Bli en del av Care of Cars®


Som franchisetagare för Care of Cars® får du tillgång till hela vårt affärskoncept. Du har en egen station där vi utvecklar ditt företag tillsammans. Som franchisetagare har du en verksamhet som har tillgång till våra leverantörsavtal med storkunder. För att du ska kunna driva din station på bästa sätt utbildar vi dig och ger dig löpande support.

Care of Cars® jobbar långsiktigt med att utveckla nya tjänster och nya affärsområden som gynnar hela Care of Cars®-kedjan. Som franchisetagare har du möjlighet att bygga verksamheten med fler stationer på sikt. Du får ett genomarbetat koncept och en organisation med skalfördelar och support inom viktiga områden som innebär att du till en förhållandevis låg investeringskostnad kan ta marknadsandelar på en marknad där efterfrågan ökar.

Vårt koncept innebär att ditt företag är franchisetagare till Care of Cars® och DITEC® samtidigt. DITEC® erbjuder lackskydds-, glas-, textil-, skinn- och fälgbehandlingar.

Med Care of Cars® utvecklar vi konceptet till ett mer fullskaligt affärskoncept. Detta innebär att DITEC®’s lackskyddsbehandlingar blir en del av tjänsteutbudet under varumärket Care of Cars®. Ditec är ett av Sveriges mest beprövade lackskydd, detta borgar för kvalité vilket är en av grundpelarna i Care of Cars®.

Som standardtjänster erbjuder vi bilvård, solskyddsfilm och lackskyddsfolie. Vi erbjuder även buckelreparation (PDR), sanering och rostskydd. Övriga tjänster som t.e.x. glasreperationer, m.m. kan komma att läggas till. Care of Cars® har som mål att i möjligaste mån erbjuda bilägaren en "servicepoint" till sin bil.

Care of Cars® driver även en egen webbshop riktad både till storförbrukaren och den enskilde konsumenten.

En plan och strategi finns för att etablera Care of Cars® Centers ifrån Ystad i söder till Kiruna i norr.

Som stationsägare av ett Care of Cars® Center blir du även delägare och har rätt till utdelning i Care of Cars produkt Skandinavien AB. Detta innebär att försäljningen får du som franchisetagare ta del av.

Care of Cars® är organiserat i ett Business Format Franchising System, detta innebär ett konceptsamarbete mellan franchisegivare och franchiseföretagare.Är du intresserad att bli en del av Care of Cars®


Är du intresserad av att bli delägare, utveckla din nuvarande verksamhet, implementera vårt koncept i ditt bilföretag eller starta upp en Care of Cars station ifrån grunden? Välkommen att fylla i intresseanmälan.

Vi söker samarbetspartners som vill satsa långsiktigt tillsammans med oss. För att bli en av oss så är det självklart att man vill och värdesätter:

Vara en del av en kedja och ser fördelarna med det
Alltid ha kunden i fokus, leverera kvalité och vara serviceminded
Brinner för vård av fordon och ser detaljerna i det
Ambition för långsiktigt partnerskap
Ordning och reda
Ett ekonomiskt sinne
En hands on approach till utmaningar och arbete
Goda ledaregenskaper


Stämmer detta in på dig? varmt välkommen att fylla i intresseanmälan så kontaktar vi dig.