Information
Din inkorg

Maskiner

Maskiner

Här finner du dammsugare och klädseltvättar, men även populära verktyg såsom foggers, ozonmaskiner och tornados mm.

Klädseltvätt / Ångtvätt | Torkfläktar | Högtryckstvättar | Städmaskiner | Dammsugare | Fogger | Foam Lance | Varmluftspistoler | Polermaskiner | Reservdelar

Tillverkare: Kärcher
Kärcher industridammsugare med 2 motorer, Dammsugare Högpresterande dammsugare med effekt på 2760 W och behållare som rymmer 65 liter, med ApClean-system för konstant hög sugeffekt och oavbruten användning.Elektronisk nivåkontroll för dammsugning av vätskor för att förhindra överfyllning i behållaren. Den gula Home & Garden-serien är anpassad för rengöring i hemmet, både inomhus och utomhus, medan den grå Professional-serien består av maskiner och tillbehör anpassade för professionellt..
10 619 kr Exkl moms:8 495 kr
KÄRCHER Högtrycks hetvattentvätt  HDS 8/18 CX
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
Kompakt trefas hetvattentvätt med 4-polig, vattenkyld elmotor och 15 meter slang på vinda8/18-4 CX är en kompakt trefas hetvattentvätt med 4-polig, vattenkyld elmotor och 15 meter slang på vinda, Det unika Eco-läget säkerställer miljövänlig och ekonomisk drift, Praktisk hantering med enknappsmanövrering, Mycket enkel att förflytta tack vare stora hjul bak och litet svängbart hjul fram, Tåligt chassi med integrerade tankar för rengöringsmedel och bränsle, Kontinuerlig reglering av tryck och vatte..
45 553 kr Exkl moms:36 442 kr
KÄRCHER Högtryckstvätt hetvattentvätt HDS 10/20-4 MX
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
En hetvattentvätt med 20 meter slang på vinda och med det unika ECO-läget som sparar förbrukningskostnader och skonar miljön. Trecylindrig axialpump.HDS 10/20-4 MX är en trefas hetvattenstvätt med 20 meter slang på vinda och ett effektivt Eco-läge för reglering av vattenhårdhet, turbofläkt, dosering av kem, optimerad brännarteknologi samt högeffektiv pump, allt för att spara kostnader och skona miljön, Den har tydlig manöverpanel för intuitiv drift, spolrörshållare, indikeringsdisplay, svängbar ..
56 119 kr Exkl moms:44 895 kr
KÄRCHER Högtryckstvätt hetvattentvätt HDS 12/18-4 S KÄRCHER Högtryckstvätt hetvattentvätt HDS 12/18-4 S
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
En trefas hetvattentvätt med 10 meter slang och med det unika ECO-läget som sparar förbrukningskostnader och skonar miljön. Trecylindrig axialpump.HDS 12/18-4 S är en trefas hetvattenstvätt med 10 meter slang och ett effektivt Eco-läge för reglering av vattenhårdhet, turbofläkt, dosering av kem, optimerad brännarteknologi samt högeffektiv pump, allt för att spara kostnader och skona miljön, Den har tydlig manöverpanel för intuitiv drift, spolrörshållare, indikeringsdisplay, svängbar i 180°, stor..
59 994 kr Exkl moms:47 995 kr
KÄRCHER Högtryckstvätt hetvattentvätt  HDS 7/16 C
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
HDS 7/16 C är Kächers minsta trefas hetvattentvätt. Eco-efficiency-läge för miljövänlig och ekonomisk drift.HDS 7/16 C är en kompakt trefas hetvattentvätt, Eco-efficiency-läge för miljövänlig och ekonomisk drift, Användarvänlig med ett vrede, integrerade tankar, steglös tryck- och flödesreglering, Levererar 700 l/tim och 160 bar, 10 meter slang, Stora hjul och ett ergonomiskt utformat körhandtag garanterar en enastående manövreringsförmåga och mobilitet, även på svåra ytor, Den ger inte enb..
