Information
Din inkorg

Biltvätt / GDS

Biltvätt / GDS
Multi Dressing till däck, plast, gummi och vinyl. Späd 1:5 för invändigt bruk och outspädd för exteriört bruk.Ger en hydrofobisk yta och ytorna blir lättare att rengöra.Kitet innehåller- Multi Dressing (500ml)- 3-pack Mikrofiberdukar (40 x 40cm)..
303 kr Exkl moms:242 kr
Tillverkare: Kärcher
Avfettning Kraftfullt skumrengöringsmedel för beröringsfri fordonstvätt. Avlägsnar olje- och fettfläckar samt sot, kåda, insektsrester och vägdamm.Mycket effektiv tack vare finporigt, voluminöst och vidhäftande skum med mikrokristaller.Borstfri rengöring förhindrar att mikrorepor bildas.Skonsam mot lack, paneler och aluminiumfälgar.Kort reaktionstid. NTA-fri. Uppfyller VDA...
306 kr Exkl moms:245 kr
Snabbförsegling eller sprayvax, vår Quick Detailer kan appliceras våt och sedan sköljas av, eller appliceras torr och torkas bort.Ger väldigt bra vätskeavrinning och skyddar effektivt mot tjärfläckar och att flygrost får fäste.Kitet innehåller- Quick Detailer (500ml)- 3-pack Mikrofiberdukar (40 x 40cm)..
323 kr Exkl moms:258 kr
Läder & Vinylvårdskit från VIPER, innehåller allt du behöver för att ge ett fantastiskt bra skydd, men även minskad friktion vid i och urstigning.Kitet innehåller- Rengörare (200ml)- Skyddskräm (200ml)- Rengöringssvamp- Applikator i Mikrofiber- Torkdukar i 100% Bomull..
349 kr Exkl moms:279 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Lahega FlockningsmedelAvsedd för att justera pH i tvättanläggningen, Natriumhydroxid 23%,UN1824H290 Kan vara korrosivt för metaller. H314 Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon...
599 kr Exkl moms:479 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax 660 Svanen godkänd alkalisk avfettning Sonax SX Power Clean är ett kraftfullt, Svanenmärkt avfettningsmedel av universaltyp som snabbt avlägsnar trafikfilm och annan vägsmuts. Ett måste för dig som vill ha det där lite extra. Sonax Power Clean passar utmärkt som fordonstvätt och högtryckstvättar men även för industriell rengöring, samt som förtvättmedel i GDS- anläggningar och automattvättanläggningar.Går med fördel att använda med foam lance. ..
686 kr Exkl moms:549 kr
Tillverkare: Kärcher
Koncentratet har en bred smutsupplösande förmåga och avlägsnar den mest hårt sittande vägsmutsen som damm, olja, smörjfett, insekter, trädharts och lera, Utan NTA,Kraftfullt rengöringsmedel för högtryck till fordonstvättLöser upp även de hårdast sittande fläckarna av olja, smörjmedel, harts, lera och insekterVerkar snabbt,Särskilt produktivSeparerar olja/vatten snabbt i oljeseparatorn,Biologiskt nedbrytbar tensider i enlighet med EEC 648/2004NTA-fri..
1 061 kr Exkl moms:849 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Multistar 10 Liter för invändig och utvändig rengöring med fräst doft Sonax APC Multistar är en intensiv och superkoncentrerad universalrengöring.Famtagen för att effektivt rengöra de flesta typer av interiöra samt exteriöra ytor.Tack vare det dryga spädningsförhållandet så kan medlet spädas ut och räcker på så sätt betydligt längre än en del andra rengöringsmedel.Efterlämnar en ren och fräsch doft...
1 095 kr Exkl moms:876 kr
Tillverkare: Kärcher
Aktiv och skonsamt rengöringsmedel. För enkel rengöring för att ta bort olje- och fettavlagringar samt insektsrester. 20L. Utan NTA.Effekt försprayningsmedel för förtvätt av bilar och nyttofordonLåter fett, olja, utsläpp och insektssmuts svälla och löser pålitligt upp demFörbättrar i betydande grad rengöringsresultatet i de efterföljande rengöringsstegen,Aktiv rengöring i alla temperaturstadierVerkar snabbt,Skonsam rengöringsverkanBiologiskt nedbrytbar tensider i enlighet med EEC 648/2004Separer..
1 244 kr Exkl moms:995 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax 660 Svanen godkänd alkalisk avfettning Sonax SX Power Clean är ett kraftfullt, Svanenmärkt avfettningsmedel av universaltyp som snabbt avlägsnar trafikfilm och annan vägsmuts.Ett måste för dig som vill ha det där lite extra. Sonax Power Clean passar utmärkt som fordonstvätt och högtryckstvättar men även för industriell rengöring, samt som förtvättmedel i GDS- anläggningar och automattvättanläggningar.Går med fördel att använda med foam lance...
1 249 kr Exkl moms:999 kr
Tillverkare: Kärcher
Avfettning Skumintensivt borstschampo för biltvättLöser upp olja, fett och mineralfläckarSkapar ett voluminöst, glansigt och attraktivt skumStödjer borstarnas glidfriktion och skyddar på så vis fordonets ytaMinskar i betydande grad borstarnas nivå av efterföljande nedsmutsningÄr förenligt med vax och förhindrar att ränder bildas på den belagda ytanUppfyller VDASeparerar olja/vatten snabbt i oljeavskiljaren (lätt att separera=asf)NTA-fri..
1 374 kr Exkl moms:1 099 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Lahega Hydro Floc flockningsmedelHydro Floc är ett fällningsmedel som användes i biltvättanläggningar där man önskar att rena det recirkulerande vattnet med hjälp av fällning.AnvändningsområdeHydro Floc är ett fällningsmedel som användes i biltvättanläggningar där man önskar att rena det recirkulerande vattnet med hjälp av fällning. Medlet är verksamt mot bl.a partiklar, kemikalier, smuts som där igenom avskiljes från vattnet. Därefter är vattnet redo att återanvändes.ProduktfaktaPolyaluminiumkl..
1 574 kr Exkl moms:1 259 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Svanenmärkt torkmedel för biltvätt Svanenmärkt torkmedel för biltvättar och GDS tvättar. Ger en snabb och fläckfri torkning med god finish på fordonet...
1 711 kr Exkl moms:1 369 kr
Tillverkare: Kärcher
Kraftfullt skumrengöringsmedel för beröringsfri fordonstvätt.Den alkaliska skumrengöraren RM 838 för rengöring av fordon avlägsnar smidigt olja och fettfläckar, insektsrester och vägsmuts och är skonsam mot lacken.VehiclePro Foam Cleaner RM 838 avlägsnar olje- och fettfläckar samt sot, kåda, insektsrester och vägdamm.Mycket effektiv tack vare finporigt, voluminöst och vidhäftande skum med mikrokristaller.Borstfri rengöring förhindrar att mikrorepor bildas.Skonsam mot lack, paneler och alumin..
1 999 kr Exkl moms:1 599 kr
Visar 1 till 14 av 14 (1 Sidor)