Information
Din inkorg

Impregnering

Effektivt impregneringsmedel för sufletter av tyg och vinyltak. Skapar ett smuts och vattenavstötande skyddslager som bibehåller tygets naturliga andningsförmåga.

Tillverkare: Renovo
Impregneringsmedel för tygcabrioletter.Impregneringsmedel för tygcabrioletter...
499 kr Exkl moms:399 kr
Tillverkare: Renovo
Soft Top Reviver Brun färg för cabriolet infärgning av textilcabbar.Denna unika och innovativa formel är enkel att applicera och ger otroliga resultat – även när tyget har kraftigt bleknat på din nya eller klassiska bil. Rengör ytan med lämpligt medel typ en alkalisk avfettning innan du applicerar färgen, det är viktigt att säkerställa att tyget är fritt från all smuts och helt ren och torrt. Stryk ut färgen med en pensel eller en applikator svamp. Upprepa tills du uppnått bästa resultat. N..
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Renovo
Soft Top mörkgrön för infärgning av textilcabbar 1LProdukten penslas på i flera omgångar. infärgning av textilcabbar. Denna unika och innovativa formel är enkel att applicera och ger otroliga resultat – även när tyget har kraftigt bleknat på din nya eller klassiska bil. Rengör ytan med lämpligt medel typ en alkalisk avfettning innan du applicerar färgen, det är viktigt att säkerställa att tyget är fritt från all smuts och helt ren och torrt. Stryk ut färgen med en pensel eller en applika..
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Renovo
Soft Top Reviver för inlärning av cab blå 1 Liter Infärgning av textilcabbar. Finns i färgerna blå, brun och svart.Denna unika och innovativa formel är enkel att applicera och ger otroliga resultat – även när tyget har kraftigt bleknat på din nya eller klassiska bil. Rengör ytan med lämpligt medel typ en alkalisk avfettning innan du applicerar färgen, det är viktigt att säkerställa att tyget är fritt från all smuts och helt ren och torrt. Stryk ut färgen med en pensel eller en applikator sv..
624 kr Exkl moms:499 kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)