Information
Din inkorg

Båtprodukter

Tillverkare: Viper
Vårt kit för att restaurera Marint Teak innehåller alla produkter och tillbehör som behövs för att helt återställa marin teak.Det är en 3-stegs process som kommer ge ett snyggt resultat. Rengöraren räcker till cirka 72m2 och oljan räcker till cirka 10m2. Kit enligt bild.1. Teakrengöring: Tar bort mögel, smuts och missfärgningar.2. Teak Brightener: Ljusar upp träets färg från väderpåverkan och gör även att träet suger in oljan jämnare.3. Teakolja: Återställer oljehalten som fö..
489 kr Exkl moms:391 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes polermedel Marin 1-step 1Liter Specialmedel för dig som ska polera gelcoat. Gelcoat kräver tuffa tag, XC-1 är ett grovt polermedel för en gelcoat i slitet skick där man söker snabb avverkning. XC-1 är väldigt lätt att torka av och ger även bra glans. Framtaget för oscillerande polermaskiner men fungerar även bra med roterande...
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Båttvål är idealisk för daglig rengöring och borttagning av seg smuts, smuts och fett. Utspädning: 30 ml per 4 liter vatten.Denna produkt kan släppas ut på ett säkert sätt i floder, bäckar och andra vattendrag...
1 125 kr Exkl moms:900 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
TEAK CLEANER är ett säkert och effektivt, giftfritt, organiskt och miljövänligt alternativ till att använda fosforsyra eller andra frätande rengöringsmedel. Den är speciellt framtagen för teak och andra träytor och rengör och återställer säkert teakdäck och trämöbler till sin naturliga färg. Teak Clean kombinerar ultralågt pH och överlägsen rengöringsprestanda med exceptionella miljöegenskaper. Denna produkt kan släppas ut på ett säkert sätt i floder, bäckar, hav och andra vattendrag när de..
1 353 kr Exkl moms:1 083 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Triton binder till träfibern och skapar ett skyddande och mycket vattenavvisande skydd på ytan.TRITON förändrar inte utseendet, färgen eller känslan på den yta som behandlas.Triton erbjuder exceptionella prestanda och kostnadsfördelarDet mest effektiva teakskyddet som finns Innehåller överlägsen teknologi för den marina miljön1 stegs behandlingMinskar avsevärt ytunderhåll.Fler detaljerEn liter behandlar upp till 14,25 m2 (150 ft2)En gallon behandlar upp till 600 ft2 (57 m2)Inte DOT-reglerad; erb..
3 057 kr Exkl moms:2 445 kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)