Information
Din inkorg

Glasskydd

Glasskyddsmedel skapar en hydrofobisk yta som gör att man behöver använda vindrutetorkarna mer sällan och att smuts inte fastnar lika lätt. Förbättrar sikten vid nederbörd och därmed också säkerheten för föraren.

Aquapel Glasbehandling
Bästsäljare
Tillverkare: Cifab
Aquapel Glasbehandling & RegnavstötningBehandlingen bör utföras i temperatur mellan 10 och 30 grader och inte i direkt solljusSkaka ampullen 1 minut innan användning.Rengör rutan riktigt ordentligt med fönsterputs. Tillverkaren rekommenderar att man inte använder fönsterputs med alkoholbas.Torka rutan torrHåll Aquapel-applikatorn mot vindrutan och pressa de två plastvingarna mot varandra med tummen och pekfingret tills du hör ett poppande ljud. Medlet fördelas nu ner i duken.Använd omedelbar..
129 kr Exkl moms:103 kr
Med denna behandling kan du nästan köra utan att använda vindrutetorkarna när det regnar.I mörker så förbättras sikten avsevärt, men även i blött väder och det gör Aquapel till något av en säkerhetsprodukt.Vi har också märkt att snö och is blir avsevärt mycket enklare att få bort från rutan en svensk vintermorgon.Aquapel skapar en kemisk förening med glasrutan och rutan blir helt enkelt vattenavstötande.Kitet innehåller- DITEC Fönsterputs (500ml)- Aquapel glasbehandling- 3-pack Mikrofiberdukar f..
333 kr Exkl moms:266 kr
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)