Information
Din inkorg

Exteriör

Exteriör

En bil som underhålls regelbundet är ett nöje för både dig och bilens värde. Här hittar ni allt till bilens utsida.

Biltvätt / GDS | Tvätt | Avfettning | Bilschampo | Syra | Skumtvättmedel | Allrengöring / APC | Flygrost | Fälgrengöring | Insektsmedel | Snabbförsegling | Foam Lance | Glas | Däck / Gummi / Vinyl | Lackskydd | Cabriolet / Suflett | Motorutrymme | Tvätt tillbehör | Färg | Lackreparation | Spolarvätska

Tillverkare: Arom-Dekor
AdProLine® Citrofoam alkalisk avfettning 25 LAd Proline citrosfoam med doft är ett högskummande alkaliskt tvätt-/avfettningsmedel som lämpar sig för tvätt av fordon samt buss och lastbil.   - Löser effektivt upp insekter, vägdamm, sot eller pigmentsmuts- Snabbt och enkelt att applicera- Lämpar sig för såväl fordon som fasader och andra ytorLöser effektivt upp vägdamm, sot, pigmentsmuts och avlägsnar enkelt bort insekter. Kan också användas som bilschampo. Du täcker enkelt ett helt last..
1 051 kr Exkl moms:841 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax nya Foam avfettning  HÖGSKUMMANDE, EFFEKTIV Koncentrerad alkalisk skumavfettning som bildar ett optimalt skum med en härlig doft av “energy“Koncentrerad alkalisk skumavfettning som bildar ett optimalt skum med en härlig doft av “energy“ utmärkt för dig som vill ha en effektiv alkalisk avfettning när du tvättar. Fungerar utmärkt till en anläggning med många bilar i omlopp. Kan även används i automatiska biltvättar och Gör Det Själv tvättanläggningar. Ger ett jämnt och fylligt sku..
1 149 kr Exkl moms:919 kr
 Keramiskt Schampo från Ditec 500ml.
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Keramiskt Schampo - Ditec Ceramic SchampoDet ultimata underhållsshampo för keramiska behandlingar.Premium Class, Keramiskt schampo som ger din bil en fantastisk glans.Rengör effektivt och ger en skyddande beläggning.Hög glans effekt.Ger hydrofoba egenskaper på tvättade ytor, hjälper det keramiska skyddet att hålla sig aktivt.AnvändningAnvänds inte på varma ytor. Undvik användning i direkt solljus. Skölj bort all smuts och grus från bilens lack. Använd alltid en ren svamp och hink. Tvätta bi..
229 kr Exkl moms:183 kr
Ditec Ceramic Quick Coating 500ml.
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Snabbförsegling För snabbt och enkelt underhåll av keramiska lackskydd. Spraya på och skölj av.Hög glans effekt, förbättrar lackens glans.Skapar hydrofoba egenskaper, hjälper det keramiska lackskyddet att hålla sig aktivt.Perfekt underhållsprodukt för keramiska lackskydd.Supersnabb applicering. Spraya på lacken och skölj av Kan även användas torr som en quick detailer.AnvändningAnvänds inte på varma ytor. Undvik användning i direkt solljus. Tvätta bilen noggrant. Spraya på produkten me..
229 kr Exkl moms:183 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec härliga snabbvax och försegling Lackskyddsspray för bilens lack, fälgar, glasytor mm. Bara att spraya på och torka av. Kan med fördel användas som torkstöd vid tvätt.Perfekt för bil, båt, husvagn, husbil etc. Bara att spraya och torka av!..
299 kr Exkl moms:239 kr
Tillverkare: Rupes
Sladdlös polermaskinNyhet 2022Rupes iBRID MINI polisher HLR75 18Volt BETAUnboxing film : https://youtu.be/3eLzSVJk8U0Designen, känslan och ergonomin är något helt nytt med Rupes nya MINI Polermaskin HLR75. Detta är maskinen för dig som jobbar professionellt med bilvård där krav på prestanda som låga vibrationer, stor kraft och underbar ergonomi. Vi känner igen iBridtekniken från den mindre maskinen Nano, d.v.s. maskinen kan köras med batteridrift eller *nätadapter med sladd som ansluts till..
