Information
Din inkorg

Kempåläggare / Sprutor

Sprayflaskor och trycksprutor används för applicering av diverse kemikalier. En flaska av hög kvalitet håller längre, men var noggranna att använda rätt kemikalie med rätt typ av flaska.

Tillverkare: Rupes
Spraya non-stop i ca 90 minuter på 1 laddning BESKRIVNINGEPDM kemikalieresistenta tätningar (ej för kallavfettning)Sprayar även uppochner utan avbrottStällbart munstyckeLithium-ion 3.6V 1200mAh batteriVikt 320gramCE certifieradNon-stop sprayer är det nya smidiga och enkla sättet att lägga på kem. Tack vare att ingen plats för luft behövs i kärlet så används hela kärlet för vätska vilket sparar vikt och minskar antalet fyllningar. Dioden lyser blått när enheten är aktiv och tillräcklig batteri..
624 kr Exkl moms:499 kr
Non-stop sprayer 30L Non-stop sprayer 30L
Tillfälligt slut
Tillverkare: Rupes
Spraya non-stop i ca 120 minuter30Liters kärlFKM kemikalieresistenta tätningar (klarar ej extra kraftig avfettning)Levereras med 1 batteri/laddare, 3 olika munstycken samt 60cm lans och 6 meter slangLithium-ion 18V 2200mAh batteri, löstagbart av borrmaskinstyp.Switch för låg och högfart6 bars tryck.3.5L/minVikt 11KgCE certifieradNon-stop sprayer är det nya smidiga och enkla sättet att lägga på kem. Tack vare att ingen plats för luft behövs i kärlet så används hela kärlet för vätska vilket sparar..
5 749 kr Exkl moms:4 599 kr
Glosser Premium Handspruta, 500ml, Blå
Bästsäljare
Tillverkare: Glosser
Glosser Premium Handspruta, 500ml, Blå Kompakt och smidig storlek vid interiör rekond Fin sprutdimma utan stänk och söl. Halvtransparent så man lätt ser att fylla. ..
49 kr Exkl moms:39 kr
Glosser Pro 1,5L Pumptryckspruta
Bästsäljare
Tillverkare: Glosser
Glosser pro kempåläggare 1,5 Liter Glosser Premium tryckspruta är motståndskraftig för det flesta kemikalier.En effektiv och lättanvänd spruta med lättjusterat huvud där man kan få en kraftfull jetstråle och en mjuk sprutdimma .Användbar till flera olika rengöringsmoment. Kapacitet: 1 ,5 iter.Maxtryck: 3 bar.Flatstrålemunstycke i plasLämplig för det flesta kemikalier ..
149 kr Exkl moms:119 kr
Tillverkare: Rupes
Spraya non-stop i ca 120 minuter på 1 laddning BESKRIVNINGEPDM kemikalieresistenta tätningar (ej för kallavfettning)2 olika munstycken medföljer, kona & solfjäderLithium-ion 5V 2600mAh batteriVikt 1274gramLängd på slang 140cmLevereras med Laddare och USB A kabel samt axelremCE certifieradNon-stop sprayer är det nya smidiga och enkla sättet att lägga på kem. Tack vare att ingen plats för luft behövs i kärlet så används hela kärlet för vätska vilket sparar vikt och minskar antalet fylln..
1 561 kr Exkl moms:1 249 kr
Tillverkare: Alron
Alron spray flaska, kempåläggare Det perfekta handspruta för att använda koncentrat som ännu inte har blandats! Nuke Guys Sprayer har det innovativa Double Action System.Det betyder att den sprutar både när du drar i och släpper spaken, vilket gör arbetet extremt enkelt.En minimal mängd vatten kan finnas kvar i flaskorna eftersom varje flaska kontrolleras individuellt för funktionalitet.Sprayhuvudena är endast delvis motståndskraftiga mot kemikalier och därför inte lämpliga för starka (sura..
136 kr Exkl moms:109 kr
Tillverkare: Alron
Alron sprayflaska 1,5 Liter Spryflaska, kempåläggare med vitonpackningar för längre livslängd,..
311 kr Exkl moms:249 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Big Mouth Foamlance Detta törs vi påstå är den bästa skumkanonen på marknaden.Big mouth max release har alla inställningar du behöver ha för att göra din biltvätt till veckans roligaste grej! Skumkanonen har ett överdimensionerat fullt reglerbart huvud för spridningsvinkeln från koncentrerat till att täcka stor yta. På ratten i toppen av kanonen regleras blandningen av kem och vatten, mer eller mindre skum. Den greppvänliga behållaren rymmer 1 liter och gapar stort i mynningen för att..
1 499 kr Exkl moms:1 199 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Skumkanon för vanlig trädgårdsslang. Du behöver ingen högtryckstvätt. 3/4" nippel hane ingår för 1/2" standard trädgårdsanslutning typ gardena. 3 st dysor ingår (ligger i behållaren) för olika vattenflöden. En av dessa ska tryckas i mynningen innan den transparanta slangen för uppsug av kem monteras. Se medföljande bruksanvisning för data...
