Information
Din inkorg

Foam Lance

Används för att applicera förtvätt i form av skumtvättmedel / snow foam.

Koppling 1/4 M - Modell Nilfisk Ergo som passar till Bigmouth ..
346 kr Exkl moms:277 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Foam Lance Sonax Xtreme Foam Lance är en skumlans som används tillsammans med en högtryckstvätt och ett förtvättsmedel/snow foam. Kan användas vid förtvätt, handtvätt och lackskyddade bilar.  Munstycket skapar en härlig skumblandning som sitter kvar och löser upp smutsen mycket effektivt från ytan.Att tvätta bilen är inte något som längre behöver vara svårt, tidskrävande och tråkigt.Skumlansen gör inte bara bilunderhållet effektivt och smidigt, det är betydligt roligare med den h..
499 kr Exkl moms:399 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Skumkanon för vanlig trädgårdsslang. Du behöver ingen högtryckstvätt. 3/4" nippel hane ingår för 1/2" standard trädgårdsanslutning typ gardena. 3 st dysor ingår (ligger i behållaren) för olika vattenflöden. En av dessa ska tryckas i mynningen innan den transparanta slangen för uppsug av kem monteras. Se medföljande bruksanvisning för data...
688 kr Exkl moms:550 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Foam wash plus avfettning Ditec Foam Wash plus är en ny generationen av avfettningsmedel som används tillsammans med skumpåläggare, foam lanceProdukten ger ett tjockt skum som effektivt avlägsnar trafikfilm och smuts.Fördelar Koncentrerad, högeffektiv och ekonomisk formulering. Alkaliskt rengöringsmedel med brett an- vändingsområde. • Högskummande. Bruksanvisning Produkten skall spädas med vatten 1:10 till 1:50 beroende på graden av nedsmutsning. Appli..
1 186 kr Exkl moms:949 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher munstyckssatsen 110 innehåller powermunstycken och powermunstycksinsats. Passar Inno/Easy Foam-sats 1000-1300 l/h. För optimal användning av skumsystemet. Technical Details- Flödeshastighet: 1000 – 1300 l/h- Munstycksstorlek: - Max. tryck: - Dosering: - Tankvolym: - Temperatur: - Anslutningsgänga: EASY!Lock- Vikt: - Vikt inkl. förpackning: 0,1 kg- Mått (L × B × H): ..
1 245 kr Exkl moms:996 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher TR Basic 1 foamlance Hög kvalitet, enkel och hållbar: Skummunstycket Basic för högtryckstvättar med vattenflöde på 900–2 500 l/h.Halverar förbrukningen av rengöringsmedel och skapar samtidigt optimal skumkvalitet. Skummunstycke Basic har utvecklats för Kärcher högtryckstvättar med Servo Control-funktion och flöden på 300 - 600 liter vatten per timme.Detta munstycke har exceptionella egenskaper som verkligen imponerar.Den robusta stommen av mässing och andra kvalitetsmaterial gara..
1 249 kr Exkl moms:999 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher TR Basic 2 foamlance Skummunstycket är konstruerad för högtryckstvättar som har en vattenkapacitet på 700 till 800 liter per timme och inte har Servo Control-funktion.Samtidigt minskar rengöringsmedelets förbrukning med ungefär hälften när du använder vår RM 838 VehiclePro skumrengörare.En integrerad platta gör det möjligt att justera doseringen exakt, tre steg och eliminerar risken för oavsiktlig justering.Dessutom är den stabila, robusta och ergonomiska rengöringsmedelsbehållaren ..
1 249 kr Exkl moms:999 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher TR Basic foamlance Basic 3Skumspolröret är konstruerad för högtryckstvättar som har en vattenkapacitet på 900 till 2500 liter per timme och har Servo Control-funktion.Samtidigt minskar rengöringsmedelets förbrukning med ungefär hälften när du använder vår RM 838 VehiclePro skumrengörare.En integrerad platta gör det möjligt att justera doseringen exakt, tre steg och eliminerar risken för oavsiktlig justering.Dessutom är den stabila, robusta och ergonomiska rengöringsmedelsbehållaren också..
1 249 kr Exkl moms:999 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Big Mouth Foamlance Detta törs vi påstå är den bästa skumkanonen på marknaden.Big mouth max release har alla inställningar du behöver ha för att göra din biltvätt till veckans roligaste grej! Skumkanonen har ett överdimensionerat fullt reglerbart huvud för spridningsvinkeln från koncentrerat till att täcka stor yta. På ratten i toppen av kanonen regleras blandningen av kem och vatten, mer eller mindre skum. Den greppvänliga behållaren rymmer 1 liter och gapar stort i mynningen för att..
1 623 kr Exkl moms:1 298 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Foam wash plus avfettning Ditec Foam Wash Plus är ett effektivt alkaliskt förtvättmedel. Löser effektivt trafikfilm, sot och löst sittande smuts. Utmärkt tillsammans med Ditec Dergreaser Plus for vintertvätt. Fördelar Koncentrerad, högeffektiv och ekonomisk formulering. Alkaliskt rengöringsmedel med brett an- vändingsområde. • Högskummande. Bruksanvisning Produkten skall spädas med vatten 1:10 till 1:50 beroende på graden av nedsmutsni..
8 586 kr Exkl moms:6 869 kr
Tillverkare: Kärcher
Inno Foam-sats med rengöringsmedelsinjektor – ett nytt högtrycksskumsystem som används med mobila och fasta högtryckstvättar och HDS-tvättar för rengöring och desinfektion. Dubbelt spolrör med skummunstycke och högtrycksstråle för sköljning. Högtrycksinjektorn för rengöringsmedel har en doseringsventil med en precision på 0-5 %. Munstyckssats beställs separat.Technical Details- Flödeshastighet: - Munstycksstorlek: - Max. tryck: - Dosering: - Tankvolym: - Temperatur: - Anslutningsgänga: EASY!Lock..
11 154 kr Exkl moms:8 923 kr
Visar 1 till 11 av 11 (1 Sidor)