Information
Din inkorg

Syra

Djuprengöringsmedel för båtens botten som effektivt tar bort snäckor och vattenlinjen. Fungerar även för rengöring av fälgar.

Tillverkare: Mac Serien
Fälgrengöring Mac 120 Fälgrent är en effektiv syrabaserad fälgrengöring från Macserien.Medlet löser effektivt svår smuts och rost från fälgarna, och kan även användas som halltvätt tack vare dess goda kalklösande egenskaper.Lyfter fram glansen hos aluminium och rostfritt stål och efterlämnar en ren och blank yta. ..
112 kr Exkl moms:89 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec fälgmedel -  syrabaserad  5 Liter Syra baserad fälgrengöring med mycket bra prestanda. Tar effektivt bort den riktigt ingrodda och smutsiga fälgar så som den gulbrun beläggning . En problemlösare i tvätten!..
395 kr Exkl moms:316 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Syra Syrabaserat rengöringsmedel för bilfälgar och hjulsidor av stål, aluminium och plast, Avlägsnar metalloxid, lättare rostangrepp, bromsdamm..
638 kr Exkl moms:510 kr
Ratema Roxy 5 Liter
Tillfälligt slut
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Högkoncentrerat surt rengöringsmedel för bilar, båtar och tåg. Används mot flygrost, dubbstänk och den gulaktiga film som förekommer på bilfälgar vintertid. Även lämpligt för tvätt av båtars vattenlinje...
293 kr Exkl moms:234 kr
Tillverkare: Strovels
Förstärkt surt rengöringsmedel för borttagning av kalk, cement, oxid, rost och järnfläckar på väggar, portar samt golv.Produkten spädes med vatten 1:1-1:5. Häll produkten i vattnet, ej tvärtom...
1 111 kr Exkl moms:889 kr
Tillverkare: Mac Serien
Mac Du Jetin Fälgrengöring Mac Du Jetin är ett mycket kraftfullt industriellt rengöringsmedel som används för fälgrengöring. pH-värde ca: 14. Kan även användas för rengöring av livsmedelsindustri- och bryggerilokaler. Innehåller kaliumhydroxid som aktiv ingrediens. Löser ingrodd och hårt sittande smuts mycket effektivt...
1 249 kr Exkl moms:999 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Syra Syrabaserat rengöringsmedel för bilfälgar och hjulsidor av stål, aluminium och plast, Avlägsnar metalloxid, lättare rostangrepp, bromsdamm och fet vägsmuts,..
2 700 kr Exkl moms:2 160 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Syra Roxy är ett surt rengöringsmedel för tvätt av rälsfordon och utrustning som transporterats oskyddat på järnväg,..
1 463 kr Exkl moms:1 170 kr
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)