Information
Din inkorg

Rupes

Tillverkare: Rupes
Sladdlös polermaskinNyhet 2022Rupes iBRID MINI polisher HLR75 18Volt BETAUnboxing film : https://youtu.be/3eLzSVJk8U0Designen, känslan och ergonomin är något helt nytt med Rupes nya MINI Polermaskin HLR75. Detta är maskinen för dig som jobbar professionellt med bilvård där krav på prestanda som låga vibrationer, stor kraft och underbar ergonomi. Vi känner igen iBridtekniken från den mindre maskinen Nano, d.v.s. maskinen kan köras med batteridrift eller *nätadapter med sladd som ansluts till..
8 749 kr Exkl moms:6 999 kr
Tillverkare: Rupes
Spraya non-stop i ca 90 minuter på 1 laddning BESKRIVNINGEPDM kemikalieresistenta tätningar (ej för kallavfettning)Sprayar även uppochner utan avbrottStällbart munstyckeLithium-ion 3.6V 1200mAh batteriVikt 320gramCE certifieradNon-stop sprayer är det nya smidiga och enkla sättet att lägga på kem. Tack vare att ingen plats för luft behövs i kärlet så används hela kärlet för vätska vilket sparar vikt och minskar antalet fyllningar. Dioden lyser blått när enheten är aktiv och tillräcklig batteri..
624 kr 499 kr Exkl moms:399 kr
Non-stop sprayer 30L Non-stop sprayer 30L
Tillfälligt slut
Tillverkare: Rupes
Spraya non-stop i ca 120 minuter30Liters kärlFKM kemikalieresistenta tätningar (klarar ej extra kraftig avfettning)Levereras med 1 batteri/laddare, 3 olika munstycken samt 60cm lans och 6 meter slangLithium-ion 18V 2200mAh batteri, löstagbart av borrmaskinstyp.Switch för låg och högfart6 bars tryck.3.5L/minVikt 11KgCE certifieradNon-stop sprayer är det nya smidiga och enkla sättet att lägga på kem. Tack vare att ingen plats för luft behövs i kärlet så används hela kärlet för vätska vilket sparar..
5 749 kr Exkl moms:4 599 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes polermaskin DA bas kit bigfoot Komplett polerkit - Rupes LHR 15ES/STD är en lättanvänd polermaskin ur Rupes Bigfoot-serie, perfekt för nybörjaren!Den oscillerande rörelsen gör att polerrosor/hologram undviks samtidigt som den inte drar åt något håll som en roterande maskin gärna gör.Som i alla Bigfoot-modeller har Rupes jobbat hårt med motvikter i växelhuset för att få ner vibrationerna till ett minimum vilket gör maskinen väldigt välbalanserad och lättjobbad.Mycket liten värmeutveckl..
5 124 kr Exkl moms:4 099 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes DA bas kit Bigfoot 21 PolermaskinRupes Polermaskin DA bas kit bigFoot 21mm lämpar sig för både professionellt och hobbybruk.En högkvalitativ oscillerande polermaskin. LHR21ES tar effektivt bort repor.Enkel att använda. Maskinen ger en 21 mm excentrisk rörelse, samtidigt som den är mycket balanserad i händerna.Lätt att justera rotationshastigheten vid behov. Hastighetsval, hantering och användarvänlighet är bland marknadens bästa, kvalitet och hållbarhet, är i en klass för sig.Denna polerm..
5 374 kr 4 624 kr Exkl moms:3 699 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes polermaskin Mark III LHR 21 med väska och tillbehörStora kitet 4x polermedel,trissor,dukar. 1 förklädeMarkIII är den senaste versionen av LHR21Nyutvecklad motor med vässat vridmomentProgressiv avtryckare2st gummiklackar på ryggen så maskinen ligger stadigtOmprogrammerad elektronikmodulBekvämt vitt gummigrepp nu även på ovansidan av nosenRupes LHR21 Mark III är den senaste uppgraderingen av Rupes populära oscillerande polermaskin. Till skillnad från föregångarna har denna maskin utrustats m..