688 kr Exkl moms:550 kr
Tillverkare: Tukan
En prisvärd bruksspruta 1 liters tillverkad i högkvalitativ plast. Utger en fin sprayning med ett justerbart munstycke. En smidig och flexibel handspruta som har ett brett användningsområde. Kapacitet: 1 liter. Maxtryck: 3 bar. Justerbart rundstrålemunstycke i plast. NBR packning. Vikt: 0,1 kg. Lämplig för medel med pH-värde 5-9...
49 kr Exkl moms:39 kr
Tillverkare: Tukan
En prisvärd bruksspruta 1,5 liters tillverkad i högkvalitativ plast. Utger en fin sprayning med ett justerbart munstycke. En smidig och flexibel handspruta som har ett brett användningsområde. Kapacitet: 1,5 liter. Maxtryck: 3 bar. Justerbart rundstrålemunstycke i mässing. NBR packning. Vikt: 0,4 kg. Lämplig för medel med pH-värde 5-9...
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Kempåläggare Skumpåläggare 2,8 liters.Utifrån val av justermunstycke kan utrustningen ge en koncentration på mellan 0,8-8%. Ovan gäller vid vattentunn produkt som "koncentrat".Det rekommenderas att uppmätning görs för att säkerställa verklig koncentration med aktuell produkt och aktuellt vattentryck. Justermunstycken ingår...
1 624 kr Exkl moms:1 299 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher TR Basic 1 foamlance Hög kvalitet, enkel och hållbar: Skummunstycket Basic för högtryckstvättar med vattenflöde på 900–2 500 l/h.Halverar förbrukningen av rengöringsmedel och skapar samtidigt optimal skumkvalitet. Skummunstycke Basic har utvecklats för Kärcher högtryckstvättar med Servo Control-funktion och flöden på 900 till 2 500 liter vatten per timme.Detta munstycke har exceptionella egenskaper som verkligen imponerar.Den robusta stommen av mässing och andra kvalitetsmaterial..
1 249 kr Exkl moms:999 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher TR Basic 2 foamlance Skummunstycket är konstruerad för högtryckstvättar som har en vattenkapacitet på 700 till 800 liter per timme och inte har Servo Control-funktion.Samtidigt minskar rengöringsmedelets förbrukning med ungefär hälften när du använder vår RM 838 VehiclePro skumrengörare.En integrerad platta gör det möjligt att justera doseringen exakt, tre steg och eliminerar risken för oavsiktlig justering.Dessutom är den stabila, robusta och ergonomiska rengöringsmedelsbehållaren ..
1 249 kr Exkl moms:999 kr
Tillverkare: Kärcher
Kärcher TR Basic foamlance Basic 3Skumspolröret är konstruerad för högtryckstvättar som har en vattenkapacitet på 900 till 2500 liter per timme och har Servo Control-funktion.Samtidigt minskar rengöringsmedelets förbrukning med ungefär hälften när du använder vår RM 838 VehiclePro skumrengörare.En integrerad platta gör det möjligt att justera doseringen exakt, tre steg och eliminerar risken för oavsiktlig justering.Dessutom är den stabila, robusta och ergonomiska rengöringsmedelsbehållaren också..
1 249 kr Exkl moms:999 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Praktisk sprayflaska som fungerar till de flesta kemikalier 0,9 literUTGÅENDE PRODUKT!..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Foam Lance Sonax Xtreme Foam Lance är en skumlans som används tillsammans med en högtryckstvätt och ett förtvättsmedel/snow foam. Kan användas vid förtvätt, handtvätt och lackskyddade bilar.  Munstycket skapar en härlig skumblandning som sitter kvar och löser upp smutsen mycket effektivt från ytan.Att tvätta bilen är inte något som längre behöver vara svårt, tidskrävande och tråkigt.Skumlansen gör inte bara bilunderhållet effektivt och smidigt, det är betydligt roligare med den h..
499 kr Exkl moms:399 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Spruta - kempåläggare Det perfekta handspruta för att använda koncentrat som ännu inte har blandats! ..
155 kr Exkl moms:124 kr
Spraymunstycke till Concept Minispray 0,6 liter.
Bästsäljare
Tillverkare: Concept
Löst spraymunstycke för utbyte till Concept minispray..
56 kr Exkl moms:45 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Luftdrivet verktyg för rengöring av interiör, Rengör effektivt och snabbt alla typer av interiör tex, luftutblås, klädsel, mattor mm.Modell med kullagerledat spridningsrör vilket möjliggör arbete vid lägre lufttryck och minimerar slitage på tratt. Rekommenderat lufttryck 5,5-6,3 bar (78-90 psi) Min. 4,5-Max. 8,5 bar (121 psi). Luftförbrukning vid 5,5 bar: 245 l/min. Levereras med lufttrycksregulator...
2 999 kr Exkl moms:2 399 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Luftdrivet verktyg för rengöring av interiör. Rengör effektivt och snabbt alla typer av interiör tex. luftutblås, klädsel, mattor m.m. Används i kombination med ett alkaliskt interiörrengöringsmedel.Rekommenderat lufttryck 6-8 bar. Max. 8,5 bar (121 psi). Luftförbrukning vid 6,3 bar (90 psi): 188 l/min.Varumärke Tornador..
