Information
Din inkorg

Klädseltvätt / Ångtvätt

Klädseltvätt / Ångtvätt

Maskiner för högeffektiv rengöring av bilens interiör.

Tillverkare: Kärcher
Nippel Kärcher K 1/4" hona..
136 kr Exkl moms:109 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher rengöringstabletten 16st 16 st fettlösande rengöringstabletter Till Kärcher Puzzi För heltäckningsmattor och textilier Behaglig och frisk doft Upplösningsbar folie..
245 kr Exkl moms:196 kr
Tillverkare: Kärcher
Speciellt framtaget för att mjuka upp vattnet i osmosis vattensystem. Fri från NTAEnkel och lätt att dosera tack vare den praktiska tablettformenBra upplösningsegenskaperPålitlig vattenavhärdning med jonbyteÖkar livslängden på tekniska systemFri från NTA..
411 kr Exkl moms:329 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher klädseltvätt puzzi 8/1 Våtdammsugare Med Puzzi 8/1 från tyska Kärcher erbjuder vi en kraftfull, effektiv och inte minst kompakt maskin för vård av textilier.Modellen är kanske den mest använda textilvårdsmaskinen för bilvård och ett "måste" för proffsen eller entusiasten som vill ta rengöring till nästa nivå.Puzzi 8/1 kan både spraya vatten och/eller produkt på ytan och samtidigt suga upp detta.Det ger en effektiv djuprengöring av ytor i tyg, som torkar snabbt. ..
9 200 kr Exkl moms:7 360 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher Klädseltvätt Puzzi 10/1 Perfekt för fordon Puzzi 10/1 med möbelmunstycket och golvmunstycke är särskilt lämpad för hygienisk och effektiv rengöring av små till medelstora ytor, För grundlig rengöring ända in i fibrerna: för heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon, Korta starttider ger långa arbetspass, Med ett tryck på 1 bar ger Puzzi en djuprengöring av textila ytor och ger ett imponerande resultat, speciellt vid rengöring av mattor, Tack vare det..
12 225 kr Exkl moms:9 780 kr
Tillverkare: Elsea
Klädseltvätt hetvatten Hot WaveEstro Hotwave är en rejäl hetvatten klädseltvätt med ett dammkärl på 37 liter och vattentank på 8 liter. Ställbart reglage för värmare med max temperatur på 90 grader. Kontinuerligt vattenflöde håller en temperatur av ca 50 grader. Rejält 2 meters slangpaket med munstycke ingår. Varmvatten gör rent mer effektivt än kallvatten och därför behövs mildare blandning med kem vilket i sin tur ger mindre slitage på materialet som görs rent.Kraftig industrimotor med dubbel ..
17 750 kr Exkl moms:14 200 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher klädseltvätt Puzzi 30/4 klädseltvätt För professionell rengöring av stora ytor. Hög vattenkapacitet och ytkapacitet. För rengöring av heltäckningsmattor, klädseln i alla typer av fordon.Rengör långt ner i fibrerna, För professionell rengöring av stora ytor, Hög vattenkapacitet och ytkapacitet, För rengöring av heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon, Underhållsvänlig konstruktion, Korta starttider ger långa arbetspass, Eluttag för motormunstycke PW 30, 4 m sugsla..
30 244 kr Exkl moms:24 195 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher Klädseltvätt Puzzi 30/4 E med hög kapacitet. För professionell rengöring av stora ytor. Hög vattenkapacitet och ytkapacitet. För rengöring av heltäckningsmattor, klädseln i alla typer av fordon.Rengör långt ner i fibrerna, För professionell rengöring av stora ytor, Hög vattenkapacitet och ytkapacitet, För rengöring av heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon, Underhållsvänlig konstruktion, Korta starttider ger långa arbetspass, Eluttag för motormunstycke PW 30, 4 ..
42 409 kr Exkl moms:33 927 kr
Tillverkare: Kärcher
Ångtvätt med sugfunktion SGV 8/5, kommer med automatisk självrengöring och möjlighet att spola rent inuti maskinen.SGV 8/5 är en ångtvätt med sugfunktion och självrengöring där du också har möjlighet att lägga på rengöringsmedel, Kommer med automatisk självrengöring och möjlighet att spola inuti maskinen efter hand, på så sätt undviks bildande av bakterier efter avslutat arbete, Ångan från golvmunstycket är under kontinuerligt högt tryck på 8 bar och ger en effektiv och hygienisk rengöring, SGV ..
59 703 kr Exkl moms:47 762 kr
Visar 1 till 9 av 9 (1 Sidor)