Information
Din inkorg

Interiör

Interiör

Det är lika viktigt att rengöra och skydda bilens inre som det är att tvätta bilen utvändigt. Här hittar ni alla produkter som rengör och skyddar bilens insida.

Textilvård | Lädervård | Allrengöring / APC | Plast / Gummi / Vinyl | Doft | Glas | Sanering | Färg

Tillverkare: Övriga
Borste för interiör och exteriör rengöring. Ett måste!..
30 kr Exkl moms:24 kr
SONAX Microfiberduk För Interiör
Bästsäljare
Tillverkare: Sonax
Microfiberduk För InteriörRengör plast, vinyl, textil, glas och speglar. Duken lämnar varken ränder eller ludd och används fuktad för rengöring eller torr för avtorkning. Duken är idealisk att rengöra bilklädsel, textiltak och textilmattor tillsammans med SONAX Car Interior Cleaner.Storlek: 40 x 40 cmTvättbar upp till 60 grader (utan sköljmedel och torktumling)...
39 kr Exkl moms:31 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
TvättborsteUniversal Cleaning Brush With Soft Grip..
52 kr Exkl moms:42 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Nubuck Cleaning svamp Använd Nubuck Cleaning Sponge för att göra rent lätt smutsad mocka/nubuckDammsug lädret med ett mjukt munstycke. Rengör eventuellt med Nubuck Cleaner, se flaskan för instruktioner. Efter rengöring eller användning över en tid kan nubuckläder bli mörkare och/el- ler förlora sin karakteristiska lugg. Använd den svarta sidan av Nubuck Sponge när lädert är torr. Gnid försiktigt med jämnt tryck och arbeta med svampen i olika riktningar för att öpp..
61 kr Exkl moms:49 kr
Tillverkare: Concept
Go Foam allrengöring APC 450ml Antistatisk, skummande produkt för snabb rengöring på textil, mattor, plast och lack såsom dörröppningar etc...
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemicla Guys Chuy Bubbelgum air freshner. Upplev den lekfulla barndomen med denna underbart doftande luftuppfriskare och odörborttagare med doft av ljuvligt bubbelgum!Berikad med aktiva odörborttagare som hittar källan och neutraliserar den för fräsch doft länge.Städa/dammsug hela bilen innan du använder denna för bäst effekt.Spraya några gånger i kupé och bagagerum. Undvik att spraya direkt på innertak eller läder.Några tips: Justera så att luften bara går runt i kupén, spraya några gång..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Honeydew air freshener 118ml Honeydew air freshener använder sig av samma härliga essens som honeydew snow foam schampo.Denna tar bort ovälkommen odör och lämnar kvar en frisk doft av honungsmelon.Äntligen kan bilen interiör dofta honungsmelon...
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Zesty lemon and lime - doftDet är svårt att tänka sig en fräschare doft än lime och citron. När den dessutom är utvecklad av Chemical guys så kan man förvänta sig något alldeles extra.Zesty lemon tar bort odör på nolltid och fyller vilket rum som helst med väldoft.Berikad med aktiva odörborttagare som hittar källan och neutraliserar den för fräsch doft länge.Städa/dammsug hela bilen innan du använder denna för bäst effekt.Spraya några gånger i kupé och bagagerum. Undvik att spra..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Mac Serien
Effektiv interiörtvätt Mac APC Mac 945 Interiörtvätt är en effektiv och skonsam interiörrengöring från Macserien. Används för att lösa svår smuts från textilier och andra interiördetaljer.Mycket enkel att använda – spraya på, låt verka (gnugga med borste vid behov) och torka av. Används outspädd...
99 kr Exkl moms:79 kr
Ditec Glass Cleaner 500ml.
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Glass Cleaner fönsterputs 500mlDitec Glass Cleaner är en mycket effektiv fönsterputs som gör rutorna skinande rena och blanka både på insida och utsida. Lätt att använda. Spraya direkt på ytan, torka över området för att avlägsna smuts. Användes alltid 2 dukar, en som tar smutsen och en ren duk som torkar torrt.Arbeta i sektioner för bästa resultat. ..
105 kr Exkl moms:84 kr
Ditec Universal Cleaner 0,5 liter
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Allrengöring Ditec APC för all typ av rengöring 0,5L Effektiv allrengöring för in & utvändig rengöring av vinyl, plast, gummi och textilier. Brukslösning, färdig att användas.Innehåller silicon...
119 kr Exkl moms:95 kr
Tillverkare: Alron
Alron Saneringssvamp Svamp framställd av skummat naturgummi,..
124 kr Exkl moms:99 kr
Tillverkare: Concept
Concept Plasbak BlackProblemlösare, flexibel färg för att permanent återställa bleknad eller missfärgade lister. Färg: Svart..
136 kr Exkl moms:109 kr
Ditec H.D Multi Cleaner 0,5 liter
