Information
Din inkorg

Cabriolet / Suflett

Cabriolet / Suflett

Produkter för rengöring och impregnering av cabriolet och suflett.

Tillverkare: Renovo
Rengöring av cabriolet..
345 kr Exkl moms:276 kr
Tillverkare: Renovo
Impregneringsmedel för tygcabrioletter.Impregneringsmedel för tygcabrioletter...
499 kr Exkl moms:399 kr
Tillverkare: Renovo
Renovo svart färg 1 liter för infärgning av textilcabbar. Denna unika och innovativa formel är enkel att applicera och ger otroliga resultat – även när tyget har kraftigt bleknat på din nya eller klassiska bil. Rengör ytan med lämpligt medel typ en alkalisk avfettning innan du applicerar färgen, det är viktigt att säkerställa att tyget är fritt från all smuts och helt ren och torrt. Stryk ut färgen med en pensel eller en applikator svamp. Upprepa tills du uppnått bästa resultat. När fägen tor..
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Renovo
Soft Top Reviver Brun färg för cabriolet infärgning av textilcabbar.Denna unika och innovativa formel är enkel att applicera och ger otroliga resultat – även när tyget har kraftigt bleknat på din nya eller klassiska bil. Rengör ytan med lämpligt medel typ en alkalisk avfettning innan du applicerar färgen, det är viktigt att säkerställa att tyget är fritt från all smuts och helt ren och torrt. Stryk ut färgen med en pensel eller en applikator svamp. Upprepa tills du uppnått bästa resultat. N..
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Renovo
Soft Top mörkgrön för infärgning av textilcabbar 1LProdukten penslas på i flera omgångar. infärgning av textilcabbar. Denna unika och innovativa formel är enkel att applicera och ger otroliga resultat – även när tyget har kraftigt bleknat på din nya eller klassiska bil. Rengör ytan med lämpligt medel typ en alkalisk avfettning innan du applicerar färgen, det är viktigt att säkerställa att tyget är fritt från all smuts och helt ren och torrt. Stryk ut färgen med en pensel eller en applika..
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Renovo
Soft Top Reviver för inlärning av cab blå 1 Liter Infärgning av textilcabbar. Finns i färgerna blå, brun och svart.Denna unika och innovativa formel är enkel att applicera och ger otroliga resultat – även när tyget har kraftigt bleknat på din nya eller klassiska bil. Rengör ytan med lämpligt medel typ en alkalisk avfettning innan du applicerar färgen, det är viktigt att säkerställa att tyget är fritt från all smuts och helt ren och torrt. Stryk ut färgen med en pensel eller en applikator sv..
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Viper
Vårt infärgningskit innehåller allt du behöver för att rengöra och återfärga din cab i Textil/Canvas.Vårt renoveringskit för bil eller båt cabrioleter fungerar lika bra på veteranbilar som på moderna bilar. Färgen går enkelt att påföra med svamp och luddfria dukar som medföljer i kitet.Färgen fungerar på alla typer av textiler inklusive nylon, rayon, ull, bomull, canvas och mer! Färgerna går också att blanda och justera med varandra för att skapa en egen kulör.TILLVAL*Som tillval rekommenderar v..
999 kr Exkl moms:799 kr
Visar 1 till 7 av 7 (1 Sidor)