Information
Din inkorg

Polering

Polering

Här finner ni allt ni behöver för att polera bilen blank. Vi har ett stort utbud av både maskiner, rondeller och polermedel.

Polerrondeller | Polermedel | Polish | Vax | Fästplattor / Stödrondeller | Inspektionslampor | Lackskiktsmätare | Polermaskiner | Våtslip / Torrslip | Lackrengöring | Svampar / Trasor / Torkdukar | Microfiberdukar

Tillverkare: Rupes
Sladdlös polermaskinNyhet 2022Rupes iBRID MINI polisher HLR75 18Volt BETAUnboxing film : https://youtu.be/3eLzSVJk8U0Designen, känslan och ergonomin är något helt nytt med Rupes nya MINI Polermaskin HLR75. Detta är maskinen för dig som jobbar professionellt med bilvård där krav på prestanda som låga vibrationer, stor kraft och underbar ergonomi. Vi känner igen iBridtekniken från den mindre maskinen Nano, d.v.s. maskinen kan köras med batteridrift eller *nätadapter med sladd som ansluts till..
8 749 kr Exkl moms:6 999 kr
Workhorse Black Mikrofiber
Bästsäljare
Tillverkare: Chemical Guys
MicrofiberdukChemical Guys Black Workhorse är det perfekta duken för rengöring och skydd av fordonets yttre delar såsom hjul, däck, motor och plastdelar etc. Dessa premiumdukar är gjorda med en supermjuk 70/30 mikrofiberblandning för att undvika repor även på de känsligaste delarna av fordonet. Oavsett hur många gånger du tvättar dessa dukar kommer de behålla sin mjukhet och funktion så länge du använder rätt sorts tvättmedel. Storlek 400x400mm..
159 kr Exkl moms:127 kr
Tillverkare: Rupes
Polermaskin Mark III LHR 21 med väska och tillbehörVarför denna?Stora kitet 4x polermedel,trissor,dukar. 1 förklädeMarkIII är den senaste versionen av LHR21Nyutvecklad motor med vässat vridmomentProgressiv avtryckare2st gummiklackar på ryggen så maskinen ligger stadigtOmprogrammerad elektronikmodulBekvämt vitt gummigrepp nu även på ovansidan av nosen..
8 499 kr 7 899 kr Exkl moms:6 320 kr
Rupes Uno protect one step 1L
Bästsäljare SLUT PÅ LAGER
Tillverkare: Rupes
Rupes Uno protect one step 1Liter Rupes Uno Protect är ett prisvärt polermedel som både polerar och skyddar ditt fordon i ett steg. Innehåller 3st olika vax : Polymer, silikon och carnauba Hållbarhet på skyddet är upp till 90 dagar. Mild slipverkan och hög finish. Styr slipverkan med val av trissa. För oscillerande,roterande eller kuggdriven polerrörelse. Perfekt för en tidspressad miljö där focus ligger på ett snabbt resultat. För bästa skydd, vänta med att torka av medlet ca 30 minut..
499 kr Exkl moms:399 kr
Uno protect one step 250ml
Bästsäljare Tillfälligt slut
Tillverkare: Rupes
Rupes uno protect one step 250ml Uno Protect är ett prisvärt polermedel som både polerar och skyddar ditt fordon i ett steg. Innehåller 3st olika vax : Polymer, silikon och carnauba Hållbarhet på skyddet är upp till 90 dagar. Mild slipverkan och hög finish. Styr slipverkan med val av trissa. För oscillerande,roterande eller kuggdriven polerrörelse Perfekt för en tidspressad miljö där focus ligger på ett snabbt resultat. För bästa skydd, vänta med att torka av medlet ca 30 minuter. OB..
144 kr Exkl moms:115 kr
Ditec Fine Cut 1 Liter
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Fincut polermedel och hologrambortagare Ett fint polermedel som används tillsammans med mjuka polerrondeller. Anpassad för DA maskiner.Fine Cut (3C) är lättarbetat, ger mycket hög glans utan att "sminka" bilen och ger ett ärligt och korrekt resultat.Använd medium eller mjuka polerrondeller...
