Information
Din inkorg

Städmaskiner

Städmaskiner används för att enkelt rengöra större golvytor i er lokal. Vi samarbetar med Kärcher för att kunna erbjuda er det senaste inom städmaskiner.

Tillverkare: Kärcher
Nippel Kärcher K 1/4" hona..
136 kr Exkl moms:109 kr
Tillverkare: Kärcher
Extra kraftfullt alkaliskt rengöringsmedel för att avlägsna smuts och beläggningar från alkali-resistenta golv. Lätt skummande rengöringsmedel som tar bort även de mest envisa olje-, fett och mineralfläckar. ■ Kraftfull grundrengöring och borttagningsmedel■ Löser tjock olja, fett- och mineralfläckar■ För grundlig rengöring av tungt nedsmutsade industrigolvbeläggningar■ Avlägsnar skikt av polymerer, vax och blekmedel■ Testade av FIGR Forschungs- und Prüfinstitut für Facility..
995 kr Exkl moms:796 kr
Tillverkare: Kärcher
Manuell sopmaskin där huvudsopvalsen drivs via båda hjulen så att maskinen är lika effektiv i vänster- som högersväng. Vattenresistent universialborstKärchers KM 70/20 C erbjuder ett snabbt och praktiskt alternativ till att sopa med sopborste, Maskinen har en 20-liters sopbehållare, justerbar borstvals och en sidoborste för kanter, och är lätt och användarvänlig,..
7 750 kr Exkl moms:6 200 kr
Tillverkare: Kärcher
Mycket kompakt och lätt (11 kg) kombiskurmaskin. Ett innovativt och effektivt alternativ till manuell rengöring av hårda golv på 20–200 m2. Golvet är torrt direkt efter rengöringen. Detta förhindrar risken för halkolyckor. Perfekt för rengöring av små butiker, restauranger, bensinstationer, stormarknader, sanitetsutrymmen, samt för hotell eller bistroer. Kan även användas som komplement till större kombiskurmaskiner för speciella arbetsuppgifter.Dess upprättstående design gör att maskinen kan ma..
18 356 kr Exkl moms:14 685 kr
Tillverkare: Kärcher
En batteridriven sopmaskin,  sugfunktion för inomhusbruk, fuktresistent universalborst ger bra resultat på alla slags ytor. Enkel att justera.KM 70/30 C är efterföljaren till vår KSM 690, Utvecklingen bygger på den enormt framgångsrika KM 70/20 C med alla dess fantastiska funktioner, Huvudsopvalsen och sidoborsten på KM 70/30 C är eldrivna, vilket gör sopning av hörn mycket enkelt, Körhandtaget har tre inställningsmöjligheter, är vikbart och mycket användarvänligt, Huvudsopvalsen och sidobo..
24 369 kr Exkl moms:19 495 kr
Tillverkare: Kärcher
Extremt flexibel kombimaskin som skurar och suger upp i båda riktningar.Extremt flexibel kombimaskin som skurar och suger upp i båda riktningar, Li-Ion batteriteknik som ger 3 ggr, längre livstid än standardbatterier, Låg vikt gör det möjligt att förflytta den enkelt, Bibehållet högt skurtryck, trots den låga vikten, Lämplig för butiker, restauranger, bensinstationer etc, Enkel att transportera,..
40 475 kr Exkl moms:32 380 kr
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)