Information
Din inkorg

Sonax

SONAX Microfiberduk För Interiör
Bästsäljare
Tillverkare: Sonax
Microfiberduk För InteriörRengör plast, vinyl, textil, glas och speglar. Duken lämnar varken ränder eller ludd och används fuktad för rengöring eller torr för avtorkning. Duken är idealisk att rengöra bilklädsel, textiltak och textilmattor tillsammans med SONAX Car Interior Cleaner.Storlek: 40 x 40 cmTvättbar upp till 60 grader (utan sköljmedel och torktumling)...
39 kr Exkl moms:31 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Foam Lance Tillbehör Sonax Xtreme Foam Lance BLACK & DECKERAdapter som passar till en högtryckstvätt av märket Black & Decker...
61 kr Exkl moms:49 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Foam LanceTillbehör till Sonax Xtreme Foam Lance BOSCHAdapter som passar till högtryckstvättar av märket BOSCH...
61 kr Exkl moms:49 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Foam Lance Tillbehör till Sonax Xtreme Foam Lance KÄRCHERAdapter som passar till högtryckstvätt av märket Kärcher K-serie...
61 kr Exkl moms:49 kr
Glansschampo Koncentrat 500ml
Bästsäljare
Tillverkare: Sonax
Rengör effektivt och är skonsam mot lackenGer ett mjukt lödder även i kallt vatten, är fritt från lösningsmedel och vaxtillsatser och löser inte det befintliga vaxskiktet.Rengör effektivt och är skonsam mot lacken. Ger ett mjukt lödder även i kallt vatten, är fritt från lösningsmedel och vaxtillsatser och löser inte det befintliga vaxskiktet.Innehåller glanshöjande ämnen som även verkar smutsavvisande. Utmärkt till bil, båt, MC och husvagn.Finns även i förpackning 1 liter och 5 liter.Innehåll: 5..
89 kr Exkl moms:71 kr
Sonax Water Magnetic Towel 80 x 40 cm.
Bästsäljare
Tillverkare: Sonax
Sonax Water Magnetic Towel 80 x 40 cm torkdukTjock microfiberduk med kantsöm avsedd för att torka av bilen efter tvätt. Tvättbar i maskin, 60 grader. Toppkvalitet!..
99 kr Exkl moms:79 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax wash glove tvätthandske Sonax Xtreme Wonder Wash Glove är en mjuk och skonsam tvätthandske som används vid handtvätt av bil.De tredubbla lagren med mikrofiber kapslar in smutsen och transporterar den från lacken.Du slipper därmed risken att skapa tvättrepor, vilket annars är en fara om man använder tvättsvamp...
161 kr Exkl moms:129 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax AC-Rengöring Avlägsnar bakterier, mögel och andra mikrober i bilens ventilationssystemAllergiframkallande bakterier och mögel trivs alldeles utmärkt i den fuktiga miljön i luftkonditioneringsaggregat.Men det finns ett botemedel: SONAX Car AC Cleaner. Du kan lita på att dess antibakteriellaformel håller rent i ditt luftkonditioneringsaggregat.På 10 minuter har du hygienisk och fräsch doft av citrus i bilen...
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Clay disk för LackrengöringFör borttagning av sot, nedfall, partiklar innan polering...
224 kr Exkl moms:179 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax polermedel Cut & Finish Sonax Cut & Finish är ett silikonfritt, vattenbaserad polermedel som i ett steg avlägsnar repor och andra lackdefekter, samt ger ytan en hög glans.Medlet ger snabbt resultat på defekta lacker med svåra repor, oxidation och andra ytliga ojämnheter, utan besvärande dammbildning.Du uppnår alltså både slipeffekten från ett kraftfullt slipande polermedel och glansgraden från ett fint polermedel på en och samma gång!För tuffare polering använd en hårdare pole..
239 kr Exkl moms:191 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Spray and Seal 750ml Snabbförsegling Sonax Spray & Seal är en effektiv och snabb lackförsegling som används efter tvätt och innan du torkat bilden.Spraya på nytvättad och våt bil och skölj av med vatten - förseglat och klart!Fördel är att den fungerar på alla ytor, även båt, husbil och husvagn, allt som du har nytvättat och som du vill ge en extra glans och försegling.Det tar bara några minuter sen är det klart! ..
