Information
Din inkorg

Kempåläggare / Sprutor

Sprayflaskor och trycksprutor används för applicering av diverse kemikalier. En flaska av hög kvalitet håller längre, men var noggranna att använda rätt kemikalie med rätt typ av flaska.

Glosser Premium Handspruta, 500ml, Blå
Bästsäljare
Tillverkare: Glosser
Glosser Premium Handspruta, 500ml, Blå Kompakt och smidig storlek vid interiör rekond Fin sprutdimma utan stänk och söl. Halvtransparent så man lätt ser att fylla. ..
49 kr Exkl moms:39 kr
Tillverkare: Tukan
En prisvärd bruksspruta 1 liters tillverkad i högkvalitativ plast. Utger en fin sprayning med ett justerbart munstycke. En smidig och flexibel handspruta som har ett brett användningsområde. Kapacitet: 1 liter. Maxtryck: 3 bar. Justerbart rundstrålemunstycke i plast. NBR packning. Vikt: 0,1 kg. Lämplig för medel med pH-värde 5-9...
49 kr Exkl moms:39 kr
Spraymunstycke till Concept Minispray 0,6 liter.
Bästsäljare
Tillverkare: Concept
Löst spraymunstycke för utbyte till Concept minispray..
65 kr Exkl moms:52 kr
Tillverkare: Concept
Sprayflaska av mycket hög kvalitetUniversell sprayflaska av mycket hög kvalitet med mängder av användningsområden i verkstaden, rekondhallen, båten eller hemmet...
68 kr Exkl moms:54 kr
Tillverkare: Tukan
En prisvärd bruksspruta 1,5 liters tillverkad i högkvalitativ plast. Utger en fin sprayning med ett justerbart munstycke. En smidig och flexibel handspruta som har ett brett användningsområde. Kapacitet: 1,5 liter. Maxtryck: 3 bar. Justerbart rundstrålemunstycke i mässing. NBR packning. Vikt: 0,4 kg. Lämplig för medel med pH-värde 5-9...
99 kr Exkl moms:79 kr
Glosser Pro 1,5L Pumptryckspruta
Bästsäljare
Tillverkare: Glosser
Glosser pro kempåläggare 1,5 Liter Glosser Premium tryckspruta är motståndskraftig för det flesta kemikalier.En effektiv och lättanvänd spruta med lättjusterat huvud där man kan få en kraftfull jetstråle och en mjuk sprutdimma .Användbar till flera olika rengöringsmoment. Kapacitet: 1 ,5 iter.Maxtryck: 3 bar.Flatstrålemunstycke i plasLämplig för det flesta kemikalier ..
149 kr Exkl moms:119 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Spruta - kempåläggare Det perfekta handspruta för att använda koncentrat som ännu inte har blandats! ..
155 kr Exkl moms:124 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria profilen pro 0,5 liter kempåläggare En oljebeständig och professionell handspruta i robust plastbehållare med dubbelverkande precisionspump. Robust plastbehållare med inbyggd nivåindikator och ett ergonomiskt handtag.En smidig handspruta att använda för olika typer av rengöring. Kapacitet: 0,5 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbart munstycke i mässing.FKM/Viton® packning.Vikt: 0,18 kg.Lämplig för medel med pH-värde 5-9. ..
161 kr Exkl moms:129 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria extreme kempåläggare 0,5liter Denna effektiva och praktiska handspruta är perfekt att använda när man arbetar med avfettningsprodukter, sura och basiska medel.CleanMaster Extreme EX 05 är ergonomisk, kraftfull och enkel att använda.Denna handspruta är utrustad med en dubbelverkande precisionspump vilket ger två kraftfulla sprayningar i ett tryck. Sprutan är oljebeständig och har en stabil plastbehållare med nivåindikator. Kapacitet: 0,5 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbart munstycke..