8 749 kr Exkl moms:6 999 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher industridammsugare med 2 motorer, Dammsugare Högpresterande dammsugare med effekt på 2760 W och behållare som rymmer 65 liter, med ApClean-system för konstant hög sugeffekt och oavbruten användning.Elektronisk nivåkontroll för dammsugning av vätskor för att förhindra överfyllning i behållaren. Den gula Home & Garden-serien är anpassad för rengöring i hemmet, både inomhus och utomhus, medan den grå Professional-serien består av maskiner och tillbehör anpassade för professionellt..
10 619 kr Exkl moms:8 495 kr
Tillverkare: Rupes
Spraya non-stop i ca 90 minuter på 1 laddning BESKRIVNINGEPDM kemikalieresistenta tätningar (ej för kallavfettning)Sprayar även uppochner utan avbrottStällbart munstyckeLithium-ion 3.6V 1200mAh batteriVikt 320gramCE certifieradNon-stop sprayer är det nya smidiga och enkla sättet att lägga på kem. Tack vare att ingen plats för luft behövs i kärlet så används hela kärlet för vätska vilket sparar vikt och minskar antalet fyllningar. Dioden lyser blått när enheten är aktiv och tillräcklig batteri..
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Rupes
Spraya non-stop i ca 120 minuterBESKRIVNING30Liters kärlFKM kemikalieresistenta tätningar (klarar ej extra kraftig avfettning)Levereras med 1 batteri/laddare, 3 olika munstycken samt 60cm lans och 6meter slangLithium-ion 18V 2200mAh batteri, löstagbart av borrmaskinstyp.Switch för låg och högfart6 bars tryck. 3.5L/minVikt 11KgCE certifieradNon-stop sprayer är det nya smidiga och enkla sättet att lägga på kem. Tack vare att ingen plats för luft behövs i kärlet så används hela kärlet för vätska vi..
5 749 kr Exkl moms:4 599 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes polermaskin DA bas kit bigfoot Komplett polerkit - Rupes LHR 15ES/STD är en lättanvänd polermaskin ur Rupes Bigfoot-serie, perfekt för nybörjaren!Den oscillerande rörelsen gör att polerrosor/hologram undviks samtidigt som den inte drar åt något håll som en roterande maskin gärna gör.Som i alla Bigfoot-modeller har Rupes jobbat hårt med motvikter i växelhuset för att få ner vibrationerna till ett minimum vilket gör maskinen väldigt välbalanserad och lättjobbad.Mycket liten värmeutveckl..
5 124 kr Exkl moms:4 099 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes DA bas kit Bigfoot 21 PolermaskinRupes Polermaskin DA bas kit bigFoot 21mm lämpar sig för både professionellt och hobbybruk.En högkvalitativ oscillerande polermaskin. LHR21ES tar effektivt bort repor.Enkel att använda. Maskinen ger en 21 mm excentrisk rörelse, samtidigt som den är mycket balanserad i händerna.Lätt att justera rotationshastigheten vid behov. Hastighetsval, hantering och användarvänlighet är bland marknadens bästa, kvalitet och hållbarhet, är i en klass för sig.Denna polerm..
5 374 kr Exkl moms:4 299 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Spray and Seal 750ml Snabbförsegling Sonax Spray & Seal är en effektiv och snabb lackförsegling som används efter tvätt och innan du torkat bilden.Spraya på nytvättad och våt bil och skölj av med vatten - förseglat och klart!Fördel är att den fungerar på alla ytor, även båt, husbil och husvagn, allt som du har nytvättat och som du vill ge en extra glans och försegling.Det tar bara några minuter sen är det klart! ..