299 kr Exkl moms:239 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Foam Lance Sonax Xtreme Foam Lance är en skumlans som används tillsammans med en högtryckstvätt och ett förtvättsmedel/snow foam. Kan användas vid förtvätt, handtvätt och lackskyddade bilar.  Munstycket skapar en härlig skumblandning som sitter kvar och löser upp smutsen mycket effektivt från ytan.Att tvätta bilen är inte något som längre behöver vara svårt, tidskrävande och tråkigt.Skumlansen gör inte bara bilunderhållet effektivt och smidigt, det är betydligt roligare med den h..
499 kr Exkl moms:399 kr
Tillverkare: Sonax
SONAX PROFILINE Cutmax är ett flytande silikonfritt polermedel som mycket effektivt tar bort repor och kraftig oxidation från lack och gelcoatytor.Sonax Cutmax är högavverkande, ger en högblank finish och är mycket lätt att torka upp.Dammfritt.1 liter..
624 kr Exkl moms:499 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax 660 Svanen godkänd alkalisk avfettning Sonax SX Power Clean är ett kraftfullt, Svanenmärkt avfettningsmedel av universaltyp som snabbt avlägsnar trafikfilm och annan vägsmuts. Ett måste för dig som vill ha det där lite extra. Sonax Power Clean passar utmärkt som fordonstvätt och högtryckstvättar men även för industriell rengöring, samt som förtvättmedel i GDS- anläggningar och automattvättanläggningar.Går med fördel att använda med foam lance. ..
686 kr Exkl moms:549 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Ultimate Cut  1 Liter Polermedel med extra polereffekt Sonax Ultimate Cut 6+ är ett silikonfritt, vattenbaserat kraftfullt polermedel särskilt utvecklat för mycket slitna och repiga ytor.Ultimate Cut passar för både oscillerande och roterande polermaskin och kan även polera gelcoat och glasfiber mycket effektivt.Medlet klarar av att avlägsna P1000-slippapper snabbt och effektivt, då det är utvecklat just för de situationer där vanliga polermedel inte kan göra jobbet.Används bäst ..
699 kr Exkl moms:559 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax perfect Finish 1 Liter Polermedel och glans Sonax Perfect Finish är ett silikonfritt, vattenbaserad polermedel med ett namn som förklarar allt.  Sonax Perfect Finish gör precis vad den heter,  ger lacken en ultrafin glans och en perfekt finish!En produkt som används som sista steg i polerprocessen. Även perfekt för att ta bort hologram på mörka färger. Används bäst i kombination med en mjukare polerrondell.Sonax Perfect Finish ger en slipgrad på 4 och en glansnivå på 6 ..
711 kr Exkl moms:569 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax 626 Bus & Truck som är en alkalisk avfettning Sonax Intensiv Cleaner 626 är en högkoncentrerad och starkt alkaliskt med ett (Ph13,5) Produkten är högskummande och utmärkt för bil, lastbil, entreprenad- och lantbruksmaskiner samt presenningar som är starkt nedsmutsade. Avlägsnar snabbt trafikfilm och annan grov vägsmuts mycket effektivt. Utmärkt även för manuella högtryckstvättar och som förtvättmedel i automattvättanläggningar.Spädes: 1:20 – 1:100OBS! Låt ..
811 kr Exkl moms:649 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Multistar 10 Liter för invändig och utvändig rengöring med fräst doft Sonax APC Multistar är en intensiv och superkoncentrerad universalrengöring.Famtagen för att effektivt rengöra de flesta typer av interiöra samt exteriöra ytor.Tack vare det dryga spädningsförhållandet så kan medlet spädas ut och räcker på så sätt betydligt längre än en del andra rengöringsmedel.Efterlämnar en ren och fräsch doft...
1 095 kr Exkl moms:876 kr
Tillverkare: Sonax
Svanenmärkt handschampo med avrinnings- och ”vaxeffekt” med parfym. Mycket god smutsupplösande förmåga av fet vägsmuts. Ger en tunn vaxfilm som verkar glansförhöjande och vattenavstötande med hög avrinningseffekt vid avspolning.Spädes 1:50..
