Information
Din inkorg

Rupes polermaskin LUX kit Nano iBrid - lång hals

Rupes polermaskin LUX kit Nano iBrid - lång hals
Rupes polermaskin LUX kit Nano iBrid - lång hals
9 499 kr
Exkl. Moms: 7 599 kr
  • Lager: Tillfälligt slut
  • Artikelnr: 66-HR81ML-LUX
  • Vikt: 3.00kg
  • MPN: HR81ML-LUX

Rupes polermaskin LUX kit Nano iBrid med lång hals

Den smidigaste och allsidigaste polermaskinen på marknaden nu i kortare format, perfekt för enhandsanvändning Rupes iBrid är en supersmidig liten polermaskin som går bra batteridrift eller direkt nätdrift.

Med Rupes iBrid blir det möjligt att polera på ytor som är i princip omöjlig att polera på, även med en mindre polermaskin som Ex: Rupes LHR75E.

Batteri driften på Rupes iBrid är inga problem. Ett ca 30 minnuters drift, men det tar endast 20 minuter att ladda fullt. Det går även Och även att köra på direkt nätdrift från 230v-uttag. Det finns flera olika tillbehör, allt från roterande, oscillerande i olika slag (3mm & 12mm). I paketet medföljer det även 2st smidiga borstar, en mjuk för effektiv rengöring av känsligare ytor som ex läder och en kraftigare borste som verkligen löser smuts på djupet. Ergonomin på Rupes iBrid polermaskinen är verkligen väl genomtänkt, smart avtryckare som man knappt märker av och ett välplacerat justervred som ställer polermaskinens hastighet. (2000-5000rpm).

Skriv en recension

Logga in or Registera dig för att ge omdöme

Varan kan vara tillfälligt slut eller en beställningsvara. 

Restorders levereras till våra avtalskunder tillsammans med nästa beställning!


frågor? : kundtjanst@careofcars.se