8 499 kr Exkl moms:6 799 kr
Rupes LH19E/STN Polermaskin, roterande
-33 % Tillfälligt slut
Tillverkare: Rupes
Rupes LH19E/STN roterande polermaskin Kraftfull roterande polermaskin med 1200W motoreffekt. Varvtal 450 - 1700 Rpm. 125 mm stödrondell ingår i leveransen.Komplett kit med trissor och polermedel avsedda för roterande polering.Tryckklänslig tangent för perfekt kontroll över varvtalet från ca 100rpm.Ergonomisk överlägsen med 3 olika handtagsmöjligheter.Handen direkt på nosenAnti-vibration LOOP handtagAnti-vibration sidohandtag vänster/höger (dlx kit)9 meter sladd för åtkomlighet runt hela bil..
5 561 kr 3 749 kr Exkl moms:2 999 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes polermaskin ibid kort hals batteridrivenRupes Nano iBrid är en liten batteridriven polermaskin som används för att avlägsna repor på bil och båt.Normalstora polermaskiner har ofta svårt att komma åt i dörrspringor, fälgar, dörrhandtag och vid andra trånga ytor, vilket gör polering i stort sett omöjligt.Rupes har utvecklat Nano iBrid speciellt för små och trånga ytor.Den kompakta storleken och det otroligt nätta formatet gör det enkelt och bekvämt att polera där normalstora polermaskiner in..
9 288 kr Exkl moms:7 430 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes Uno AdvancedUno Advanced är ett högteknologiskt lackskydd och polermedel, formulerat och producerat av Rupes egna fabrik i Milano Italien.Uno Advanced är för dig som vill ha ett strålande glänsande resultat på kortast möjliga tid samtidigt som det ger ett nanoskydd på ytan som håller i upp till 12 månaderUno Advanced är ett medium-aggressivt polermedel som polerar bort tvättrepor och andra mindre defekter effektivt samt att det fyller igen mikrorepor.Uno Advanced gör din bil betydligt mer ..
779 kr Exkl moms:623 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes Uno AdvancedUno Advanced är ett högteknologiskt lackskydd och polermedel, formulerat och producerat av Rupes egna fabrik i Milano Italien.Uno Advanced är för dig som vill ha ett strålande glänsande resultat på kortast möjliga tid samtidigt som det ger ett nanoskydd på ytan som håller i upp till 12 månaderUno Advanced är ett medium-aggressivt polermedel som polerar bort tvättrepor och andra mindre defekter effektivt samt att det fyller igen mikrorepor.Uno Advanced gör din bil betydligt mer ..
287 kr Exkl moms:229 kr
Rupes Uno protect one step 1L
Bästsäljare
Tillverkare: Rupes
Rupes Uno protect one step 1Liter Rupes Uno Protect är ett prisvärt polermedel som både polerar och skyddar ditt fordon i ett steg. Innehåller 3st olika vax : Polymer, silikon och carnauba Hållbarhet på skyddet är upp till 90 dagar. Mild slipverkan och hög finish. Styr slipverkan med val av trissa. För oscillerande,roterande eller kuggdriven polerrörelse. Perfekt för en tidspressad miljö där focus ligger på ett snabbt resultat. För bästa skydd, vänta med att torka av medlet ca 30 minut..
499 kr Exkl moms:399 kr
Rupes Uno protect one step 250ml
Bästsäljare
Tillverkare: Rupes
Rupes uno protect one step 250ml Rupes Uno Protect är ett prisvärt polermedel som både polerar och skyddar ditt fordon i ett steg. Innehåller 3st olika vax : Polymer, silikon och carnauba Hållbarhet på skyddet är upp till 90 dagar. Mild slipverkan och hög finish. Styr slipverkan med val av trissa. För oscillerande,roterande eller kuggdriven polerrörelse Perfekt för en tidspressad miljö där focus ligger på ett snabbt resultat. För bästa skydd, vänta med att torka av medlet ca 30 minute..