174 kr Exkl moms:139 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria profiline pro 1 liter Kempåläggare En oljebeständig och professionell handspruta i robust plastbehållare med dubbelverkande precisionspump.Robust plastbehållare med inbyggd nivåindikator och ett ergonomiskt handtag.En smidig handspruta att använda för olika typer av rengöring. Kapacitet: 1 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbart munstycke i mässing.FKM/Viton® packning.Vikt: 0,22 kg.Lämplig för medel med pH-värde 5-9...
174 kr Exkl moms:139 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria kempåläggare 1 Liter Denna effektiva och praktiska handspruta är perfekt att använda när man arbetar med avfettningsprodukter, sura och basiska medel.CleanMaster Extreme EX 10 är ergonomisk, kraftfull och enkel att använda.Denna handspruta är utrustad med en dubbelverkande precisionspump vilket ger två kraftfulla sprayningar i ett tryck.Sprutan är oljebeständig och har en stabil plastbehållare med nivåindikator. Kapacitet: 1 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbart munstycke i plast.FKM..
224 kr Exkl moms:179 kr
Tillverkare: Mesto
MESTO  1,5 Liter allround sprutaEn bra allround spruta som passar utmärkt för alkaliska baserade rengöringsmedel, EPDM Packning, Lämplig för medel med pH-värde: 7-14PlasttankJusterbart rundstrålemunstyckeSäkerhetsventilRekommenderat pH: 7-14MESTO CLEANER sprutor är idealiska för effektiv distrubition av rengörings- och desinfektionmedel inom alla områden.    ..
236 kr Exkl moms:189 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria extreme 1 liters kempåläggare Denna effektiva lågtrycksspruta och praktiska handspruta är perfekt att använda när man arbetar med avfettningsprodukter, sura och basiska medel.CleanMaster Extreme EX 10 är ergonomisk, kraftfull och enkel att använda.Denna handspruta är utrustad med en dubbelverkande precisionspump vilket ger två kraftfulla sprayningar i ett tryck.Sprutan är oljebeständig och har en stabil plastbehållare med nivåindikator.Kapacitet: 1 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbar..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Mesto
MESTO 1,5 Liter allroundEn bra allround spruta som passar utmärkt för alkaliska rengöringsmedel. FPM packningar.Lämplig för medel med pH-värde: 4-7.1,5 liter trycksprutaPlastbehållareFPM-packningar (Viton)Munstycke: plast, justerbartAnvänds till produkter med PH värde 4 - 7    ..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: All Clean
O-Ring till All Clean 24S..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Goizper-iK
Flasksprutan IK MULTI Trigger 1 LiterErbjuder en professionell sprutlösning för optimala resultat i en brett utbud av sektorer. Denna spruta är idealisk för isolerade arbeten på små ytor som byggnader, fordon, rengörning samt inom industrin.Kapacitet: 1,0 liter.Justerbart koniskt munstycke i plast.Viton® packning.Vikt: 0,18 kg.Lämplig för medel med pH-värde 2-10    ..
258 kr Exkl moms:206 kr
Tillverkare: Mesto
MESTO 1 Liter ROTERBAREn bra allround spruta som passar utmärkt för alkaliska rengöringsmedel, FPM packningarLämplig för medel med pH-värde: 4-7Spruta som kan användas i 360°PlastbehållareVolym: 1 lFPM-packningar (Viton)Munstycke: plast, justerbartAnvänds till produkter med PH värde 4 - 7    ..
299 kr Exkl moms:239 kr
Tillverkare: Goizper-iK
HC TR 1 Liter är en professionell spruta som har designats och tillverkats med material av maximalt beständighet att användas med vegetabiliska och animaliska oljorHC TR 1 är en professionell spruta som har designats och tillverkats med material av maximalt beständighet att användas med vegetabiliska och animaliska oljor, kolvätebaserade lösningsmedel, smörjmedel och petroleumprodukter. Den är idealisk för användning inom bilindustrin för uppgifter som att rengöra bromsar, ta bort tjärfläckar oc..
307 kr Exkl moms:246 kr
Tillverkare: Alron
Alron sprayflaska 1,5 Liter Spryflaska, kempåläggare med vitonpackningar för längre livslängd,..
