Information
Din inkorg

Doft

Doft

Produkter utvecklade för att tex. få tillbaka nybilsdoften. Doften i bilen är en stor del av upplevelsen av en nytvättad och städad bil.

Tillverkare: Chemical Guys
Chuy Bubbelgum air freshner med en härlig doftUpplev den lekfulla barndomen med denna underbart doftande luftuppfriskare och odörborttagare med doft av ljuvligt bubbelgum!Berikad med aktiva odörborttagare som hittar källan och neutraliserar den för fräsch doft länge.Städa/dammsug hela bilen innan du använder denna för bäst effekt.Spraya några gånger i kupé och bagagerum. Undvik att spraya direkt på innertak eller läder.Några tips: Justera så att luften bara går runt i kupén, spraya några gånger..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Concept
Concept Exit luktdödare 1 Liter med doftExit ger en fräsch doft. Lämplig att använda efter invändig sanering...
236 kr Exkl moms:189 kr
Tillverkare: Concept
Concept luktförintare Fruit Delight 1 Liter med doftFruit Delight ger en fräsch dubbelverkande doft. Lämplig att använda efter invändig sanering.Superkoncentrerad emulsion, speciellt formulerad för att kombinera avancerad absorberande teknologi med uppfräschande doft. Kostnadseffektiv och mångsidig användning, manuell applicering med sprayflaska, i kemtvätt/klädseltvättmaskin eller foggerutrustning...
211 kr Exkl moms:169 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Fresh Glazed Donult, En härlig doft Doften av varma nygräddade munkar vill man ha typ överallt. Ett tips är att äta så du är riktigt mätt innan du använder fresh glazed doughnut!Berikad med aktiva odörborttagare som hittar källan och neutraliserar den för fräsch doft länge.Städa/dammsug hela bilen innan du använder denna för bäst effekt. Spraya några gånger i kupé och bagagerum.Undvik att spraya direkt på innertak eller läder.Några tips: Justera så att luften bara går runt i kupén, spraya n..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Härlig doft av melonFresh slice watermelon får dig att tänka på varma sommardagar året runt. Luft fräschare samt odör borttagare med doft av vattenmelon kan aldrig vara fel.spraya och invänta den härliga doften..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Honeydew premium air fresh 473ml DoftChemical Guys Honeydew är en luktborttagare som effektivt eliminerar oönskade lukter från bilen, t.ex. tobak, djurlukt, osv.Fantastisk doft av honungsmelon! Innehåller enzymbaserade ämnen som neutraliserar obehagliga lukter.Fräschar snabbt upp bilens interiör. ..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Honeydew premium air freshener 118ml DoftHoneydew air freshener använder sig av samma härliga essens som honeydew snow foam schampo.Denna tar bort ovälkommen odör och lämnar kvar en frisk doft av honungsmelon.Äntligen kan bilen interiör dofta honungsmelon...
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Övriga
Imao displayställ med olika dofterImao-parfumus tar dina sinnen på en resa med en samling av åtta dofter för din bil. Display med 8 dofter. 10 st av varje. Imao parfymer skapas av franska kreativa parfymer.Var och en av de exklusiva dofterna motsvarar en destination och färg.De flesta av våra dofter finns tillgängliga som kort eller spray.SydneyBaliCapriBora-Bora TokyoMadagaskarNew YorkSaint-Tropez..
2 874 kr Exkl moms:2 299 kr
Tillverkare: Chemical Guys
New Car Scent-doft Vill du bli av med oönskad lukt eller är du bara trött på den konstgjorda och kortlivade lukten av doftträd som hänger på spegeln? Prova då en luftfräschare från Chemical Guys! Luftfräschare från Chemical Guys är gjorda av naturliga ingredienser och speglar bara den naturliga doften du önskar. Dessutom innehåller våra luftfräschare aktiva, doftneutraliserande enzymer som dödar bakterier, tar bort irriterande lukter och håller dem borta. För en bättre miljö i bilen; Luftfr..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Vill du bli av med oönskad lukt eller är du bara trött på den konstgjorda och kortlivade lukten av doftträd som hänger på spegeln? Prova en luftfräschare från Chemical Guys! Luftfräschare från Chemical Guys är gjorda av naturliga ingredienser och speglar bara den naturliga doften du önskar. Dessutom innehåller våra luftfräschare aktiva, doftneutraliserande enzymer som dödar bakterier, tar bort irriterande lukter och håller dem borta. För en bättre miljö i bilen; Luftfräschare från Chemica..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Concept
