöring och skydd av fordonets yttre delar såsom hjul, däck, motor och plastdelar etc. Dessa premiumdukar är gjorda med en supermjuk 70/30 mikrofiberblandning för att undvika repor även på de känsligaste delarna av fordonet. Oavsett hur många gånger du tvättar dessa dukar kommer de behålla sin mjukhet och funktion så länge du använder rätt sorts tvättmedel. Storlek 400x400mm..
159 kr Exkl moms:127 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys doftfria rengörare Nonsense invisible cleaner, ph neutral, doftlös men ändå kraftfull APC produkt som används på alla material för en rejäl rengöring. Späd produkten till önskad styrka. Testa alltid färg fastheten på misstänkt känsliga material..
189 kr Exkl moms:151 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Borste för fälgar, lacker och detaljer Short Handle Wheel Brush är en stark men samtidigt skonsam borste för tuffa jobb. De syntetiska borsten är mjuka nog även för de mest känsliga fälgar, lacker och detaljer. Borsten kan användas för bilens nedre paneler, till motortvätt och självklart till fälgar och däck. Det ergonomiska, helgjutna handtaget ger ett bra och säkert grepp samtidigt som det täta borsthuvudet gör att du kan tvätta stora områden åt gången...
194 kr Exkl moms:156 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Microfiber Wash som effektivt ska lösa upp poleringsmedel, vax, oljor och annan smuts som sätter sig i fibrernaChemical Guys Microfiber Wash är tillverkad helt speciellt för att mikrofiberdukar inte ska förlora sin mjukhet samtidigt som den effektivt ska lösa upp poleringsmedel, vax, oljor och annan smuts som sätter sig i fibrerna. Medans traditionella koncentrerade tvättmedel kan ha svårt att sköljas helt ur efter tvätt, bidrar den citrusbaserade formeln till Chemical Guys Microfiber Wash att d..
195 kr Exkl moms:156 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys VRP vinyl, rubber plastic shine and protectant. I Las vegas där denna produkt är utvecklad finns det mycket sol. VRP rengör och skyddar alla utsatta vinyl, gummi och plastdetaljer året runt. Produkten är vattenbaserad och torkar inte ut känsliga material...
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
VinylförnyareTire Kicker Extra Shiny är en helt ny och mycket lättanvänd däck, plast, gummi och vinylförnyare. Ytan blir härligt mattsvart. Den spraybara formulan är vattenbaserad och ger dig en lång hållbarhet och lagom glans utan att kännas fet eller klibbig. Tire Kicker skyddar olackerad plast, gummi och vinyl mot UV-strålning som förorsakar blekning, sprickor och uttorkning. Tire Kicker tränger djupt ner i delarna du behandlar och stöter ifrån smuts och damm. Tire Kicker kan också anv..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Schampo som efterlämnar en vaxliknande glans på lacken.Mycket skummande och lätt att använda.Det här behagliga citrondoftande schampot är helt vaxsäkert och passar perfekt för underhållstvätt.Schampot efterlämnar en vaxliknande glans på lacken.Ett riktigt bilschampo, som uppfyller dina förväntningar gång på gång.Både rengöringsförmågan och glansen är i toppklass...