199 kr Exkl moms:159 kr
Workhorse Black Mikrofiber
Bästsäljare
Tillverkare: Chemical Guys
MicrofiberdukChemical Guys Black Workhorse är det perfekta duken för rengöring och skydd av fordonets yttre delar såsom hjul, däck, motor och plastdelar etc. Dessa premiumdukar är gjorda med en supermjuk 70/30 mikrofiberblandning för att undvika repor även på de känsligaste delarna av fordonet. Oavsett hur många gånger du tvättar dessa dukar kommer de behålla sin mjukhet och funktion så länge du använder rätt sorts tvättmedel. Storlek 400x400mm..
159 kr Exkl moms:127 kr
Ditec Car Shampoo 0,5 liter
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Car Schampo Konsument schampo speciellt framtaget för tvätt av Ditecbehandlade bilar. Ger mycket bra avrinning och glans. Rekommenderas!Låglöddrande schampo som ger en "vax it wet" effekt som förbättrar ytskiktet på bilen. Ger fin glans och avrinning...
149 kr Exkl moms:119 kr
Glosser Premium Handspruta, 500ml, Blå
Nyhet Bästsäljare
Tillverkare: Glosser
Glosser Premium Handspruta, 500ml, Blå Kompakt och smidig storlek vid interiör rekond Fin sprutdimma utan stänk och söl. Halvtransparent så man lätt ser att fylla. ..
49 kr Exkl moms:39 kr
Glosser Pro 1,5L Pumptryckspruta
Bästsäljare
Tillverkare: Glosser
Glosser pro kempåläggare 1,5 Liter Glosser Premium tryckspruta är motståndskraftig för det flesta kemikalier.En effektiv och lättanvänd spruta med lättjusterat huvud där man kan få en kraftfull jetstråle och en mjuk sprutdimma .Användbar till flera olika rengöringsmoment. Kapacitet: 1 ,5 iter.Maxtryck: 3 bar.Flatstrålemunstycke i plasLämplig för det flesta kemikalier ..
149 kr Exkl moms:119 kr
Tillverkare: Arom-Dekor
AdProLine® Flygrostborttager 25LAdProline oxidlösare är en oxidlösare som är mycket effektiv på framför allt flygrost och andra sura föroreningar.- Utmärkt för alla exteriöra ytor av fordonet- PH-neutral- Ändrar färg när den verkat klartAdProLine® Oxidlösare är en oxidlösare som är mycket effektiv på framför allt flygrost och andra sura föroreningar. Fungerar utmärkt på alla exteriöra ytor av fordonet som till exempel lackade ytor, plast, gummi, glas, rostfritt, aluminium, kromade detaljer etc. ..
2 148 kr Exkl moms:1 718 kr
Tillverkare: Arom-Dekor
Ad Proline Degreaser 25Liter kallavfettning Ad proline degreaser är en lågaromatiskt, emulgerande kallavfettning med mycket bra effekt.- Effektiv mot tjära, asfalt och fett på fordon och maskindelar- Effektiv även på våta ytor- Uppfyller kraven för kemikaliesvepetProline Degreaser är ett lågaromatiskt emulgerande kallavfettningsmedel med mycket bra lösningsförmåga. Lämplig för rengöring av fordon och maskindelar som är starkt nedsmutsade av exempelvis asfalt, tjära och fett. Innehåller ett effek..
1 052 kr Exkl moms:841 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Bilschampo med extra fylligt skumGivet i tvätt arsenalen om du ska tvätta en svart eller mörk bil. Blacklight är optimerat med extra fylligt skum med härligt glid för minsta friktion för en säker tvätt. Blacklight tar ej bort vax eller lackskydd och är därmed helt säker att använda hur ofta man vill. ..
