Information
Din inkorg

Flaskor / Dispenrsar

Tillverkare: Övriga
Kork med fällbar pip till plastflaska 0,5 eller 1,0 liter...
4 kr Exkl moms:3 kr
Glosser Premium Handspruta, 500ml, Blå
Bästsäljare
Tillverkare: Glosser
Glosser Premium Handspruta, 500ml, Blå Kompakt och smidig storlek vid interiör rekond Fin sprutdimma utan stänk och söl. Halvtransparent så man lätt ser att fylla. ..
49 kr Exkl moms:39 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Traditionell tappkran för 25 liters dunk För 25 liters plastdunk...
58 kr Exkl moms:46 kr
Spraymunstycke till Concept Minispray 0,6 liter.
Bästsäljare
Tillverkare: Concept
Löst spraymunstycke för utbyte till Concept minispray..
65 kr Exkl moms:52 kr
Tillverkare: Concept
Sprayflaska av mycket hög kvalitetUniversell sprayflaska av mycket hög kvalitet med mängder av användningsområden i verkstaden, rekondhallen, båten eller hemmet...
68 kr Exkl moms:54 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Tappkran för både 5 och 25 liters Praktisk tappkran för dunkar med utvändigt gängmått på 60 respektive 40 mm gänga. Passar de flesta dunkar ifrån Clemondo / Lahega.OBS! Om dunken skall förvaras liggande. Kontrollera att kranen håller tätt med aktuell produkt!..
81 kr Exkl moms:65 kr
Tillverkare: Concept
Tappkran för 25 liters dunk Praktisk tappkran för Concept 25 Liters dunkar..
124 kr Exkl moms:99 kr
Glosser Pro 1,5L Pumptryckspruta
Bästsäljare
Tillverkare: Glosser
Glosser pro kempåläggare 1,5 Liter Glosser Premium tryckspruta är motståndskraftig för det flesta kemikalier.En effektiv och lättanvänd spruta med lättjusterat huvud där man kan få en kraftfull jetstråle och en mjuk sprutdimma .Användbar till flera olika rengöringsmoment. Kapacitet: 1 ,5 iter.Maxtryck: 3 bar.Flatstrålemunstycke i plasLämplig för det flesta kemikalier ..
149 kr Exkl moms:119 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Spruta - kempåläggare Det perfekta handspruta för att använda koncentrat som ännu inte har blandats! ..
155 kr Exkl moms:124 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria profilen pro 0,5 liter kempåläggare En oljebeständig och professionell handspruta i robust plastbehållare med dubbelverkande precisionspump. Robust plastbehållare med inbyggd nivåindikator och ett ergonomiskt handtag.En smidig handspruta att använda för olika typer av rengöring. Kapacitet: 0,5 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbart munstycke i mässing.FKM/Viton® packning.Vikt: 0,18 kg.Lämplig för medel med pH-värde 5-9. ..
161 kr Exkl moms:129 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria extreme kempåläggare 0,5liter Denna effektiva och praktiska handspruta är perfekt att använda när man arbetar med avfettningsprodukter, sura och basiska medel.CleanMaster Extreme EX 05 är ergonomisk, kraftfull och enkel att använda.Denna handspruta är utrustad med en dubbelverkande precisionspump vilket ger två kraftfulla sprayningar i ett tryck. Sprutan är oljebeständig och har en stabil plastbehållare med nivåindikator. Kapacitet: 0,5 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbart munstycke..
174 kr Exkl moms:139 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria profiline pro 1 liter Kempåläggare En oljebeständig och professionell handspruta i robust plastbehållare med dubbelverkande precisionspump.Robust plastbehållare med inbyggd nivåindikator och ett ergonomiskt handtag.En smidig handspruta att använda för olika typer av rengöring. Kapacitet: 1 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbart munstycke i mässing.FKM/Viton® packning.Vikt: 0,22 kg.Lämplig för medel med pH-värde 5-9...
