Information
Din inkorg

Torkfläktar

Används för att påskynda torkningsprocessen invändigt efter klädseltvätt.

Tillverkare: Kärcher
Väldigt effektiv, kompakt och långlivad fläkt för exempelvis påskyndande av torktiden på rengjorda textila golv med upp till 50%.Fläkten AB 20 Ec är utvecklad för att påskynda torktiden på främst djuprengjorda textila ytor. Den kompakta och lätt transporterade maskinen gör det möjligt att sänka torktiden med hela 50% vilket gör djuprengjorda textila golvytor möjliga att beträda betydligt snabbare. Fläkten är väldigt tystgående och kan användas även i ljudkänsliga miljöer under ordinarie arbetsti..
7 370 kr Exkl moms:5 896 kr
Tillverkare: Kärcher
Kraftfull, kompakt och mycket effektiv torkfläkt. Med bärhandtag och integrerad kabeltrumma. Uppfyller de europeiska effektivitetsdirektiven.Enkel torkning: vare sig den är vertikal, horisontell eller vinklad, så levererar torkfläkten AB 20 hög prestanda och enastående resultat varje gång tack vare sin innovativa axiella vingteknik, Dess kompakta hölje kan lätt staplas och garanterar enkel transport och platsbesparande förvaring, Den är utrustad med en praktisk klämma för fastsäkring och kan för..
11 244 kr Exkl moms:8 995 kr
Tillverkare: Elsea
CAR SEAT DRYER BLD3100 är en klädseltork framtagen för bilar. Koppla in slangarna i de medföljande täckpåsarna så blåses varmluft in och torkar sätena på väldigt kort tid. Levereras med två täckpåsar för framsätena och en för hela baksätet.    Torkar ett fuktigt säte på ca 45 minuter    Kraftig motor på över 3000 watt    Blåser luft med maximalt 70 graders värmeTeknisk data:Antal motorer:                      &n..
18 419 kr Exkl moms:14 735 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)