36 088 kr Exkl moms:28 870 kr
KÄRCHER Högtryckstvätt stationär HD 6/15 M St
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
Den kompakta HD 6/15 M PU motor-/pumpenhet för stationär användning, med växelströmsmotor, väggmontering, 600 liter per timme i flödeshastighet osv.Den nyligen framtagna trecylindrig axialkolvpump med kolvar av härdat rostfritt stål är kärnan i vår kraftfulla 6/15 M PU motor-/pumpenhet med växelströmsmotor, Den ger upp till 20 % högre energieffektivitet och rengöringsprestanda, garanterar en lång livslängd och säkerställer ett arbetstryck på 150 bar, För att skydda pumpen integreras et..
12 250 kr Exkl moms:9 800 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher NT 20/1 AP dammsugare NT 20/1 Ap är en praktisk, robust och kraftig våt- och torrdammsugare för professionell användning, Tack vare den kompakta storleken och den slittåliga utformningen är dammsugaren perfekt för mobil användning inom handelsindustrin, NT 20/1 Ap är konstruerad för att hantera vätskor lika bra som grov smuts och fint damm, Alla tillbehör förvaras bekvämt på maskinen och finns på så sätt alltid nära till hands, Filterlådan gör att planfiltret enkelt kan tas ut och t..
3 744 kr Exkl moms:2 995 kr
KÄRCHER Industridammsugare NT 30/1 Tact
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
Kraftiga, hållbara komponenter, hög sugeffekt: NT 30/1 Tact grovdammsugare för vått och torrt. Skyddslist och länkhjul i metall.För snabb, effektiv rengöring av maskiner, fordon, verkstäder och byggarbetsplatser: Kärchers NT 30/1 Tactgrovdammsugare för vått och torrt är en universalmaskin för professionell användning i olika branscher, Den kompakta universaldammsugaren är utrustat med det imponerande filterrengöringssystemet Tact och ett fuktbeständigt planfilter (PES) för dammfri..
7 125 kr Exkl moms:5 700 kr
KÄRCHER Industridammsugare NT 30/1 Tact TE
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
Hantverkarens favorit bland våt- och torrdammsugare: Kärchers NT 30/1 Tact Te med eluttag (automatisk strömbrytare) och Tact filterrengöring.Dagliga, tuffa arbetsuppgifter på byggarbetsplatser och i verkstäder ställer höga krav på såväl hantverkare som utrustning, Vår NT 30/1 Tact Te grovdammsugare för vått och torrt uppfyller dessa krav på bästa möjliga sätt, Den här kompakta experten på fint damm är utrustad med en stadig 30-litersbehållare med kraftiga länkhjul i metall och skyddsli..
8 375 kr Exkl moms:6 700 kr
KÄRCHER Klädseltvätt Puzzi 10/1
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
Kärcher Klädseltvätt Puzzi 10/1 Perfekt för fordon Puzzi 10/1 med möbelmunstycket och golvmunstycke är särskilt lämpad för hygienisk och effektiv rengöring av små till medelstora ytor, För grundlig rengöring ända in i fibrerna: för heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon, Korta starttider ger långa arbetspass, Med ett tryck på 1 bar ger Puzzi en djuprengöring av textila ytor och ger ett imponerande resultat, speciellt vid rengöring av mattor, Tack vare det..
11 874 kr Exkl moms:9 499 kr
KÄRCHER Klädseltvätt Puzzi 30/4
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
Kärcher klädseltvätt Puzzi 30/4 klädseltvätt För professionell rengöring av stora ytor. Hög vattenkapacitet och ytkapacitet. För rengöring av heltäckningsmattor, klädseln i alla typer av fordon.Rengör långt ner i fibrerna, För professionell rengöring av stora ytor, Hög vattenkapacitet och ytkapacitet, För rengöring av heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon, Underhållsvänlig konstruktion, Korta starttider ger långa arbetspass, Eluttag för motormunstycke PW 30, 4 m sugsla..
30 244 kr Exkl moms:24 195 kr
KÄRCHER Klädseltvätt Puzzi 30/4 E
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
Kärcher Klädseltvätt Puzzi 30/4 E med hög kapacitet. För professionell rengöring av stora ytor. Hög vattenkapacitet och ytkapacitet. För rengöring av heltäckningsmattor, klädseln i alla typer av fordon.Rengör långt ner i fibrerna, För professionell rengöring av stora ytor, Hög vattenkapacitet och ytkapacitet, För rengöring av heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon, Underhållsvänlig konstruktion, Korta starttider ger långa arbetspass, Eluttag för motormunstycke PW 30, 4 ..