650 kr Exkl moms:520 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Fine cut och hologrambortagare Ett fint polermedel som används tillsammans med mjuka polerrondeller.Anpassad för DA maskiner. Fine Cut (3C) är lättarbetat, ger mycket hög glans utan att "sminka" bilen och ger ett ärligt och korrekt resultat.Använd medium eller mjuka polerrondeller...
249 kr Exkl moms:199 kr
Ditec Heavy Cut 1 Liter Ditec Heavy Cut 1 Liter
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Heavy Cut Polermedel 1 Liter Ditec Heavy Cut är ett mycket bra polermedel och grovrubbing. Fungerar utmärkt med både lamull, microfiberrondell och skumrondell samt med både roterande eller oscillerande maskiner.Fördelar är att den inte dammar, ger minimalt med polerrosor, kladdar inte och lätt att torka av...
650 kr Exkl moms:520 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Heavy Cut polermedel 250ml Ditec Heavy Cut är ett mycket bra polermedel och grovrubbing. Fungerar utmärkt med både lamull, microfiberrondell och skumrondell samt med både roterande eller oscillerande maskiner.Fördelar är att den inte dammar, ger minimalt med polerrosor, kladdar inte och lätt att torka av...
249 kr Exkl moms:199 kr
Ditec Medium Cut 1 Liter Ditec Medium Cut 1 Liter
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec medium cut Polermedel 1 LiterDitec Medium Cut är ett effektivt slipande polermedel som i ett steg avlägsnar repor och andra lackdefekter, samt ger ytan en hög glans.Medlet ger snabbt resultat på defekta lacker med svåra repor, oxidation och andra ytliga ojämnheter, utan besvärande dammbildning.Du uppnår alltså både slipeffekten från ett kraftfullt slipande polermedel och glansgraden från ett fint polermedel på en och samma gång!..
749 kr Exkl moms:599 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec medium cut Polermedel 250 ml Ditec Medium Cut är ett effektivt slipande polermedel som i ett steg avlägsnar repor och andra lackdefekter, samt ger ytan en hög glans.Medlet ger snabbt resultat på defekta lacker med svåra repor, oxidation och andra ytliga ojämnheter, utan besvärande dammbildning.Du uppnår alltså både slipeffekten från ett kraftfullt slipande polermedel och glansgraden från ett fint polermedel på en och samma gång! ..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Rupes
Polermedel D-A COARSE High performance cut polishing compound är designat för maximal effektivitet.Blå färg hos Rupes är synonymt med hög avverkning, dvs används ofta som ett första steg för att ta bort repor fort på ett objekt i skadat/slitet skick.D-A coarse gör precis detta ihop med maskiner med oscillerande rörelse i Rupes olika polersystem, för bästa avverkning ihop med en aggressiv blå trissa i ull, mikrofiber eller skum. Hög avverkning, minimalt med damm samt väldigt lätt att torka...
186 kr Exkl moms:149 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax perfect Finish 1 Liter Polermedel och glans Sonax Perfect Finish är ett silikonfritt, vattenbaserad polermedel med ett namn som förklarar allt.  Sonax Perfect Finish gör precis vad den heter,  ger lacken en ultrafin glans och en perfekt finish!En produkt som används som sista steg i polerprocessen. Även perfekt för att ta bort hologram på mörka färger. Används bäst i kombination med en mjukare polerrondell.Sonax Perfect Finish ger en slipgrad på 4 och en glansnivå på 6 ..
711 kr Exkl moms:569 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Ultimate Cut  1 Liter Polermedel med extra polereffekt Sonax Ultimate Cut 6+ är ett silikonfritt, vattenbaserat kraftfullt polermedel särskilt utvecklat för mycket slitna och repiga ytor.Ultimate Cut passar för både oscillerande och roterande polermaskin och kan även polera gelcoat och glasfiber mycket effektivt.Medlet klarar av att avlägsna P1000-slippapper snabbt och effektivt, då det är utvecklat just för de situationer där vanliga polermedel inte kan göra jobbet.Används bäst ..