209 kr Exkl moms:167 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Tvätthandske mjuk från Chemical Guys Chemical Guys Chenille tvätthandske är en av våra största tväthandskar. Är störst alltid bäst? Ja, nästan! En större handske håller mer vatten och större mängder vatten minimerar risken för repor och slitage på lacken vid tvätt...
159 kr Exkl moms:127 kr
Ditec Alkalisk Degreaser Nano, 25 Liter.
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Alkalisk nano avfettning 25 Liter Alkalisk avfettning som effektivt löser trafikfilm och smuts.Nanoteknologi ger en vattenavstötande yta som ökar avrinningen samt ger en skyddande yta. Biologiskt nedbrytbar...
2 010 kr Exkl moms:1 608 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Foam wash plus avfettning Ditec Foam Wash plus är en ny generationen av avfettningsmedel som används tillsammans med skumpåläggare, foam lanceProdukten ger ett tjockt skum som effektivt avlägsnar trafikfilm och smuts...
1 311 kr Exkl moms:1 049 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec starka alkaliska avfettning 25 Liter Starkt alkaliskt avfettningsmedel Multi rengöringsmedel för bilar. Spädes 1:10 - 1:40...
874 kr Exkl moms:699 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec starka alkaliska avfettning i 5 LITERS Starkt alkaliskt avfettningsmedel. Multi rengöringsmedel för bilar. Spädes 1:10 - 1:40...
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Rupes
Polermaskin Mark III LHR 21 med väska och tillbehörVarför denna?Stora kitet 4x polermedel,trissor,dukar. 1 förklädeMarkIII är den senaste versionen av LHR21Nyutvecklad motor med vässat vridmomentProgressiv avtryckare2st gummiklackar på ryggen så maskinen ligger stadigtOmprogrammerad elektronikmodulBekvämt vitt gummigrepp nu även på ovansidan av nosen..
8 499 kr 7 899 kr Exkl moms:6 320 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax 660 Svanen godkänd alkalisk avfettning Sonax SX Power Clean är ett kraftfullt, Svanenmärkt avfettningsmedel av universaltyp som snabbt avlägsnar trafikfilm och annan vägsmuts. Ett måste för dig som vill ha det där lite extra. Sonax Power Clean passar utmärkt som fordonstvätt och högtryckstvättar men även för industriell rengöring, samt som förtvättmedel i GDS- anläggningar och automattvättanläggningar.Går med fördel att använda med foam lance. ..
686 kr Exkl moms:549 kr
Tillverkare: Arom-Dekor
AdProLine® Citrofoam 5 Liter alkalisk foam avfettning AdProline citrosfoam med doft är ett högskummande alkaliskt tvätt-/avfettningsmedel som lämpar sig för tvätt av fordon buss och lastbilar.- Löser effektivt upp insekter, vägdamm, sot eller pigmentsmuts- Snabbt och enkelt att applicera- Lämpar sig för såväl fordon som fasader och andra ytorLöser effektivt upp vägdamm, sot, pigmentsmuts och avlägsnar enkelt bort insekter. Kan också användas som bilschampo. Du täcker enkelt ett helt lastbilsekip..
223 kr Exkl moms:178 kr
Tillverkare: Arom-Dekor
AdProLine® flygrostborttagare AdProline oxidlösare är mycket effektiv på framför allt flygrost och andra sura föroreningar.- Utmärkt för alla exteriöra ytor av fordonet- PH-neutral- Ändrar färg när den verkat klartAdProLine® Oxidlösare är en oxidlösare som är mycket effektiv på framför allt flygrost och andra sura föroreningar. Fungerar utmärkt på alla exteriöra ytor av fordonet som till exempel lackade ytor, plast, gummi, glas, rostfritt, aluminium, kromade detaljer etc. AdProLine® Oxidlös..
440 kr Exkl moms:352 kr
Ditec Alkalisk Degreaser Nano, 5 Liter
Åter i lager om 4 - 8 veckor
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec alkalisk nano avfettningAlkalisk avfettning som effektivt löser trafikfilm och smuts.Nanoteknologi ger en vattenavstötande yta som ökar avrinningen samt ger en skyddande yta. Biologiskt nedbrytbar...
