Information
Din inkorg

Färg

Tillverkare: Concept
Concept Plasbak BlackProblemlösare, flexibel färg för att permanent återställa bleknad eller missfärgade lister. Färg: Svart..
136 kr Exkl moms:109 kr
Tillverkare: 4cr
4CR för stenskott blå, large Perfekt för att lägga i stenskott, Säljes i förpackning om 100 förpackade i smart plastburk,..
325 kr Exkl moms:260 kr
Tillverkare: 4cr
4CR för stenskott medium, gul Perfekt för att lägga i stenskott, Säljes i förpackning om 100 förpackade i smart plastburk,..
363 kr Exkl moms:291 kr
Tillverkare: 4cr
4CR Pensel för stenskott, small, vit Perfekt för att lägga i stenskott, Säljes i förpackning om 100 förpackade i smart plastburk,..
363 kr Exkl moms:291 kr
Tillverkare: Renovo
Renovo svart färg 1 liter för infärgning av textilcabbar. Denna unika och innovativa formel är enkel att applicera och ger otroliga resultat – även när tyget har kraftigt bleknat på din nya eller klassiska bil. Rengör ytan med lämpligt medel typ en alkalisk avfettning innan du applicerar färgen, det är viktigt att säkerställa att tyget är fritt från all smuts och helt ren och torrt. Stryk ut färgen med en pensel eller en applikator svamp. Upprepa tills du uppnått bästa resultat. När fägen tor..
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Renovo
Soft Top Reviver Brun färg för cabriolet infärgning av textilcabbar.Denna unika och innovativa formel är enkel att applicera och ger otroliga resultat – även när tyget har kraftigt bleknat på din nya eller klassiska bil. Rengör ytan med lämpligt medel typ en alkalisk avfettning innan du applicerar färgen, det är viktigt att säkerställa att tyget är fritt från all smuts och helt ren och torrt. Stryk ut färgen med en pensel eller en applikator svamp. Upprepa tills du uppnått bästa resultat. N..
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Renovo
Soft Top mörkgrön för infärgning av textilcabbar 1LProdukten penslas på i flera omgångar. infärgning av textilcabbar. Denna unika och innovativa formel är enkel att applicera och ger otroliga resultat – även när tyget har kraftigt bleknat på din nya eller klassiska bil. Rengör ytan med lämpligt medel typ en alkalisk avfettning innan du applicerar färgen, det är viktigt att säkerställa att tyget är fritt från all smuts och helt ren och torrt. Stryk ut färgen med en pensel eller en applika..
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Renovo
Soft Top Reviver för inlärning av cab blå 1 Liter Infärgning av textilcabbar. Finns i färgerna blå, brun och svart.Denna unika och innovativa formel är enkel att applicera och ger otroliga resultat – även när tyget har kraftigt bleknat på din nya eller klassiska bil. Rengör ytan med lämpligt medel typ en alkalisk avfettning innan du applicerar färgen, det är viktigt att säkerställa att tyget är fritt från all smuts och helt ren och torrt. Stryk ut färgen med en pensel eller en applikator sv..
624 kr Exkl moms:499 kr
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)