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec H.D Multi Cleaner 0,5 liter APC allrengöring Ditec Multi cleaner, APC är ett effektivt och mycket mångsidigt allrengöringsmedel som kan användas både på bilens utvändiga och invändiga ytor.Medlet passar lika bra på att lösa fett och lite tuffare i motorutrymmet som för att rengöra känsliga ytor i bilens interiör.HD är Bra mot insekter, spill, oljor, matrester på vinyl och textilMycket drygt koncentrat som kan spädas ut för att passa alla möjliga användningsområden.Spraymunstycke ingår..
149 kr Exkl moms:119 kr
Tillverkare: Glosser
Glosser premium ultra soft borsteGlosser Premium Ultra Soft Interior Brush är en ultramjuk rengöringspensel för rengöring av ytor som är känsliga för repor, såsom navigationsdisplay, pianolack och känsliga plastkonsoller.Fungerar även utmärkt för exempelvis ventilationsgaller och runt växelspaken.Penseln kan användas både våt och torr vilket gör attt den får många användningsområden.Dess extremt mjuka strån gör den extremt lämpad för känsliga ytor.De mjuka stråna tål alla icke syrabaserade rengö..
186 kr Exkl moms:149 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys doftfria rengörare Nonsense invisible cleaner, ph neutral, doftlös men ändå kraftfull APC produkt som används på alla material för en rejäl rengöring. Späd produkten till önskad styrka. Testa alltid färg fastheten på misstänkt känsliga material..
189 kr Exkl moms:151 kr
Tillverkare: Glosser
Glosser premium 3st detailing borstar Glosser Premium Detailing Brush Set är ett 3 pack rengöringspenslar speciellt framtagna för professionella bilvårdare.De mjuka syntetiska stråna är kemikalieresistenta och anpassade för att effektivt avlägsna smuts utan att repa ytan.Med hjälp av en rengöringspensel är det lätt att rengöra även där det är svårt att komma åt, exempelvis fälgar, fälgbultar, motorrum, i och runt dörrar, bilfront, runt emblem och i karossmellanrum.En rengöringsborste eller ..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax AC-Rengöring Avlägsnar bakterier, mögel och andra mikrober i bilens ventilationssystemAllergiframkallande bakterier och mögel trivs alldeles utmärkt i den fuktiga miljön i luftkonditioneringsaggregat.Men det finns ett botemedel: SONAX Car AC Cleaner. Du kan lita på att dess antibakteriellaformel håller rent i ditt luftkonditioneringsaggregat.På 10 minuter har du hygienisk och fräsch doft av citrus i bilen...
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Honeydew air fresh 473ml en härlig doftChemical Guys Honeydew är en luktborttagare som effektivt eliminerar oönskade lukter från bilen, t.ex. tobak, djurlukt, osv.Fantastisk doft av honungsmelon! Innehåller enzymbaserade ämnen som neutraliserar obehagliga lukter.Fräschar snabbt upp bilens interiör. ..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical guys signatur scens air doft En söt doft men inte för söt, fräsch men inte för mycket doft utan helt lagom och väldigt behaglig. Unik doft samt odör eliminator är huvudorden för denna klassiska produkt från Chemical guys. Den mest sålda doft produkten och man förstå varför. Söt doft men inte för söt, fräsch men inte för mycket doft. Unik doft som är svår att förklara. Prova!..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Care of Cars
Mikrofiberduk med romb-mönster avsedd för interiör. utan kantsömmar. Mikrofibervikt: 280 gram..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Vill du bli av med oönskad lukt eller är du bara trött på den konstgjorda och kortlivade lukten av doftträd som hänger på spegeln? Prova en luftfräschare från Chemical Guys! Luftfräschare från Chemical Guys är gjorda av naturliga ingredienser och speglar bara den naturliga doften du önskar. Dessutom innehåller våra luftfräschare aktiva, doftneutraliserande enzymer som dödar bakterier, tar bort irriterande lukter och håller dem borta. För en bättre miljö i bilen; Luftfräschare från Chemica..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Denna fönsterputs är helt ammoniakfri! Den är dock fullpackad med antistatiska egenskaper! Varför då?? Jo, när du gnider på rutan så bildas statisk elektricitet som gör att rutan drar till sig damm o smuts efter arbetet. Med streakfree window clean så håller sig din ruta ren betydligt längre. Ett kraftfullt men säkert recept utan farliga kemikalier gör putsningen säker för både dig och känsliga ytor...
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Concept