42 409 kr Exkl moms:33 927 kr
Kärcher NT50/1 Tact Te dammsugare för proffesionellt bruk
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
Kärcher NT50/1 dammsugare för proffs Den professionella grovdammsugaren för vått och torrt NT 50/1 har en mängd funktioner.Fint damm, grovsmuts och vätskor: vår grovdammsugare för vått och torrt NT 50/1 Tact Te är helt enkelt ostoppbar, Dess skyddslistförsedda 50-litersbehållare med länkhjul i metall, oljebeständig tömningsslang och ett justerbart körhandtag, gör den idealisk för rengöring av arbetsutrymmen och maskiner vid produktionsanläggningar, i verkstäder och på byggarbetspl..
9 874 kr Exkl moms:7 899 kr
KÄRCHER Sopmaskin KM 70/30 Bat KÄRCHER Sopmaskin KM 70/30 Bat
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
En batteridriven sopmaskin,  sugfunktion för inomhusbruk, fuktresistent universalborst ger bra resultat på alla slags ytor. Enkel att justera.KM 70/30 C är efterföljaren till vår KSM 690, Utvecklingen bygger på den enormt framgångsrika KM 70/20 C med alla dess fantastiska funktioner, Huvudsopvalsen och sidoborsten på KM 70/30 C är eldrivna, vilket gör sopning av hörn mycket enkelt, Körhandtaget har tre inställningsmöjligheter, är vikbart och mycket användarvänligt, Huvudsopvalsen och sidobo..
24 369 kr Exkl moms:19 495 kr
KÄRCHER Sopmaskin KM  70/20 C
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
Manuell sopmaskin där huvudsopvalsen drivs via båda hjulen så att maskinen är lika effektiv i vänster- som högersväng. Vattenresistent universialborstKärchers KM 70/20 C erbjuder ett snabbt och praktiskt alternativ till att sopa med sopborste, Maskinen har en 20-liters sopbehållare, justerbar borstvals och en sidoborste för kanter, och är lätt och användarvänlig,..
7 750 kr Exkl moms:6 200 kr
KÄRCHER Torkfläkt AB 20 *Inkl. handmunstycke
Beställningsvara
Tillverkare: Kärcher
Kraftfull, kompakt och mycket effektiv torkfläkt. Med bärhandtag och integrerad kabeltrumma. Uppfyller de europeiska effektivitetsdirektiven.Enkel torkning: vare sig den är vertikal, horisontell eller vinklad, så levererar torkfläkten AB 20 hög prestanda och enastående resultat varje gång tack vare sin innovativa axiella vingteknik, Dess kompakta hölje kan lätt staplas och garanterar enkel transport och platsbesparande förvaring, Den är utrustad med en praktisk klämma för fastsäkring och kan för..
11 244 kr Exkl moms:8 995 kr
Tillverkare: Kärcher
Nippel Kärcher K 1/4" hona..
136 kr Exkl moms:109 kr
Tillverkare: Rupes
RUPES Tryckluftsdriven excenterroterande polermaskinLåg vikt och extremt kraftfull. Polermaskinernas Rolls Royce!..
8 249 kr Exkl moms:6 599 kr
Thermo Fogger Generation 3
SLUT PÅ LAGER
Tillverkare: Övriga
Thermo Fogger Generation 3Alron Thermo-Fog" TYP 3" - "Torr" Dimning En kompakt och behändig el-fogger för mindre utrymmen. Tankvolym 1 liter. Max kapacitet 6 l/timme. ..
22 374 kr Exkl moms:17 899 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Luftdrivet verktyg för rengöring av interiör, Rengör effektivt och snabbt alla typer av interiör tex, luftutblås, klädsel, mattor mm.Modell med kullagerledat spridningsrör vilket möjliggör arbete vid lägre lufttryck och minimerar slitage på tratt. Rekommenderat lufttryck 5,5-6,3 bar (78-90 psi) Min. 4,5-Max. 8,5 bar (121 psi). Luftförbrukning vid 5,5 bar: 245 l/min. Levereras med lufttrycksregulator...