311 kr Exkl moms:249 kr
Tillverkare: All Clean
All Clean Säkerhetsventil..
349 kr Exkl moms:279 kr
Tillverkare: Mesto
MESTO  1,5 LiterEn bra allround spruta med oljebeständig Vitonpackning, FPM packning, lämplig för medel med pH-värde: 1-9PlasttankJusterbart rundstrålemunstyckeSäkerhetsventilRekommenderat pH: 1-9MESTO CLEANER sprutor är idealiska för effektiv distrubition av rengörings- och desinfektionmedel inom alla områden.    ..
374 kr Exkl moms:299 kr
Tillverkare: All Clean
All-Clean, Just.bart munstycke..
386 kr Exkl moms:309 kr
Tillverkare: All Clean
All Clean Manometer med o-ring..
424 kr Exkl moms:339 kr
Tillverkare: All Clean
All-Clean, Strålrör..
424 kr Exkl moms:339 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria profilen pro 100 handspruta och Kempåläggare 1 liter Gloria tryckspruta Pro 100 är en mycket motståndskraftig oljebeständig industrispruta.En effektiv och lättanvänd spruta med kraftfull jetstråle och tryckpump.Användbar till flera olika rengöringsmoment. Kapacitet: 1 liter.Maxtryck: 3 bar.Flatstrålemunstycke i mässing.FKM/Viton® packning. Vikt: 0,41 kg.Lämplig för medel med pH-värde 5-9...
436 kr Exkl moms:349 kr
Tillverkare: Goizper-iK
IK Multi kempåläggare 1,5 liter En handspruta för industriell rengöring. Tillverkad av högresistent material som gör sprutan tålig mot starkt alkaliska och sura medel.Lämplig för kolvätebaserade lösningsmedel, smörjmedel, petroleumprodukter samt lösningsbaserade bekämpningsmedel.Utrustad med skyddshylsa för ventilkammare, säkerhetsventil med tryckluftsalternativ, stor öppning för enkel påfyllning samt en nivåindikator.En kraftfull handspruta som är användbar till flera olika områden så som ..
453 kr Exkl moms:362 kr
Tillverkare: Goizper-iK
En handspruta utformad för att vara kompatibel med kemiska medel som används i professionell rengöring och desinfektion. Lämpad för alkaliska-, alkohol- och acetonämnen. Utrustad med säkerhetsventil med tryckluftsalternativ, skyddshylsa för ventilkammare samt robust tank med nivåindikator. Sprutan är användbar inom områden som exempelvis fordons-, industri- och byggbranschen.    Kapacitet: 1,5 liter.    Maxtryck: 3 bar.    Justerbart rundstråle- och flatstrålemunsty..
474 kr Exkl moms:379 kr
Tillverkare: Goizper-iK
IK MULTI Pro 2 sprutan kännetecknas av maximal prestanda när det gäller ergonomi, användarvänlighet och säkerhet. Den erbjuder en professionell sprutlösning för att uppnå optimala resultat inom ett brett spektrum avsektorer som konstruktion, rengöring och desinfektion, virus, skadedjursbekämpning och epidemibekämpning, fordon, industri och luftkonditionering (HVAC). IK MULTI Pro 2 är designad för maximal styrka och mångsidighet med de mest aggressiva kemikalierna. Denna spruta är särskilt motstå..
481 kr Exkl moms:385 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Foam Lance Sonax Xtreme Foam Lance är en skumlans som används tillsammans med en högtryckstvätt och ett förtvättsmedel/snow foam. Kan användas vid förtvätt, handtvätt och lackskyddade bilar.  Munstycket skapar en härlig skumblandning som sitter kvar och löser upp smutsen mycket effektivt från ytan.Att tvätta bilen är inte något som längre behöver vara svårt, tidskrävande och tråkigt.Skumlansen gör inte bara bilunderhållet effektivt och smidigt, det är betydligt roligare med den h..