144 kr Exkl moms:115 kr
Tillverkare: Rupes
Spraya non-stop i ca 120 minuter på 1 laddning BESKRIVNINGEPDM kemikalieresistenta tätningar (ej för kallavfettning)2 olika munstycken medföljer, kona & solfjäderLithium-ion 5V 2600mAh batteriVikt 1274gramLängd på slang 140cmLevereras med Laddare och USB A kabel samt axelremCE certifieradNon-stop sprayer är det nya smidiga och enkla sättet att lägga på kem. Tack vare att ingen plats för luft behövs i kärlet så används hela kärlet för vätska vilket sparar vikt och minskar antalet fylln..
1 561 kr 1 311 kr Exkl moms:1 049 kr
Tillverkare: Rupes
Polermedel D-A COARSE High performance cut polishing compound är designat för maximal effektivitet.Blå färg hos Rupes är synonymt med hög avverkning, dvs används ofta som ett första steg för att ta bort repor fort på ett objekt i skadat/slitet skick.D-A coarse gör precis detta ihop med maskiner med oscillerande rörelse i Rupes olika polersystem, för bästa avverkning ihop med en aggressiv blå trissa i ull, mikrofiber eller skum. Hög avverkning, minimalt med damm samt väldigt lätt att torka...
186 kr Exkl moms:149 kr
Rupes Polermedel DA coarse Grov 1 liter
Bästsäljare
Tillverkare: Rupes
Rupes polermedel DA coarse grovt polermedel 1 liter D-A COARSE High performance cut polishing compound är designat för maximal effektivitet.Blå färg hos Rupes är synonymt med hög avverkning, dvs används ofta som ett första steg för att ta bort repor fort på ett objekt i skadat/slitet skick.D-A coarse gör precis detta ihop med maskiner med oscillerande rörelse i Rupes olika polersystem, för bästa avverkning ihop med en aggressiv blå trissa i ull, mikrofiber eller skum.Hög avverkning, minimal..
574 kr Exkl moms:459 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes Polermaskin LHR 15 Mark III PolermaskinRupes LHR15 Mark III är den senaste uppgraderingen av Rupes populära oscillerande polermaskin.Till skillnad från föregångarna har denna maskin utrustats med en kraftfullare motor med kraftigare vridmoment.Varvtalsregulatorn har gjorts större med tydligare siffror och förbättrad känsla, och tillsammans med det nya och uppgraderade handtaget med en progressiv avtryckare gör det Mark III till en av de mest användarvänliga proffsmaskinerna på marknaden. ..
6 874 kr Exkl moms:5 499 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes UHS polermedel 1 literRupes UHS Easy Gloss är ett polermedel speciellt framtaget för att användas på extra hårda lackytor.Passar bäst för nyare bilar, som har betydligt hårdare lack än äldre bilar.UHS Easy Gloss tar effektivt bort lätta repor och efterlämnar en kristallklar och jämn yta...
499 kr Exkl moms:399 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes UNOPURE Ultra finishing compound 250 ml  Rupes unopure Ultra finishing compound är en polish av senaste teknologi, utvecklat och producerat av Rupes kemistteam i Italien. Unopure skapar magi i form av glans på de mest svår jobbade lacktyper, även vid mörka kulörer. Oavsett om du har en roterande eller oscillerande polermaskin så presterar unopure glans av absolut högsta optiska klarhet när den används med Rupes bigfoot polersystem, maskiner och trissor. Produkten innehåller inga fille..
144 kr Exkl moms:115 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes UNOPURE Ultra finishing compound 1 Liter Rupes unopure är en polish av senaste teknologi, utvecklat och producerat av rupes kemistteam i Italien. UNOPURE skapar magi i form av glans på de mest svårjobbade lacktyper, även vid mörka kulörer. Oavsett om du har en roterande,kuggdriven eller oscillerande polermaskin så presterar unopure glans av absolut högsta optiska klarhet när den används med Rupes bigfoot polersystem, maskiner och trissor. Produkten innehåller inga fillers, den är lätt..
