Information
Din inkorg

Hygienartiklar

Hygienartiklar till din personal och eget behov.

Tillverkare: Övriga
Tork Industritvål premiumTork Industritvål är avsedd att avlägsna smuts, olja och fett. Tvålen består av en fettlösande ingrediens som är mycket effektiv och samtidigt skonsam mot huden. Tvålen är fri från parfym och färgämnen vilket minskar risken för allergiska reaktioner. Lämplig för Tork dispensrar för flytande tvål och spraytvål som är lätta att använda och ger alla användare utmärkt handhygien.Extra stark formulering som avlägsnar fett och återfuktar händernaMiljömärkt med Svanen – de nord..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Arena Kemi AB
Arena Handsprit 0,5LHandsprig 85% 500mlArena handdesinfektionär effektivt mot ett brett spektrumav mikrober så som bakterier,Den är hudvänlig och torkar inte ut huden.Används outspädd.Svensk tillverkat och hela 85% volym etanolÅterfuktande..
124 kr Exkl moms:99 kr
Tillverkare: Procurator
Diskhandske Vinylhandske storlek 10Kraftig Vinylhandske med grov greppsäker yta, En absolut storsäljare med många användningsoråden, Showa 620 är användbar till många arbetsuppgifter där man önskar skydd mot väta inom rengöring och städning m,m, Hög resistens mot olika syror, baser och kemiska lösningar, Längd 30-32 cm beroende på storlek, Perfekt för tvätthallen..
149 kr Exkl moms:119 kr
Tillverkare: Procurator
Diskhandske storlek 8 många användningsoråden, Showa 620 är användbar till många arbetsuppgifter där man önskar skydd mot väta inom rengöring och städning m,m, Hög resistens mot olika syror, baser och kemiska lösningar, Längd 30-32 cm beroende på storlek, Perfekt för tvätthallen,..
149 kr Exkl moms:119 kr
Tillverkare: Procurator
Diskhandske storlek 9Kraftig Vinylhandske med grov greppsäker yta, En absolut storsäljare med..
149 kr Exkl moms:119 kr
Tillverkare: Arena Kemi AB
Arena Handsprit 1LHandsprit är effektivt mot ett brett spektrum av mikrober så som bakterier, svamp och virus. Den är hudvänlig och torkar inte ut huden.Arena handdesinfektionär effektivt mot ett brett spektrumav mikrober så som bakterier,Den är hudvänlig och torkar inte ut huden.Används outspädd.Svensk tillverkat och hela 85% volym etanolÅterfuktande..
161 kr Exkl moms:129 kr
Tillverkare: Procurator
Tork skumtvål premium mild 1 liter 1Lit ger 2500 doserTillhandahåller vård för alla hudtyper. Tork Mild Skumtvål har frisk doft tillsammans med fuktgivande och närande ingredienser och producerar ett rikligt och krämigt lödder för skonsam handtvätt.Passar i Tork Dispenser Skumtvål som är enkel att använda och ger alla användare utmärkt handhygien.Rika och närande ingredienser som återfuktar huden. Certifierad med EU Ecolabel, vilket innebär hög miljömässig prestanda.Dokumenterat snabb och enkel ..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Liv soft sköljmedel med en härlig frisk parfymAnvändningsområdeMiljömärkt parfymerat skölj- och antistatmedel för textilier. Utvecklad med hänsyn tagen till både människa och miljö. Parfymen är mycket noga utvald för att vara så skonsam som möjligt. Passar till såväl kulör som vittvätt.BruksanvisningDosera sköljmedlet enligt doseringsanvisning i tvättmaskinens sköljmedlets fack. Vid handtvätt dosera i sista sköljvattnet...
211 kr Exkl moms:169 kr
Tillverkare: Övriga