2 999 kr Exkl moms:2 399 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Luftdrivet verktyg för rengöring av interiör. Rengör effektivt och snabbt alla typer av interiör tex. luftutblås, klädsel, mattor m.m. Används i kombination med ett alkaliskt interiörrengöringsmedel.Rekommenderat lufttryck 6-8 bar. Max. 8,5 bar (121 psi). Luftförbrukning vid 6,3 bar (90 psi): 188 l/min.Varumärke Tornador..
2 499 kr Exkl moms:1 999 kr
Tillverkare: Kärcher
Fogmunstycke av plast (DN 35) för dammsugning av hörn och trånga utrymmen. Längd: 210 mm.SPECIFIKATIONERNominell standardbreddID 35Mängd (Del(ar))1Längd (mm)210Mått (L × B × H) (mm)210 x 38 x 38KOMPATIBLA MASKINERAktuella produkterKomplett munstyckssatsNT 27/1 Me AdvNT 48/1NT 55/2 Tact² Me INT 65/2 ApNT 65/2 Tact²NT 70/2NT 70/2 MeNT 70/3NT 75/2 Ap Me TcNT 75/2 Tact² Me TcTidigare års produkterNT 25/1 ApNT 35/1 ApNT 35/1 Ap TeNT 35/1 TactNT 35/1 Tact BsNT 35/1 Tact TeNT 35/1 Tact Te HNT 35/1 Tact..
69 kr Exkl moms:55 kr
Tillverkare: Kärcher
Fogmunstycke DN 40 300 mm 1:50 till Kärcher dammsugare.för dammsugning av hörn och trånga utrymmen.SPECIFIKATIONERTekniska dataNominell standardbreddID 40Mängd (Del(ar))1Vikt (kg)0,1Vikt inkl. förpackning (kg)0,1Mått (L × B × H) (mm)300 x 44 x 44KOMPATIBLA MASKINERAktuella produkterNT 55/2 Tact² Me INT 65/2 ApNT 65/2 Tact²NT 70/2NT 70/2 MeNT 70/3NT 75/2 Ap Me TcNT 75/2 Tact² Me TcTidigare års produkterNT 70/2 Prof..
106 kr Exkl moms:85 kr
Alcon Industridammsugare Windly 429M, 2x1300W 62 Liter med vagn,
Beställningsvara
Tillverkare: Alcon
Alcon Windly Dammsugare 2x1300W Industridammsugare Alcon Windly 429M med 2 motorer är en professionell maskin utformad för torr- och våtdammsugning, särskilt lämpad för industri, hushåll, bilvård och verkstäder. Behållaren är i rostfritt material och är försedd med avtappningsslang för enkel tömning av smutsvatten. Industridammsugare Alcon Windly 429M är monterad med vagn vilket underlättar förflyttning och gör den smidig att arbeta med. Det stora sortiment av munstycken som ingår som stand..
8 113 kr Exkl moms:6 490 kr
Alcon Industridammsugare Windly 440M, 3x1300W 62 Liter med vagn,
Beställningsvara
Tillverkare: Alcon
Alcon Dammsugare Windly 3x1300WIndustridammsugare Alcon Windly 440M med 3 motorer är en professionell maskin utformad för torr- och våtdammsugning, särskilt lämpad för industri, hushåll, bilvård och verkstäder. Behållaren är i rostfritt material och är försedd med avtappningsslang för enkel tömning av smutsvatten. Alcon Windly 440M är monterad med vagn vilket underlättar förflyttning och gör den smidig att arbeta med. Det stora sortiment av munstycken som ingår som standard för aggregatet, gör a..
9 063 kr Exkl moms:7 250 kr
Alcon Industridammsugare Windly 515, 1300W, 33 Liter
Beställningsvara
Tillverkare: Alcon
Alcon Dammsugare Windly 1300WIndustridammsugare Alcon Windly 515 är en professionell maskin utformad för torr- och våtdammsugning, särskilt lämpad för industri, hushåll, bilvård och verkstäder.Industridammsugare Alcon Windly 515 är en professionell maskin utformad för torr- och våtdammsugning, särskilt lämpad för industri, hushåll, bilvård och verkstäder. Behållaren är i rostfritt material och är försedd med 4 st hjul vilket underlättar förflyttningar. Det stora sortiment av munstycken som ingår..