499 kr Exkl moms:399 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria kempåläggare 1,25L GLORIA handspruta lågtryckspruta CM 12, 1,25 L, En bra allround spruta som passar utmärkt för alkaliska rengöringsmedel, EPDM-Packning,Lämplig för medel med pH-värde: 2-12. Justerbart rundstrålemunstyckePackningar: EPDMHandpumpStabil bottenringSäkerhetsventilPassar utmärkt för påläggning av syra- och alkaliska baserade rengöringsmedel..
586 kr Exkl moms:469 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria KempåläggareHandspruta CleanMaster Extreme EX 100 med expertis på rengöring för exempelvis bilar så som bromsar, däck och fälgar.Perfekt för applicering av lösningsmedel och fläckborttagningsmedel.Den robusta tanken är tillverkad av högt resistent polyeten med tätningar gjorda av FKM+ och har en integrerad nivåindikator.Beständig mot olja, bensin, alkohol, bensen samt petroleum. Kapacitet: 1 liter.Maxtryck: 3 bar.Justerbart rundstrålemunstycke i plast.FKM+/Viton® plus packning.Vikt: 0,48..
611 kr Exkl moms:489 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria PF12 1,25 liter kempåläggare CleanMaster PERFORMANCE PF 12 handspruta är effektiv för rengöring och tack vare de högkvalitativa FKM-tätningarna så är den tålig mot rengöringsmedel innehållande syra och kemikalier.Oljebeständig, kraftfull tank och integrerad säkerhetsventil samt nivåindiaktor. Kapacitet: 1,25 liter.Maxtryck: 3 bar.Justerbart rundstrålemunstycke i plast.FKM/Viton® packning.Vikt: 0,68 kg...
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria Profiline G-89 1 liter Kempåläggare Gloria handspruta G-89 specialtryckspruta är en kraftfull spruta med ett justerbart munstycke som gör det lättare att rengöra i exempelvis hörn som är svåra att komma åt. Denna industrispruta är oljebeständig och kan utrustas med en förlängningslans på 0,5 meter för att utöka ytterligare användningsområden. Kapacitet: 1 liter.Maxtryck: 3 bar.Justerbart rundstrålemunstycke i mässing.FKM/Viton® packning. Vikt: 0,75 kg.Lämplig för medel med pH-värde..
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Övriga
Spraya non-stop i ca 90 minuter på 1 laddning BESKRIVNINGEPDM kemikalieresistenta tätningar (ej för kallavfettning)Sprayar även uppochner utan avbrottStällbart munstyckeLithium-ion 3.6V 1200mAh batteriVikt 320gramCE certifieradNon-stop sprayer är det nya smidiga och enkla sättet att lägga på kem. Tack vare att ingen plats för luft behövs i kärlet så används hela kärlet för vätska vilket sparar vikt och minskar antalet fyllningar. Dioden lyser blått när enheten är aktiv och tillräcklig batteri..
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria foam master FM 10 1 liter Kempåläggare FoamMaster FM 10 från Gloria är en handskumspruta med många funktioner och som kan användas till flera olika rengöringsområden.Skumsprutan är utrustad med en robust plastbehållare med integrerad nivåindikator samt ett munstycke med en sprayvinkel på 110°.FoamMaster FM 10 förvandlar rengöringsmedel till effektivt rengöringsskum som intensivt ger effekt på ytan som ska behandlas för en djupgående rengöring.Dessutom är rengöringsskum mer ekonomiskt..
661 kr Exkl moms:529 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Skumkanon för vanlig trädgårdsslang. Du behöver ingen högtryckstvätt. 3/4" nippel hane ingår för 1/2" standard trädgårdsanslutning typ gardena. 3 st dysor ingår (ligger i behållaren) för olika vattenflöden. En av dessa ska tryckas i mynningen innan den transparanta slangen för uppsug av kem monteras. Se medföljande bruksanvisning för data...
688 kr Exkl moms:550 kr
Visar 1 till 36 av 65 (2 Sidor)