174 kr Exkl moms:139 kr
Tillverkare: Gloria
Golria CM 0,5L Kempäläggare Denna praktiska och effektiva handspruta är enkel att använda till flera olika rengöringsmoment.Den är utrustad med en dubbelverkande precisionspump vilket ger två kraftfulla sprayningar med ett enda tryck.Stabil plastbehållare med nivåindikator.CleanMaster CM 05 är tålig mot sura och alkaliska medel. Kapacitet: 0,5 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbart munstycke i mässing.EPDM packning. Vikt: 0,17 kg.Lämplig för medel med pH-värde 2-12...
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria kempåläggare 1 Liter Denna effektiva och praktiska handspruta är perfekt att använda när man arbetar med avfettningsprodukter, sura och basiska medel.CleanMaster Extreme EX 10 är ergonomisk, kraftfull och enkel att använda.Denna handspruta är utrustad med en dubbelverkande precisionspump vilket ger två kraftfulla sprayningar i ett tryck.Sprutan är oljebeständig och har en stabil plastbehållare med nivåindikator. Kapacitet: 1 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbart munstycke i plast.FKM..
224 kr Exkl moms:179 kr
Tillverkare: Mesto
MESTO  1,5 Liter allround sprutaEn bra allround spruta som passar utmärkt för alkaliska baserade rengöringsmedel, EPDM Packning, Lämplig för medel med pH-värde: 7-14PlasttankJusterbart rundstrålemunstyckeSäkerhetsventilRekommenderat pH: 7-14MESTO CLEANER sprutor är idealiska för effektiv distrubition av rengörings- och desinfektionmedel inom alla områden.    ..
236 kr Exkl moms:189 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria extreme 1 liters kempåläggare Denna effektiva lågtrycksspruta och praktiska handspruta är perfekt att använda när man arbetar med avfettningsprodukter, sura och basiska medel.CleanMaster Extreme EX 10 är ergonomisk, kraftfull och enkel att använda.Denna handspruta är utrustad med en dubbelverkande precisionspump vilket ger två kraftfulla sprayningar i ett tryck.Sprutan är oljebeständig och har en stabil plastbehållare med nivåindikator.Kapacitet: 1 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbar..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Mesto
MESTO 1,5 Liter allroundEn bra allround spruta som passar utmärkt för alkaliska rengöringsmedel. FPM packningar.Lämplig för medel med pH-värde: 4-7.1,5 liter trycksprutaPlastbehållareFPM-packningar (Viton)Munstycke: plast, justerbartAnvänds till produkter med PH värde 4 - 7    ..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Mesto
MESTO 1 Liter ROTERBAREn bra allround spruta som passar utmärkt för alkaliska rengöringsmedel, FPM packningarLämplig för medel med pH-värde: 4-7Spruta som kan användas i 360°PlastbehållareVolym: 1 lFPM-packningar (Viton)Munstycke: plast, justerbartAnvänds till produkter med PH värde 4 - 7    ..
299 kr Exkl moms:239 kr
Tillverkare: Alron
Alron sprayflaska 1,5 Liter Spryflaska, kempåläggare med vitonpackningar för längre livslängd,..
311 kr Exkl moms:249 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Vit dispenser 40mmAnvänds på dunkar, för att på ett enkelt sätt kunna dosera grovtvålar mm.Mjuk dispenser för enkel dosering av grovtvålar mm. Plastkula förhindrar dropp och läckage...
317 kr Exkl moms:253 kr
Tillverkare: Mesto
MESTO  1,5 LiterEn bra allround spruta med oljebeständig Vitonpackning, FPM packning, lämplig för medel med pH-värde: 1-9PlasttankJusterbart rundstrålemunstyckeSäkerhetsventilRekommenderat pH: 1-9MESTO CLEANER sprutor är idealiska för effektiv distrubition av rengörings- och desinfektionmedel inom alla områden.    ..