699 kr Exkl moms:559 kr
Tillverkare: Rupes
Polermedel D-A COARSE High performance cut polishing compound är designat för maximal effektivitet.Blå färg hos Rupes är synonymt med hög avverkning, dvs används ofta som ett första steg för att ta bort repor fort på ett objekt i skadat/slitet skick.D-A coarse gör precis detta ihop med maskiner med oscillerande rörelse i Rupes olika polersystem, för bästa avverkning ihop med en aggressiv blå trissa i ull, mikrofiber eller skum.Hög avverkning, minimalt med damm samt väldigt lätt att torka. D..
574 kr Exkl moms:459 kr
Tillverkare: Scangrip
Lampa Scangrip Nova R är en liten men riktigt kraftfull uppladdningsbar arbetsbelysning för proffsen som ger dig full flexibilitet tack vare sin storlek, styrka och driftstid. Scangrip Nova R är framtagen för proffsen och dom riktigt kräsna när det gäller belysning. Arbetslampan är utrustad med den allra senast COB/LED-tekniken som ger ett jämnt, extra starkt vitt behagligt ljus både inne och ute.Dimningsbar i fem olika lägenDriftstid från 1-12 timmar beroende på vilken styrka lampan är ins..
1 119 kr Exkl moms:895 kr
Tillverkare: Scangrip
Lampa Scangrip Multimatch R är en otroligt prisvärd lampa med alla funktioner. 5 olika lägen på temeperaturer, dimmbar i 5 olika ljusstyrkeor. Utrustad med bygel för eventuellt fäste på stativ. Levereras med USB-Laddare. 163x63x163mmSpecifikationerFärgåtergivning: 96 CRI+Färgtemperatur: 2500/6500 Kelvin i 5 stegBelysningsstyrka: 250-2500 Lux@0,5mLjusflöde: 120-1200Batteritid: max 10hLaddtid: 3,5hSkyddsklass: 67 IP..
1 374 kr Exkl moms:1 099 kr
Tillverkare: Cifab
Supersoft Microfiberduk 3-pack NYHET! Supermjuk microfiberduk speciellt utvecklad för känsliga ytor och billacker . 3-pack. Färg: Grå..
149 kr Exkl moms:119 kr
Glosser Ø 135 mm. Polerrondell, mikrofiber.
Bästsäljare
Tillverkare: Glosser
Microfiber Polerrondell Glosser microfiberrondell är av mycket hög kvalité. Microfiberrondeller har blivit en ny favorit då de avverkar och ger glans på samma gång beroende på vilket polermedel som används. Microfiberrondellen efterlämnar en optisk klarglans utan hologram eller microrepor. En utmärkt allround-trissa.Den låga profilen ökar polerkänslan mot ytan som ska bearbetas. Kan användas för extrem polering likväl som vid applicering av vax eller polish. Optimal till oscillerand..
111 kr Exkl moms:89 kr
Glosser Ø 150x20x130 mm. Polerrondell, burgundy fasad, medium, extra cut
Bästsäljare
Tillverkare: Glosser
PolerrondellVår unika tunna trissa, med lång hållbarhet, är gjord primärt för oscillerande maskiner.Fungerar även ypperligt för roterande maskiner. Används för att få bort tuffare repor där man vanligen hade kört med lammull.Ger inte i närheten den hologrambild som lammull ger strots det medel hårda skummet som polerrondellen består av. ..
69 kr Exkl moms:55 kr
Glosser Ø 153 mm microfiberpad
Bästsäljare
Tillverkare: Glosser
Polerrondell Glosser microfiberrondell är av mycket hög kvalité. Microfiberrondeller har blivit en ny favorit då de avverkar och ger glans på samma gång beroende på vilket polermedel som används. Microfiberrondellen efterlämnar en optisk klarglans utan hologram eller microrepor.En utmärkt allround-trissa. Den låga profilen ökar polerkänslan mot ytan som ska bearbetas.Kan användas för extrem polering likväl som vid applicering av vax eller polish.Optimal till oscillerande polermaskin. ..
