Information
Din inkorg

Lera

Rengöringslera för bilens lack. Lera används som sista steget i tvättprocessen inför en polering. Den avlägsnar kvarvarande flygrost, asfalt och tjärfläckar som tidigare produkter eventuellt har missat.

Tillverkare: Lahega-Clemondo
Automagic Lacklera Blå Fine Blue Lacklera som snabbt och säkert avlägsnar färgstoft, kåda, flygrost, trädsav m,m på lack, glas och plast, Mycket enkel att använda,..
743 kr Exkl moms:594 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Automagic Lacklera Röd Red Medium lacklera som snabbt och säkert avlägsnar färgstoft, kåda, flygrost, trädsav m,m på lack, glas och plast, Mycket enkel att använda,..
743 kr Exkl moms:594 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec lacklera blå Fin lacklera som snabbt och säkert avlägsnar färgstoft, kåda, flygrost, trädsav m,m på lack, glas och plast, Mycket enkel att använda,..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec lacklera röd Medium röd lacklera som snabbt och säkert avlägsnar färgstoft, kåda, flygrost, trädsav m,m på lack, glas och plast, Mycket enkel att använda,..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Blå lacklera Blå lacklera som snabbt och säkert avlägsnar färgstoft, kåda, flygrost, trädsav m,m på lack, glas och plast, Mycket enkel att använda,..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Concept
Concept lacklera i ask Lacklera som snabbt och säkert avlägsnar färgstoft, kåda, flygrost, trädsav m,m på lack, glas och plast, Mycket enkel att använda,..
349 kr Exkl moms:279 kr
Tillverkare: Glosser
Glosser blå lacklera 200 gram För avlägsning av smuts, flygrost och nedfallGlosser lacklera är en speciell lera för rengöring av svåra lackproblem och föroreningar som normalt är mycket svåra att polera bort som till exempel träkåda, björksav, tjärprickar, flygrost, industrinedfall och färgdamm. Glosser lacklera har en silikonfri formula baserad på kaolinlera och är enkel att använda det är bara att fukta och gnugga över den förorenade ytan innan polering...
186 kr Exkl moms:149 kr
Tillverkare: Glosser
Glosser pro Clay songe i box Clay Sponge är en rengöringslera i svamp-utförande. Den löser hårt inbitna föroreningar på lack såsom kåda, trädavfall, flygrost, tjära m.m. Den har en lång hållbarhet, kan sköljas av efter användning och användas på nytt. Svamp med räfflad gummibeläggning på ena sidan. Längre hållbarhet än traditionell lacklera då en tappad svamp ej förstörs utan sköljs av i rinnande vatten och återanvänds. Används med fönsterputs, utspätt schampo eller lämplig detailer. P..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Glosser
Lackrengöring Svamp med räfflad ”gummi”-beläggning på ena sidan. Löser hårt inbitna föroreningar på lack såsom kåda, trädavfall, flygrost, tjära m.m.Ersätter traditionell claybar (lacklera) men med längre hållbarhet samt att tappad svamp ej förstörs utan sköljs av i rinnande vatten och återanvändas.Används med fönsterputs eller utspätt schampo...
105 kr Exkl moms:84 kr
Lerhandske Blå - Istället för lera.
Beställningsvara
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Tvätthandske för borttag av flygrost och nedfall. Ena sidan klädd med microfiber. Skälj av med vatten efter tvätt...
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Övriga
Ett bra alternativ till Lera. Skölj av i vatten efter användning. Handske 22x15 cm...
499 kr Exkl moms:399 kr
Scrub Pad 155 mm
Beställningsvara
Tillverkare: Ditec Sverige AB
För borttagning av flygrost och nedfall på bilens lack. Används tillsammans med hållare för ScrubPad, artikel 3003, se relaterade produkter nedan...
344 kr Exkl moms:275 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ett bra alternativ till Lera. Skölj av i vatten efter användning. Används tillsammans med ScrubPad Holder..
499 kr Exkl moms:399 kr
Tillverkare: Övriga
Handtag/hållare till Scrub Pad. Bra grepp...
124 kr Exkl moms:99 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Clay disk för LackrengöringFör borttagning av sot, nedfall, partiklar innan polering...
224 kr Exkl moms:179 kr
Visar 1 till 15 av 15 (1 Sidor)