Nitrilhandske PF Violet 3.5g Large 100st/fpEn smidig, tunn, puderfri nitrilhandske med texturerade fingertoppar för bästa grepp. Lämplig för användning inom sjukvård, laboratorier, livsmedelshantering samt rengöring...
211 kr Exkl moms:169 kr
Tillverkare: Övriga
Nitrilhandske PF Violet 3.5g MediumEn smidig, tunn, puderfri nitrilhandske med texturerade fingertoppar för bästa grepp.Lämplig för användning inom sjukvård, laboratorier, livsmedelshantering samt rengöring...
211 kr Exkl moms:169 kr
Tillverkare: Övriga
Black box rengöringsservetter 50 st/hink Stora våtdukar indränkta med en rengörande vätska som löser färg, lim m.m. ..
224 kr Exkl moms:179 kr
Tillverkare: Procurator
Torkpapper Tork Köksrulle Plus passar utmärkt för att torka av ytor, suga upp vatten och olja eller plocka upp matrester...
336 kr Exkl moms:269 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Liv Manorit grovtvål 2,5 liter bomb Manorit grovtvål för dig som arbetar i tung industri.Manorit är en grovtvål speciellt framtagen för dig som arbetar i tung industri och behöver en effektiv grovtvål för att tvätt bort smuts som t.ex. tjära, sot, olja, lim, de flesta tryckfärger och svårlöst smuts...
374 kr Exkl moms:299 kr
Tillverkare: Procurator
Tork avtorkningspapper basic på rulle Tork Basic papper är perfekt för enkel avtorkning, handavtorkning,mm.  Rullängd 1000 m Rullbredd 33 cm Diameter, rulle 37 cm Färg Brun Tork Basic papper (1-lags) är perfekt för enkel avtorkning, handavtorkning och när kostnadseffektivitet är viktigt. Pappret kan användas med antingen Tork golvställ eller väggställ som har utvecklats med tanke på säkerhet, effektivitet och tillförlitlighet. Golv- och väggstället har enkla påf..
424 kr Exkl moms:339 kr
Tillverkare: Procurator
Tork Toalettpapper premium 42 rullar/bal Toapapper i absolut super kvalité. Ge dina besökare samma komfort som hemma med Tork toalettpapper i premiumkvalitet. Detta mjuka toalettpapper erbjuder en lyxig känsla och utseende med rätt funktioner för toalettutrymmen med låg besöksvolym. Mjukt och extra ljust papper för ett lyxigare intryck. Tork Easy Handling® gör det enklare att transportera, öppna och kassera förpackningen...
436 kr Exkl moms:349 kr
Tillverkare: Alron
Våtservett Black box rengöringsservetter 150st/hink Swarfega Black Box avlägsnar effektivt olja, fett, färg, lim lack polyester, epoxy, tjära m.m. Black Box är lämpligt där det inte finns tillgång till vatten. Extremt effektivt – kraftiga servetter impregnerade med en avancerad formula av handtvättvätska för snabbt och säkert avlägsnande av syntetiska, 2-komponents- och cellulosafärger, priming, lack, lim, förpackningsmaterial m.m. Rengör snabbt och effektivt utan att vara fet. Säkert – reg..
586 kr Exkl moms:469 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Lahega tvättmedel Kulörtvätt 8 kg Utmärkt kulörtvättmedel för trasor, arbetskläder mm,..
655 kr Exkl moms:524 kr
Tillverkare: Övriga
Tork Mid-size Toalettpapper av högsta kvalitet. 27 rullar x 100 meter.Tork Dispenser Mid-size Twin Toalettpapper är ett modernt och effektivt system som passar perfekt för toalettutrymmen med låg till medelhög besöksfrekvens, där besökarnas nöjdhet är av yttersta vikt. Den garanterar hög effektivitet och att toalettpapper alltid är tillgängligt för gäster. Tork Mid-size Toalettpapper i Advanced-kvalitet har en effektiv balans mellan kostnad och prestanda.Kompakta Mid-size-rullar: Var och en mots..
749 kr Exkl moms:599 kr
Visar 1 till 18 av 18 (1 Sidor)