374 kr Exkl moms:299 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria profilen pro 100 handspruta och Kempåläggare 1 liter Gloria tryckspruta Pro 100 är en mycket motståndskraftig oljebeständig industrispruta.En effektiv och lättanvänd spruta med kraftfull jetstråle och tryckpump.Användbar till flera olika rengöringsmoment. Kapacitet: 1 liter.Maxtryck: 3 bar.Flatstrålemunstycke i mässing.FKM/Viton® packning. Vikt: 0,41 kg.Lämplig för medel med pH-värde 5-9...
436 kr Exkl moms:349 kr
Tillverkare: Goizper-iK
IK Multi kempåläggare 1,5 liter En handspruta för industriell rengöring. Tillverkad av högresistent material som gör sprutan tålig mot starkt alkaliska och sura medel.Lämplig för kolvätebaserade lösningsmedel, smörjmedel, petroleumprodukter samt lösningsbaserade bekämpningsmedel.Utrustad med skyddshylsa för ventilkammare, säkerhetsventil med tryckluftsalternativ, stor öppning för enkel påfyllning samt en nivåindikator.En kraftfull handspruta som är användbar till flera olika områden så som ..
453 kr Exkl moms:362 kr
Tillverkare: Goizper-iK
IK MULTI Pro 2 sprutan kännetecknas av maximal prestanda när det gäller ergonomi, användarvänlighet och säkerhet. Den erbjuder en professionell sprutlösning för att uppnå optimala resultat inom ett brett spektrum avsektorer som konstruktion, rengöring och desinfektion, virus, skadedjursbekämpning och epidemibekämpning, fordon, industri och luftkonditionering (HVAC). IK MULTI Pro 2 är designad för maximal styrka och mångsidighet med de mest aggressiva kemikalierna. Denna spruta är särskilt motstå..
481 kr Exkl moms:385 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria kempåläggare 1,25L GLORIA handspruta lågtryckspruta CM 12, 1,25 L, En bra allround spruta som passar utmärkt för alkaliska rengöringsmedel, EPDM-Packning,Lämplig för medel med pH-värde: 2-12. Justerbart rundstrålemunstyckePackningar: EPDMHandpumpStabil bottenringSäkerhetsventilPassar utmärkt för påläggning av syra- och alkaliska baserade rengöringsmedel..
586 kr Exkl moms:469 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria KempåläggareHandspruta CleanMaster Extreme EX 100 med expertis på rengöring för exempelvis bilar så som bromsar, däck och fälgar.Perfekt för applicering av lösningsmedel och fläckborttagningsmedel.Den robusta tanken är tillverkad av högt resistent polyeten med tätningar gjorda av FKM+ och har en integrerad nivåindikator.Beständig mot olja, bensin, alkohol, bensen samt petroleum. Kapacitet: 1 liter.Maxtryck: 3 bar.Justerbart rundstrålemunstycke i plast.FKM+/Viton® plus packning.Vikt: 0,48..
611 kr Exkl moms:489 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria PF12 1,25 liter kempåläggare CleanMaster PERFORMANCE PF 12 handspruta är effektiv för rengöring och tack vare de högkvalitativa FKM-tätningarna så är den tålig mot rengöringsmedel innehållande syra och kemikalier.Oljebeständig, kraftfull tank och integrerad säkerhetsventil samt nivåindiaktor. Kapacitet: 1,25 liter.Maxtryck: 3 bar.Justerbart rundstrålemunstycke i plast.FKM/Viton® packning.Vikt: 0,68 kg...
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria foam master FM 10 1 liter Kempåläggare FoamMaster FM 10 från Gloria är en handskumspruta med många funktioner och som kan användas till flera olika rengöringsområden.Skumsprutan är utrustad med en robust plastbehållare med integrerad nivåindikator samt ett munstycke med en sprayvinkel på 110°.FoamMaster FM 10 förvandlar rengöringsmedel till effektivt rengöringsskum som intensivt ger effekt på ytan som ska behandlas för en djupgående rengöring.Dessutom är rengöringsskum mer ekonomiskt..