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Schampo med 2 sortes vax Extream Bodywash är ett riktigt superschampoo!Tvätthandsken flyger nästan ur händerna när man tvättar med denna, den har ett otroligt bra glid med ett tjockt lager härligt skum som hjälper till för minimal risk för att skapa repor i samband med beröring. Extreme bodywash är berikad med 2 sorters vax, nämligen 100% naturligt carnauba samt syntetiskt vax. ..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Honeydew air fresh 473ml en härlig doftChemical Guys Honeydew är en luktborttagare som effektivt eliminerar oönskade lukter från bilen, t.ex. tobak, djurlukt, osv.Fantastisk doft av honungsmelon! Innehåller enzymbaserade ämnen som neutraliserar obehagliga lukter.Fräschar snabbt upp bilens interiör. ..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical guys signatur scens air doft En söt doft men inte för söt, fräsch men inte för mycket doft utan helt lagom och väldigt behaglig. Unik doft samt odör eliminator är huvudorden för denna klassiska produkt från Chemical guys. Den mest sålda doft produkten och man förstå varför. Söt doft men inte för söt, fräsch men inte för mycket doft. Unik doft som är svår att förklara. Prova!..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
MR PINK SUPER SUDS SCHAMPOO SUPERIOR SURFACE CLEANER. Legendariskt schampo av högsta klass. Mr Pink skummar sjukt mycket i både skumlans och tvätthink för att minimera risken för repbildning.   Doften är legendariskt härlig som bör upplevas. Mr Pink är ett riktigt vasst referensschampo som många har försökt kopiera. Det finns bara ett original.EGENSKAPERpHNeutralDoftGodisFinishHögglansBilfärgAllaInnehållFlytandeAnvändningExteriört ..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Vill du bli av med oönskad lukt eller är du bara trött på den konstgjorda och kortlivade lukten av doftträd som hänger på spegeln? Prova en luftfräschare från Chemical Guys! Luftfräschare från Chemical Guys är gjorda av naturliga ingredienser och speglar bara den naturliga doften du önskar. Dessutom innehåller våra luftfräschare aktiva, doftneutraliserande enzymer som dödar bakterier, tar bort irriterande lukter och håller dem borta. För en bättre miljö i bilen; Luftfräschare från Chemica..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Denna fönsterputs är helt ammoniakfri! Den är dock fullpackad med antistatiska egenskaper! Varför då?? Jo, när du gnider på rutan så bildas statisk elektricitet som gör att rutan drar till sig damm o smuts efter arbetet. Med streakfree window clean så håller sig din ruta ren betydligt längre. Ett kraftfullt men säkert recept utan farliga kemikalier gör putsningen säker för både dig och känsliga ytor...
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Bilschampo med extra fylligt skumGivet i tvätt arsenalen om du ska tvätta en svart eller mörk bil. Blacklight är optimerat med extra fylligt skum med härligt glid för minsta friktion för en säker tvätt. Blacklight tar ej bort vax eller lackskydd och är därmed helt säker att använda hur ofta man vill. ..
209 kr Exkl moms:167 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Schampo för foamlanceChemical Guys Honeydew är ett bilschampo framtaget för att främst användas med foam lance.Att använda foam lance reducerar risken för slitage på lacken genom att man undviker tvättrepor.Honeydew fungerar även utmärkt som vanligt bilschampo vid handtvätt.Den nya formulan ger dessutom ett kraftigare och tjockare skum än tidigare.Honeydew innehåller vattenavkalkningsmedel vilket är en fördel om du ofta har kalk- eller vattenmärken på din lack eller vindruta.Schamp..
209 kr Exkl moms:167 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Silk Shine Dressing är en fantastisk plast- & gummiförnyare för både exteriör och interiör. Den ger en djup silkesmatt finish på allt från instrumentpanelen och dörren till däck motorer och plastdetaljer. Silk Shine innehåller inga oljor som lämnar en fet och klibbig yta efter sig. Den torkar perfekt och skyddar samtidigt mot blekning orsakad av UV-strålning. Vi rekommenderar att du använder en applikator när du applicerar Silk Shine Dressing. Chemical Guys Premium Mikro..
219 kr Exkl moms:175 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys en allrengöring interior Cleaner Chemical Guys Total interior Cleaner & Protectant är en allt i ett produkt som fungerar enastående väl på alla ytor interiört. Vinyl, plast, mattor, tyg, glas, trä och navigationsdisplay mfl. Produkten luktar fräscht och rent med klass.Spraya Total interior på den smutsiga ytan och torka torrt med mikrofiberduk, ev spraya direkt på mikrofiberduken för att undvika överspray ..
219 kr Exkl moms:175 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Quick detailernas quick detailer, du kan sluta leta nu. Speed wipe får din lack i utställningsskick på minuter, spraya på, njut av den härliga doften av körsbär, torka av med en mikrofiberduk och häpna sedan över den otroliga glansen och den lena ytan. Speed wipe har antistatiska egenskaper och är fantastisk även som torkstöd vid avtorkning av tvättad bil...
219 kr Exkl moms:175 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Att använda lera för att rengöra lack och andra material på djupet blir alltmer populärt, speciellt innan polering. Det kan kännas lite underligt till en början att dra lera på den känsliga lacken men snabbt förstår man hur fantastiskt ren ytan blir, helt fri från de mest envisa föroreningar. Lera behöver smörjning vid användning så använd alltid Clay luber från Chemical Guys.Blå lera - för lätta jobb..