374 kr Exkl moms:299 kr
Grön Microfiberduk Grön Microfiberduk
SLUT PÅ LAGER
Tillverkare: Rupes
MicrofiberdukRupes mikrofiberduk håller mycket hög kvalitet och är idealisk för alla faser i bilvårdsprocessen, från torkning till att avlägsna polerrester.Tack vare sin speciella struktur, tar den bort damm utan att repa den behandlade ytan. Duken kan tvättas och återanvändas flera gånger...
98 kr Exkl moms:78 kr
Tillverkare: Rupes
MicrofiberdukRupes mikrofiberduk håller mycket hög kvalitet och är idealisk för alla faser i bilvårdsprocessen, från torkning till att avlägsna polerrester.Tack vare sin speciella struktur, tar den bort damm utan att repa den behandlade ytan. Duken kan tvättas och återanvändas flera gånger...
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Rupes
Polering Kol till Top tool polermaskin, 2 pack...
124 kr Exkl moms:99 kr
LHR / Rupes Kol par
Bästsäljare
Tillverkare: Rupes
Standard kol till Rupes Polermaskin, exempelvis LHR 12-15-21-75...
174 kr Exkl moms:139 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes microfiber polerrondell 100x80 mmHelt ny trissa från Rupes med yta av microfiber. Det innovativa spiralmönstret har flera fördelar. Trissan blir lättare = mindre vibrationer, kanalerna bidrar till en längre poler cykel pga att polermedlet sprids på ett optimalt sätt. Kanalerna avleder värme så att livslängden på kardborren ökar samt att man får en säkrare polering. Blå text – för maximal aggressivitet Gul text – för bättre finish på hård lack För hårda klarlacker ihop med oscillerande pole..
93 kr Exkl moms:74 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes microfiber polerrondell 100x80mmHelt ny trissa från Rupes med yta av microfiber. Det innovativa spiralmönstret har flera fördelar. Trissan blir lättare = mindre vibrationer, kanalerna bidrar till en längre poler cykel pga att polermedlet sprids på ett optimalt sätt. Kanalerna avleder värme så att livslängden på kardborren ökar samt att man får en säkrare polering. Blå text – för maximal aggressivitet Gul text – för bättre finish på hård lack För hårda klarlacker ihop med oscillerande poler..
93 kr Exkl moms:74 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes microfiber polerrondell gul 130/150Helt ny trissa från Rupes med yta av microfiber. Det innovativa spiralmönstret har flera fördelar. Trissan blir lättare = mindre vibrationer, kanalerna bidrar till en längre poler cykel pga att polermedlet sprids på ett optimalt sätt. Kanalerna avleder värme så att livslängden på kardborren ökar samt att man får en säkrare polering. Blå text – för maximal aggressivitet Gul text – för bättre finish på hård lack För hårda klarlacker ihop med oscillera..
144 kr Exkl moms:115 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes Microfiberpad blå 130/150Helt ny trissa från Rupes med yta av microfiber. Det innovativa spiralmönstret har flera fördelar. Trissan blir lättare = mindre vibrationer, kanalerna bidrar till en längre poler cykel pga att polermedlet sprids på ett optimalt sätt. Kanalerna avleder värme så att livslängden på kardborren ökar samt att man får en säkrare polering. Blå text – för maximal aggressivitet Gul text – för bättre finish på hård lack För hårda klarlacker ihop med oscillerande polerm..
144 kr Exkl moms:115 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes 6 tum polerrondell 150mm för roterande polermaskinEn perfekt polerrondell för dig som använder en roterande polermaskin och vill ha det där perfekta resultatet oavsett vilket polermedel du använder.  ..
113 kr Exkl moms:90 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes microfiber polerrondell medium 150mm Microfiberpad Rupes 150 mm är en helt ny trissa från Rupes med yta av microfiber. Det innovativa spiralmönstret har flera fördelar. Trissan blir lättare vilket ger mindre vibrationer och kanalerna bidrar till längre polercykler p.g.a. att polermedlet sprids på ett optimalt sätt. Kanalerna avleder värme så att livslängden på kardborren ökar samt att man får en säkrare polering. Den passar till hårda klarlacker ihop med oscillerande polermaskin och ..