661 kr Exkl moms:529 kr
Tillverkare: Mesto
Multispruta för flera användningsområden som fasadtvätt, mögelrent, primer, olja in trätrall, måla väggar, avfettning mm.Arbetstryck 3 barPlastbehållareBärremFPM-packningar (Viton)Munstycke: Plast, flatstrålePlaströr 40 cmSlang 1,3 mIntegrerat smutsfilterProfessionell pump..
824 kr Exkl moms:659 kr
Tillverkare: Gloria
Kempåläggare Handspruta med flatdysa speciellt anpassad för exempelvis Ditec Textile Protection..
874 kr Exkl moms:699 kr
Tillverkare: Mesto
MESTO 5 liters kempåläggare MESTO 5,0 L, En bra allround spruta som passar utmärkt för alkaliska baserade rengöringsmedel, EPDM Packning, Lämplig för medel med pH-värde: 7-14MESTO CLEANER med EPDM-packningar passar utmärkt till rengöring för väldigt alkaliska ämnen och bilvård.Samtliga MESTO CLEANER 5- och 10 l har:PlasttankArbetstryck 3 barProfessionell pump med skyddat pumphusSlang 2,0 mBärremFlatstrålemunstycke i plastPlaströr 48 cmRekommenderat pH: 7-14    ..
1 424 kr Exkl moms:1 139 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Kempåläggare Skumpåläggare 2,8 liters.Utifrån val av justermunstycke kan utrustningen ge en koncentration på mellan 0,8-8%. Ovan gäller vid vattentunn produkt som "koncentrat".Det rekommenderas att uppmätning görs för att säkerställa verklig koncentration med aktuell produkt och aktuellt vattentryck. Justermunstycken ingår...
1 624 kr Exkl moms:1 299 kr
Tillverkare: Goizper-iK
IK MULTI Pro 9 sprutan kännetecknas av maximal prestanda när det gäller ergonomi, användarvänlighet och säkerhet. Den erbjuder en professionell sprutlösning för att uppnå optimala resultat i en bred olika sektorer. Den är designade för maximal styrka och mångsidighet mot de mest aggressiva kemikalierna särskilt motståndskraftig mot syror. IK MULTI Pro 9 är designad för maximal styrka och mångsidighet med de mest aggressiva kemikalierna.Denna spruta är särskilt motståndskraftig mot syrorMaxkapaci..
1 790 kr Exkl moms:1 432 kr
Tillverkare: Mesto
MESTO 10 Liter allround sprutaEn bra allround spruta som passar utmärkt för alkaliska baserade rengöringsmedel, EPDM Packning, Lämplig för medel med pH-värde: 7-14MESTO CLEANER med EPDM-packningar passar utmärkt till rengöring för väldigt alkaliska ämnen och bilvård.Samtliga MESTO CLEANER 5- och 10 l har:PlasttankArbetstryck 3 barProfessionell pump med skyddat pumphusSlang 2,0 mBärremFlatstrålemunstycke i plastPlaströr 48 cmRekommenderat pH: 7-14    ..
1 836 kr Exkl moms:1 469 kr
Tillverkare: Goizper-iK
IK MULTI Pro 12 sprutan kännetecknas av maximal prestanda när det gäller ergonomi, användarvänlighet och säkerhet. Den erbjuder en professionell sprutlösning för att uppnå optimala resultat i en bred olika sektorer. Den är designade för maximal styrka och mångsidighet mot de mest aggressiva kemikalierna särskilt motståndskraftig mot syror. IK MULTI Pro 12 är designad för maximal styrka och mångsidighet med de mest aggressiva kemikalierna.Denna spruta är särskilt motståndskraftig mot syrorMaxkapa..
1 909 kr Exkl moms:1 527 kr
Tillverkare: Övriga
Kempåläggare En Kemblandare som förbättra arbetsmiljön med kostnadseffektiv utrustning som förenklar hantering- och dosering av vattenbaserad avfettningsmedel.Utrustningen blandar vatten med koncentrat till färdig brukslösning. Avsedd för micro- och alkaliska avfettningsmedel. Kräver ingen elanslutning. ..
4 744 kr Exkl moms:3 795 kr
Visar 1 till 36 av 37 (2 Sidor)