Odour Router 1 Liter Äpplesuperkoncentrerad luftrenare som tar bort obehagliga dofter och unkenhet från fordonsinteriörer...
211 kr Exkl moms:169 kr
Tillverkare: Concept
Odour Router 1 liter med citrus doft Superkoncentrerad luftrenare som tar bort obehagliga dofter och unkenhet från fordonsinteriörer...
211 kr Exkl moms:169 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Söt doft men inte för söt, fräsch men inte för mycket doftUnik doft samt odör eliminator är huvudorden för denna klassiska produkt från Chemical guys. Den mest sålda doft produkten och man förstå varför. Söt doft men inte för söt, fräsch men inte för mycket doft. Unik doft som är svår att förklara. Prova!..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax AC-Rengöring Avlägsnar bakterier, mögel och andra mikrober i bilens ventilationssystemAllergiframkallande bakterier och mögel trivs alldeles utmärkt i den fuktiga miljön i luftkonditioneringsaggregat.Men det finns ett botemedel: SONAX Car AC Cleaner. Du kan lita på att dess antibakteriellaformel håller rent i ditt luftkonditioneringsaggregat.På 10 minuter har du hygienisk och fräsch doft av citrus i bilen...
186 kr Exkl moms:149 kr
Thermo Fogger Generation 3
SLUT PÅ LAGER
Tillverkare: Övriga
Thermo Fogger Generation 3Alron Thermo-Fog" TYP 3" - "Torr" Dimning En kompakt och behändig el-fogger för mindre utrymmen. Tankvolym 1 liter. Max kapacitet 6 l/timme. ..
22 374 kr Exkl moms:17 899 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Zesty lemon and lime - doftDet är svårt att tänka sig en fräschare doft än lime och citron. När den dessutom är utvecklad av Chemical guys så kan man förvänta sig något alldeles extra.Zesty lemon tar bort odör på nolltid och fyller vilket rum som helst med väldoft.Berikad med aktiva odörborttagare som hittar källan och neutraliserar den för fräsch doft länge.Städa/dammsug hela bilen innan du använder denna för bäst effekt.Spraya några gånger i kupé och bagagerum. Undvik att spraya direkt på i..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Alron
Alron ODOX -DF Saneringsprodukt 5 Liter För effektiv kontroll av mögel- och röklukt genom foggning med termisk fogger, Oxidationsmedel med accelererad väteperoxid,..
2 869 kr Exkl moms:2 295 kr
Tillverkare: Alron
Bio Fresh 5 liter saneringsprodukt Mikrobiologiskt medel för luktkontroll och rengöring.Innehåller sporer av mikroorganismer som aktiveras vid kontakt med organiska rester och bryter ned dessa.Bio-Fresh är naturens egen lösning på luktkontroll och är helt överlägsen alla andra alternativ ur miljösynpunkt. För ytterligare information & dosering hänvisar vi till gällande säkerhetsdatablad för produkten..
536 kr Exkl moms:429 kr
Tillverkare: Alron
Alron Citrox 5 liter saneringsproduktSurt oxidations och desinfektionsmedel. Lätt biologiskt nedbrytbart. Miljöanpassat. Liknande Odox, men med bättre rengöringseffekt. Väl lämpat för desinficering och rengöring av fasader från alger och mossa...
499 kr Exkl moms:399 kr
Tillverkare: Alron
Odox 5 Liter sanering Dödar effektivt mögelsvamp, sporer och bakterier, Oxiderar och neutraliserar "rutten" lukt, fisklukt och röklukt,..
611 kr Exkl moms:489 kr
Tillverkare: Alron
Teströk till Foggermaskin 5 liter Teströk till Foggermaskinen. Efter sanering/användning med torr luktsanering skall Teströken alltid köras igenom maskinen...
936 kr Exkl moms:749 kr
Tillverkare: Alron
Penetrox 5 Liter sanering Kraftfullt oxidationsmedel med mycket hög desinfektions- och penetrationsförmåga. Tränger lätt in i porösa/absorberande material så som betong, isolering, träkonstruktion etc. och bekämpar bakterier, mögel, mögelsporer och mögellukt, på djupet. Mycket effektivt att använda för luktsanering. Medlet har högre oxidationskraft än Odox och lämnar i likhet med densamma inga miljöfarliga restprodukter.;Används förr att bekämpa mögel, bakterier, sporer av dessa..
1 311 kr Exkl moms:1 049 kr
Visar 1 till 22 av 22 (1 Sidor)