124 kr Exkl moms:99 kr
Tillverkare: 3M
3M Polerrondell Våfflad 3M Perfect-it Rubbingrondell våfflad, Hård, 133mm,..
174 kr Exkl moms:139 kr
Tillverkare: 3M
3M Polerrondell Mjuk 3M Perfect-it Poerrondell våfflad, Mjuk, 133 mm, Sedvanlig 3M kvalitet!..
149 kr Exkl moms:119 kr
Tillverkare: 3M
3M Polerrondell Blå våfflad Våfflad kvalitetsrondell ifrån 3M, Säljes i tvåpack..
436 kr Exkl moms:349 kr
Tillverkare: 3M
3M Polervax Rosa3M polish rosa är ett lättarbetat polervax som är lätt att applicera för hand eller med maskin. Medlet är lätt att torka av både på stora och små ytor på grund av att det innehåller silikon. Missfärgar heller inte plast eller gummi...
461 kr Exkl moms:369 kr
Tillverkare: Pads AB
Applicieringssvamp 20-Pack Appliceringssvamp för keramiska produkter, glasbehandlingar mm. Hård baksida med skum + tygfilt. Säljes i påse om 20 svampar...
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Automagic Lacklera Blå Fine Blue Lacklera som snabbt och säkert avlägsnar färgstoft, kåda, flygrost, trädsav m,m på lack, glas och plast, Mycket enkel att använda,..
743 kr Exkl moms:594 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Automagic Lacklera Röd Red Medium lacklera som snabbt och säkert avlägsnar färgstoft, kåda, flygrost, trädsav m,m på lack, glas och plast, Mycket enkel att använda,..
743 kr Exkl moms:594 kr
Tillverkare: Swissvax
Swissvax Vax 50mlSpecialvax enbart för BMW 40% Vol Receptet är noga beräknat för BMWs lacksystem. Döljer effektivt mikrodefekter samtidigt som den gernerösa mängd karnauba garanterar långvarig glans och skydd...
662 kr Exkl moms:529 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Våt vax Butter  Butter wet wax är en fantastisk produkt som baseras på 100% naturlig brazilianskt carnauba.Applicera och torka av. Boom! Otrolig ”wet look” ytan blir silkeslen och skapar en häftig vattenavrinning samtidigt som den är ett skydd mot naturligt slitage...
429 kr Exkl moms:343 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec lacklera blå Fin lacklera som snabbt och säkert avlägsnar färgstoft, kåda, flygrost, trädsav m,m på lack, glas och plast, Mycket enkel att använda,..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec lacklera röd Medium röd lacklera som snabbt och säkert avlägsnar färgstoft, kåda, flygrost, trädsav m,m på lack, glas och plast, Mycket enkel att använda,..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Blå lacklera Blå lacklera som snabbt och säkert avlägsnar färgstoft, kåda, flygrost, trädsav m,m på lack, glas och plast, Mycket enkel att använda,..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Concept
Concept lacklera i ask Lacklera som snabbt och säkert avlägsnar färgstoft, kåda, flygrost, trädsav m,m på lack, glas och plast, Mycket enkel att använda,..
349 kr Exkl moms:279 kr
Tillverkare: Concept
Concept kontrollspray vid lackrengöring Effektiv rengörings- och kontrollspray efter polering. Spraya på och torka av.Löser effektivt rester av polermedel...
186 kr Exkl moms:149 kr
Tillverkare: Concept
Concept Sprayvax 750mlLättarbetat snabbvax som rengör och behandlar i ett steg.Lämnar en nano-coating som ger en smuts- och vattenavvisande yta. Spraya på och torka av...
174 kr Exkl moms:139 kr
Visar 1 till 36 av 82 (3 Sidor)