1 173 kr Exkl moms:938 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax 660 Svanen godkänd alkalisk avfettning Sonax SX Power Clean är ett kraftfullt, Svanenmärkt avfettningsmedel av universaltyp som snabbt avlägsnar trafikfilm och annan vägsmuts.Ett måste för dig som vill ha det där lite extra. Sonax Power Clean passar utmärkt som fordonstvätt och högtryckstvättar men även för industriell rengöring, samt som förtvättmedel i GDS- anläggningar och automattvättanläggningar.Går med fördel att använda med foam lance...
1 249 kr Exkl moms:999 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax nya Foam avfettning  HÖGSKUMMANDE, EFFEKTIV Koncentrerad alkalisk skumavfettning som bildar ett optimalt skum med en härlig doft av “energy“Koncentrerad alkalisk skumavfettning som bildar ett optimalt skum med en härlig doft av “energy“ utmärkt för dig som vill ha en effektiv alkalisk avfettning när du tvättar. Fungerar utmärkt till en anläggning med många bilar i omlopp. Kan även används i automatiska biltvättar och Gör Det Själv tvättanläggningar. Ger ett jämnt och fylligt sku..
1 306 kr Exkl moms:1 045 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax snabbseparerande Kallavfettning 25 Liter Sonax snabbseparerande  Kallavfettning som effektivt tar bort fett- olje-, tjär- och asfaltfläckar på alla typer av fordon. Lämplig för avfettning av motorer, maskiner och verktyg m.m. Produkten ska användas i system med oljeavskiljare.  Snabbseparerande menas att den sepparerar lätt i en oljeavskiljaren, vilket gör att vattnet inte blandas med oljan. ..
1 311 kr Exkl moms:1 049 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Insect Remower för borttagning av Insekter Extremt snabbverkande och kraftfullt avfettningsmedel / insektbort. Löser väldigt snabbt upp insektsresterna på glas, lack, och plastytor.Produkten får aldrig torka in på ytan så undvik att tvätta direkt i solljus.Fungerar utmärkt som förtvättsmedel i automatiska biltvättar och GDS tvättar . Efterlämnar en fräsch doft Produkten är Fosfat-fri.10 literOBS Spädes: 1:20 – 1:100SONAX Insektborttagare För Användning I TvättanlägningarFara..
1 374 kr Exkl moms:1 099 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Kallavfettning Plus 25 Liter  Sonax kallavfettning funkar även på våt yta och är väldigt snabb och kraftfull.  Högeffektivt kallavfettning med en plus funktion som gör den extra kraftfull och snabb för borttagning av svårlösliga oljeföroreningar, asfaltstänk, vägsalt m.m. Utmärkt för karosser, motorer och maskiner men även för lastbil och busstvättar. ..
1 549 kr Exkl moms:1 239 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax 626 Bus & Truck wash som är en alkalisk avfettning Sonax Intensiv Cleaner 626 är en högkoncentrerad och starkt alkaliskt med ett (Ph13,5) Produkten är högskummande och utmärkt för bil, lastbil, entreprenad- och lantbruksmaskiner samt presenningar som är starkt nedsmutsade.Avlägsnar snabbt trafikfilm och annan grov vägsmuts mycket effektivt. Utmärkt även för manuella högtryckstvättar och som förtvättmedel i automattvättanläggningar. Spädes: 1:20 – 1:100 OBS! Låt aldrig produkten ..
1 624 kr Exkl moms:1 299 kr
Tillverkare: Sonax
Sonax Kalkrent 25LFörstärkt surt rengöringsmedel för effektiv borttagning av typiska kalkavlagringar på väggar, portar, golv, borstar i tvättanläggningen.En produkt som löser alla dina problem med kalk på olika ställen. Provtvätta först på ett litet område först för att se hur effektiv spädning du behöver. Spädes: 1:1 – 1:10..
2 499 kr Exkl moms:1 999 kr
Visar 1 till 26 av 26 (1 Sidor)