414 kr Exkl moms:332 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Foam wash plus avfettningDitec Foam Wash plus är en ny generationen av avfettningsmedel som används tillsammans med skumpåläggare, foam lance..Produkten ger ett tjockt skum som effektivt avlägsnar trafikfilm och smuts...
349 kr Exkl moms:279 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes LH19E/STN roterande polermaskin Kraftfull roterande polermaskin med 1200W motoreffekt. Varvtal 450 - 1700 Rpm. 125 mm stödrondell ingår i leveransen.Komplett kit med trissor och polermedel avsedda för roterande polering.Tryckklänslig tangent för perfekt kontroll över varvtalet från ca 100rpm.Ergonomisk överlägsen med 3 olika handtagsmöjligheter.Handen direkt på nosenAnti-vibration LOOP handtagAnti-vibration sidohandtag vänster/höger (dlx kit)9 meter sladd för åtkomlighet runt hela bil..
5 561 kr Exkl moms:4 449 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec mångsidig microfiberrondell. Lämplig för excentriska/DA-maskiner. Denna storlek rekommenderas för 125mm stödrondell..Hög avverkning och hög glans.Ger teknikern möjligheter att använda polerrrondellen för hög avverkning på mjukare lacker eller som medium avverkning på hårdare lacker. Rondell är främst framtagen för DA-maskiner. Den kan dock användas med roterande maskin om man vidtar försiktighet och har full koll på värmeuppbyggnaden.Användbar både på billacker som gelcoat.Vi rekommenderar..
111 kr Exkl moms:89 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec polerrondell 165mm diameter för fin polering Lämplig för efterbehandling och finjustering av alla moderna färgtyper. För användning med (DA) oscillerande maskiner.Konstruktionen och kvaliteten på skum som valts för tillverkning ger användaren en dyna som har lång livslängd, god värmeavledning och bearbetbarhet hos poleringsprodukten.Rekommenderas för användning i kombination med finare polermedel och då som hologram bortagning...
111 kr Exkl moms:89 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec slim polerrondell medium cut 165mm i diameter Medium Cut polerpads för medium. Lämplig för både efterbehandling och måttlig korrektion av alla moderna färgtyper och gelcoat.Används ofta för korrigering i ett steg, detta med stora tidsbesparingar, också mycket bra för efterbehandling efter grövre korrigeringar. För användning med (DA) oscillerande maskiner.Konstruktionen och kvaliteten på skum som valts för tillverkning ger användaren en dyna som har lång livslängd, god värmeavledning ..
111 kr Exkl moms:89 kr
Ditec Slim Pad Ø 165x13 x155 mm. Ultra Fine Cut
Bästsäljare Åter i lager om 10 - 15 dagar
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec polerrondell slim pad för finare polering Den svarta, slimmade polerrondellen är gjord för minimal påverkan men som ger en superhög glanseffekt.Lämplig för efterbehandling och borttagning av hologram på alla moderna färgtyper och gelcoat.Speciellt lämplig för mjukare och mörkare färger. För användning med (DA) oscillerande maskiner.Lämplig för användning som hologramborttager..
111 kr Exkl moms:89 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec polerrondell slim med hög polereffekt Hård polerrondell. Lämplig för DA-maskiner. Används tillsammans med grövre polermedel för bästa resultat.Våra nya polerrondeller är av premiumkvalitet, testade och tillverkade för användning av högpresterande polermedel. Rengörs lätt med tryckluft eller en borste under poleringsprocessen. Kan sköljas efteråt eller rengöras i en kuddtvätt.Håll dynan ren under polerprocessen för optimal finish...
111 kr Exkl moms:89 kr
Visar 1 till 36 av 1002 (28 Sidor)