2 499 kr Exkl moms:1 999 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
SpraymunstyckeSpraymunstycke till Triggerflaska..
49 kr Exkl moms:39 kr
Triggerflaska 1 Liter
I lager om 10 -15 d.
Tillverkare: Lahega-Clemondo
TriggerflaskaStorlek: 1 liter..
86 kr Exkl moms:69 kr
Tillverkare: All Clean
All Clean Manometer med o-ring..
424 kr Exkl moms:339 kr
Tillverkare: All Clean
All Clean Säkerhetsventil..
349 kr Exkl moms:279 kr
Tillverkare: All Clean
All-Clean, Just.bart munstycke..
386 kr Exkl moms:309 kr
Tillverkare: All Clean
All-Clean, Pistolhandtag..
1 363 kr Exkl moms:1 090 kr
Tillverkare: All Clean
All-Clean, Strålrör..
424 kr Exkl moms:339 kr
Tillverkare: All Clean
O-Ring till All Clean 24S..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria KempåläggareHandspruta CleanMaster Extreme EX 100 med expertis på rengöring för exempelvis bilar så som bromsar, däck och fälgar.Perfekt för applicering av lösningsmedel och fläckborttagningsmedel.Den robusta tanken är tillverkad av högt resistent polyeten med tätningar gjorda av FKM+ och har en integrerad nivåindikator.Beständig mot olja, bensin, alkohol, bensen samt petroleum. Kapacitet: 1 liter.Maxtryck: 3 bar.Justerbart rundstrålemunstycke i plast.FKM+/Viton® plus packning.Vikt: 0,48..
611 kr Exkl moms:489 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria kempåläggare 1 Liter Denna effektiva och praktiska handspruta är perfekt att använda när man arbetar med avfettningsprodukter, sura och basiska medel.CleanMaster Extreme EX 10 är ergonomisk, kraftfull och enkel att använda.Denna handspruta är utrustad med en dubbelverkande precisionspump vilket ger två kraftfulla sprayningar i ett tryck.Sprutan är oljebeständig och har en stabil plastbehållare med nivåindikator. Kapacitet: 1 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbart munstycke i plast.FKM..
224 kr Exkl moms:179 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria kempåläggare 1,25L GLORIA handspruta lågtryckspruta CM 12, 1,25 L, En bra allround spruta som passar utmärkt för alkaliska rengöringsmedel, EPDM-Packning,Lämplig för medel med pH-värde: 2-12. Justerbart rundstrålemunstyckePackningar: EPDMHandpumpStabil bottenringSäkerhetsventilPassar utmärkt för påläggning av syra- och alkaliska baserade rengöringsmedel..
586 kr Exkl moms:469 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria Kempåläggare 5 Liter En kraftfull spruta med ett brett användningsområde inom rengöring och applicering av professionella rengöringsapplikationer.Perfekt för sprutning av sura och alkaliska rengöringsmedel.Tryckspruta CleanMaster CM 50 från Gloria är tillverkad av högt resistenta material utrustad med en kraftfull pump samt en slang tillverkad av förstärkt PVC.Robust plastbehållare med nivåindikator samt en stabil bottenring. Kapacitet: 5 liter.Maxtryck: 3 bar.Syrafast flatstrålemun..
1 299 kr Exkl moms:1 039 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria extreme kempåläggare 0,5liter Denna effektiva och praktiska handspruta är perfekt att använda när man arbetar med avfettningsprodukter, sura och basiska medel.CleanMaster Extreme EX 05 är ergonomisk, kraftfull och enkel att använda.Denna handspruta är utrustad med en dubbelverkande precisionspump vilket ger två kraftfulla sprayningar i ett tryck. Sprutan är oljebeständig och har en stabil plastbehållare med nivåindikator. Kapacitet: 0,5 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbart munstycke..
174 kr Exkl moms:139 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria extreme 1 liters kempåläggare Denna effektiva lågtrycksspruta och praktiska handspruta är perfekt att använda när man arbetar med avfettningsprodukter, sura och basiska medel.CleanMaster Extreme EX 10 är ergonomisk, kraftfull och enkel att använda.Denna handspruta är utrustad med en dubbelverkande precisionspump vilket ger två kraftfulla sprayningar i ett tryck.Sprutan är oljebeständig och har en stabil plastbehållare med nivåindikator.Kapacitet: 1 liter.Dubbelsprayfunktion.Justerbar..
249 kr Exkl moms:199 kr
Tillverkare: Gloria
Gloria PF12 1,25 liter kempåläggare CleanMaster PERFORMANCE PF 12 handspruta är effektiv för rengöring och tack vare de högkvalitativa FKM-tätningarna så är den tålig mot rengöringsmedel innehållande syra och kemikalier.Oljebeständig, kraftfull tank och integrerad säkerhetsventil samt nivåindiaktor. Kapacitet: 1,25 liter.Maxtryck: 3 bar.Justerbart rundstrålemunstycke i plast.FKM/Viton® packning.Vikt: 0,68 kg...
624 kr Exkl moms:499 kr
Visar 1 till 36 av 73 (3 Sidor)