229 kr Exkl moms:183 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Att använda lera för att rengöra lack och andra material på djupet blir alltmer populärt, speciellt innan polering. Det kan kännas lite underligt till en början att dra lera på den känsliga lacken men snabbt förstår man hur fantastiskt ren ytan blir, helt fri från de mest envisa föroreningar. Lera behöver smörjning vid användning så använd alltid Clay luber från Chemical Guys.Grå lera - medium..
229 kr Exkl moms:183 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Att använda lera för att rengöra lack och andra material på djupet blir alltmer populärt, speciellt innan polering. Det kan kännas lite underligt till en början att dra lera på den känsliga lacken men snabbt förstår man hur fantastiskt ren ytan blir, helt fri från de mest envisa föroreningar. Lera behöver smörjning vid användning så använd alltid Clay luber från Chemical Guys.Gul lera - lätt/medeltuffa jobb..
229 kr Exkl moms:183 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Att använda lera för att rengöra lack och andra material på djupet blir alltmer populärt, speciellt innan polering. Det kan kännas lite underligt till en början att dra lera på den känsliga lacken men snabbt förstår man hur fantastiskt ren ytan blir, helt fri från de mest envisa föroreningar. Lera behöver smörjning vid användning så använd alltid Clay luber från Chemical Guys.Svart lera- för de tuffaste jobben..
229 kr Exkl moms:183 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Sticky Citrus Wheel Cleaner Gel är en naturlig, kraftfull och mycket användbar fälgtvätt. Med den geléaktiga konsistensen sitter den kvar länge på fälgarna och uppnår maximal verkningstid. Sticky Citrus Wheel Cleaner Gel kan användas på alla typer av fälgar; lackerade, krom, polerade etc. Det är också en utmärkt rengöring för däck och bromsar. Vi rekommenderar att använda denna fälgtvätt i kombination med en bra fälgborste. Till exempel Short Handle Wheel Brush från Chemi..
239 kr Exkl moms:191 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Schampo som lämnar efter sig keramiskt skyddHydroSuds är infused med SiO2 som lämnar efter sig keramiskt skydd och otrolig glans för varje drag med tvätthandsken.HydroSuds erbjuder ett bra skydd även om man inte har någon behandling sedan innan och lämnar en kiseldioxid-rik skyddsfilm bakom som hjälper till att avvisa vatten, smuts och andra föroreningar, vilket håller din bil renare längre.Använd den på en bil utan skydd för att lägga till vattenpärlande egenskaper, eller på en skyddad bil för ..
287 kr Exkl moms:229 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical guys Vax som ger skydd och glansSpraya på och torka av med mikrofiberduk och ditt fordon skiner av djup glans från naturlig högkvalitativ carnauba.Instawax lämnar efter sig ett lager härligt vax för skydd och glans.Detta är för dig som på ett snabbt sätt vill skämma bort ditt fordon efter underhållstvätten.Kan användas på alla ytor exteriört!..
289 kr Exkl moms:231 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Mr. pink shampoo Legendariskt schampo av högsta klass. Mr Pink skummar sjukt mycket i både skumlans och tvätthink för att minimera risken för repbildning.  Doften är legendariskt härlig som bör upplevas. Mr Pink är ett riktigt vasst referensschampo som många har försökt kopiera, men det finns bara ett original.EGENSKAPERpHNeutralDoftGodisFinishHögglansBilfärgAllaInnehållFlytandeAnvändningExteriört ..
379 kr Exkl moms:303 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Light Metal PolishLight Metal Polish tar bort  fläckar av oxidation och smuts på ett enkelt sätt samt buffar upp extrem glans på all typ av metall. Efter behandlingen lämnas en UV skyddande och smutsavvisande hinna av polymer för glans under längre tid. För aluminium, krom, rostfritt stål, koppar, mässing m.m...
395 kr Exkl moms:316 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Våt vax Butter  Butter wet wax är en fantastisk produkt som baseras på 100% naturlig brazilianskt carnauba.Applicera och torka av. Boom! Otrolig ”wet look” ytan blir silkeslen och skapar en häftig vattenavrinning samtidigt som den är ett skydd mot naturligt slitage...
429 kr Exkl moms:343 kr
Visar 1 till 36 av 48 (2 Sidor)