149 kr Exkl moms:119 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes 6 tum microfiber polerrondell 150mm Microfiberpad Rupes 150 mm är en helt ny trissa från Rupes med yta av microfiber. Det innovativa spiralmönstret har flera fördelar. Trissan blir lättare vilket ger mindre vibrationer och kanalerna bidrar till längre polercykler p.g.a. att polermedlet sprids på ett optimalt sätt. Kanalerna avleder värme så att livslängden på kardborren ökar samt att man får en säkrare polering. Den passar till hårda klarlacker ihop med oscillerande polermaskin och re..
149 kr Exkl moms:119 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes polermaskin Bigfoot LK900E standard kit LK900E är en polermaskin med tvingad oscillering och 5mm slaglängd. Den tvingade rörelsen gör att rondellen rör sig i samma mönster oavsett tryck. Levereras i kit med 2 polermedel och 2 polerrondeller anpassade för maskinen.Polermaskin med kuggdriven tvingad oscillering 5mm orbit och 14st slag per rotationsvarv Roterar medsols som de flesta andra polermaskiner Tryckkänslig tangent för perfekt kontroll över varvtalet 9meter kabel för s..
7 999 kr 6 249 kr Exkl moms:4 999 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes polerrondell microfiber 130mmBlå - D-A coarse extreme cut microfiber padNyhet 2022D-A coarse extreme cut microfiber padBlå - tar bort djupa defekter effektivt på fullt härdad lackDet unika mikrofibermaterialet kombinerat med det hårda skummet är en perfekt balans mellan avverkning av defekter, finish och trissans förmåga att hantera bilens konturer. Den blå mikrofibertrissan från Rupes används bäst ihop med Rupes D-A coarse blå för snabb borttagning av defekter. Rupes mikrofibertrissor til..
236 kr Exkl moms:189 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes micrifiber polerrondell 160mmBlå -D-A coarse extreme cut microfiber padNyhet 2022D-A coarse extreme cut microfiber padBlå - tar bort djupa defekter effektivt på fullt härdad lackDet unika mikrofibermaterialet kombinerat med det hårda skummet är en perfekt balans mellan avverkning av defekter, finish och trissans förmåga att hantera bilens konturer. Den blå mikrofibertrissan från Rupes används bäst ihop med Rupes D-A coarse blå för snabb borttagning av defekter. Rupes mikrofibertrissor till..
274 kr Exkl moms:219 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes microfiber polerrondell 80mm Blå - tar bort små ytliga defekter på fullt härdad lackNyhet 2022D-A coarse extreme cut microfiber padBlå - tar bort djupa defekter effektivt på fullt härdad lackDet unika mikrofibermaterialet kombinerat med det hårda skummet är en perfekt balans mellan avverkning av defekter, finish och trissans förmåga att hantera bilens konturer. Den blå mikrofibertrissan från Rupes används bäst ihop med Rupes D-A coarse blå för snabb borttagning av defekter. Rupes mikr..
149 kr Exkl moms:119 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes polerrondell 100mmPolerrondell av god kvalitet anpassad för RupesBlå skumtrissa, hög avverkning av repor och bra finishHelt ny designLägre för bättre stabilitetRundade hörn för bättre följsamhet över karossens formerViktmatchade till rupes polermaskiner för låga vibrationerAnvänds bäst med polermedel rupes 9.DACOARSEIhop med dacoarse tas repor bort fort och det blir hög glans..
111 kr Exkl moms:89 kr
Tillverkare: Rupes
Rupes pad tool Smart verktyg för att snabbt kunna rengöra eller ta lös polerrondellen utan att skada kardborren på maskinen. Ett måste!..
186 kr Exkl moms:149 kr
Visar 1 till 36 av 143 (4 Sidor)