4 249 kr Exkl moms:3 399 kr
Alcon Våt & Torrsugare Windly 429
Beställningsvara
Tillverkare: Alcon
Alcon Våt och Torr Dammsugare Industridammsugare Alcon Windly 429M med 2 motorer är en professionell maskin utformad för torr- och våtdammsugning, särskilt lämpad för industri, hushåll, bilvård och verkstäder. Behållaren är i rostfritt material och är försedd med avtappningsslang för enkel tömning av smutsvatten. Alcon Windly 429M är monterad med vagn vilket underlättar förflyttning och gör den smidig att arbeta med. Det stora sortiment av munstycken som ingår som standard för aggregatet, g..
7 624 kr Exkl moms:6 099 kr
Alcon högtryckstvätt kallvatten
Beställningsvara
Tillverkare: Alcon
Alocon Högtryckstvättmed Kallvatten Högtryckstvätt Alcon 74170-K3 är en smidig, mobil kallvattentvätt som lämpar sig för användning bland annat inom lantbruk, industrier och fordonstvätt. Det är ett mycket servicevänligt aggregat där enda underhållet i princip är kontroll och byte av olja. Tvätten är mycket tystgående, har stor kapacitet och driftsäker konstruktion. Arbetar med ett verkligt högt tryck där trycket regleras steglöst. Med sin stående design och stora hjul är den enkel att förf..
26 813 kr Exkl moms:21 450 kr
Alcon högtryckstvätt kallvatten för fast installation,
Beställningsvara
Tillverkare: Alcon
Alcon Högtryckstvätt Kallvatten Kallvattentvätt för professinell användning, 160 Bar / 15 liter per minut, 10 meter slang, standard handtag och lans, Med autostopp, Stationära högtrycksaggregat som är mycket tystgående och servicevänliga. 74170-VM arbetar med ett verkligt högt tryck som är steglöst reglerbart. Produkten är speciellt servicevänlig. Kontroll och eventuell påfyllning av olja är praktiskt taget det enda nödvändiga underhållet. 74170-VM kan med fördel utrustas med till- och ..
27 625 kr Exkl moms:22 100 kr
Alcon högtryckstvätt varmvatten Avant 15/200
Beställningsvara
Tillverkare: Alcon
Alcon Högtryckstvätt med varmvatten Varmvattentvätt för professinell användning, 200 Bar / 15 liter per minut, 10 meter slang, standard handtag och lans, Med autostopp. Mobilt hetvattenaggregat i robust design med ånga via ångsteg. Smidig, med hög kapacitet. Byggd i ett rejält chassi med rostfri kåpa, utrustad med lättkörda boogiehjul och lyftöglor som underlättar vid förflyttning av högtryckstvätten. Avant finns i två kapaciteter och steglös tryckregling upp till 200 bar och är utrustad m..
44 938 kr Exkl moms:35 950 kr
Alcon kärra till ångtvätt RA Plus
Beställningsvara
Tillverkare: Alcon
Alcon Vagn/kärra Tillbehör Kärra att placera din RA Plus på, med handtag och större hjul som gör det lättare att transportera din RA Plus. Munstycken och tillbehör lägger du praktiskt i behållaren som är fäst på handtaget till kärran...
2 063 kr Exkl moms:1 650 kr
Alcon Skuminjektor ST-75
Beställningsvara
Tillverkare: Alcon
Alcon Foam Skumpåläggare Snabb, effektiv påläggning av ditt alkaliska tvättmedel. Skuminjektor monteras med T-rör på utgångskoppling på högtryckstvätten. Levereras med skruvkoppling M22 alt. snabbkoppling Tema 3/8″...
6 819 kr Exkl moms:5 455 kr
Alcon Skuminjektor ST-75
Beställningsvara
Tillverkare: Alcon
Alkon Foam Skumpåläggare Alcon Skuminjektor ST-75..
7 074 kr Exkl moms:5 659 kr
Visar 1 till 33 av 33 (1 Sidor)