Concept luktförintare Fruit Delight 1 Liter med doftFruit Delight ger en fräsch dubbelverkande doft. Lämplig att använda efter invändig sanering.Superkoncentrerad emulsion, speciellt formulerad för att kombinera avancerad absorberande teknologi med uppfräschande doft. Kostnadseffektiv och mångsidig användning, manuell applicering med sprayflaska, i kemtvätt/klädseltvättmaskin eller foggerutrustning...
211 kr Exkl moms:169 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Silk Shine Dressing är en fantastisk plast- & gummiförnyare för både exteriör och interiör. Den ger en djup silkesmatt finish på allt från instrumentpanelen och dörren till däck motorer och plastdetaljer. Silk Shine innehåller inga oljor som lämnar en fet och klibbig yta efter sig. Den torkar perfekt och skyddar samtidigt mot blekning orsakad av UV-strålning. Vi rekommenderar att du använder en applikator när du applicerar Silk Shine Dressing. Chemical Guys Premium Mikro..
219 kr Exkl moms:175 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys en allrengöring interior Cleaner Chemical Guys Total interior Cleaner & Protectant är en allt i ett produkt som fungerar enastående väl på alla ytor interiört. Vinyl, plast, mattor, tyg, glas, trä och navigationsdisplay mfl. Produkten luktar fräscht och rent med klass.Spraya Total interior på den smutsiga ytan och torka torrt med mikrofiberduk, ev spraya direkt på mikrofiberduken för att undvika överspray ..
219 kr Exkl moms:175 kr
Tillverkare: Övriga
Black box rengöringsservetter 50 st/hink Stora våtdukar indränkta med en rengörande vätska som löser färg, lim m.m. ..
224 kr Exkl moms:179 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Högkvalitativ inre och yttre balsam för att förbättra plast, vinyl, gummitätningar, däck och motorrum etc. Spädbar med vatten. Interiörplast: Späd ut med 5 delar vatten för naturlig 'original' finish (på mycket absorberande hårdplast använd outspädd).Motorrum: Använd outspädd eller med upp till 5 delar vatten.Dörrstängning: Späd med 5 delar vatten.Däck och yttre hårdplast: Använd outspädd.Bruksanvisning: Applicera på en förrenad yta med avtryckarspray eller trasa. T..
224 kr Exkl moms:179 kr
Tillverkare: Concept
Concept Exit luktdödare 1 Liter med doftExit ger en fräsch doft. Lämplig att använda efter invändig sanering...
236 kr Exkl moms:189 kr
Tillverkare: Concept
Sanering - Hundborste Grymt effektiv borste som enkelt tar bort husdjurens päls från alla ytor. Man drar borsten över tyget där håret sitter, då fångar borsten upp pälsen och drar med sig dem från textilierna. Det som fastnar i borsten tar man lätt bort för hand eller med en dammsugare. Sen upprepar man behandlingen till allt hår har avlägsnats...
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Concept
Multifunktionellt rengöringsmedel för användning manuellt eller med maskin på lack, dörrlister, klädsel, textil,mm...
286 kr Exkl moms:229 kr
Tillverkare: Concept
Suverän produkt för att väcka liv i bilens utvändiga plastdetaljer. Ger en skyddande vattenavvisande yta. Rekommenderas!Utmärkt exempelvis på plastsköldarna på Volvo XC.Lägg tunt med påläggsvamp och eftertorka. Upprepa gärna ett par gånger för att impregnera ytan. Mycket dryg!Mycket lämpad även för husvagn, husbil och båt...
286 kr Exkl moms:229 kr
Tillverkare: Wheel Woolies
Interiörborste med vildsvinsborst av högsta kvalitet. Interiörborste med vildsvinsborst av högsta kvalitet. Borsthuvud 57 mm långt 25 mm i diameter. Totallängd 245 mm.​..
299 kr Exkl moms:239 kr
Tillverkare: Wheel Woolies
Detailing borste för rengöring av ventiler En smal lång borste som gör det möjligt att nå ”omöjlig” ställen  så som i ventilationsgallren mm. Borsthuvud 152 mm långt 22 mm i diameter. Totallängd 610 mm, handtagsdiameter 3 mm...
299 kr Exkl moms:239 kr
Tillverkare: Alron
Alron Nautilus 5 Liter saneringsprodukt Används för rengöring av sot, olja, fett, nikotin, protein,mm, som rengöring efter brand,Nordens mest sålda rengöringsmedel inom städbranschen. För rengöring av sot, olja, fett, nikotin, protein etc. Löser smuts, fett och olja utan mekanisk bearbetning...
329 kr Exkl moms:264 kr
Ditec H.D Multi Cleaner Plus 5 Liter
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec allrengöring en så kallad APC i 5LiterDitec Multi cleaner, APC är ett effektivt och mycket mångsidigt allrengöringsmedel som kan användas både på bilens utvändiga och invändiga ytor.Medlet passar lika bra på att lösa fett och lite tuffare i motorutrymmet som för att rengöra känsliga ytor i bilens interiör.HD är Bra mot insekter, spill, oljor, matrester på vinyl och textilMycket drygt koncentrat som kan spädas ut för att passa alla möjliga användningsområden. ..
349 kr Exkl moms:279 kr
Visar 1 till 36 av 66 (2 Sidor)