Reklamation och retur

Vid retur eller reklamation skall formuläret nedan användas.

Eventuell retur av vara skall godkännas av Care of Cars Produkt Skandinavia AB. Returfrakt i de fall korrekt leverans skett i enlighet med beställning bekostas returen av Kunden. Vid felplock eller felleverans bekostar Care of Cars Produkt Skandinavia AB returfrakten.

Om en vara har använts eller hanterats oförsiktigt, så att den inte längre kan säljas som ny, blir du skyldig att ersätta Care of Cars Produkt Skandinavien AB för värdeminskningen. För att kunna fastställa en varas egenskaper eller funktion måste du i vissa fall bryta förpackningen, som i så fall ska öppnas så varsamt som möjligt samt återsändas tillsammans med varan. 

Observera att du inte har bytes- eller returrätt för vara som tillverkats enligt dina anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel, (ex. skyltar, visitkort etc.) kemprodukter och liknande där förpackningen brutits.

Undersök alltid varan i samband med mottagandet. Eventuella fel skall meddelas oss så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar efter mottagandet. Fel som uppstår därefter kan reklameras inom garantiperioden. Garantiperioden på maskiner och verktyg är normalt ett år. I annat fall hänvisar vi till respektive tillverkare eller serviceställe.

Transportskador skall anmälas omedelbart, och om möjligt bör skadan noteras på fraktsedeln eller i speditörens system.

Ett retur- eller reklamationsnummer ska alltid bifogas. Returer och reklamationer utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

Instruktioner:


  • Denna instruktion gäller alla typer av returbegäran. Det är viktigt att du fyller i samtliga fält i returblanketten. Returnumret är giltigt i 14 dagar och returen måste vara oss tillhanda inom dessa dagar.
  • Vi kommer att kontakta dig per e-post så fort din begäran har mottagits och kontrollerats.
  • Vid retur MÅSTE alla produkter returneras i originalförpackningar komplett med samtliga tillbehör.
  • Tänk på att alltid skicka produkten i ytteremballage för att inte skada originalförpackningen.
  • Förpacka godset väl för att undvika skador. 
  • Bifoga en kopia av returbekräftelsen i returen och skicka den till oss.


Formulär bearbetas - Under tiden kan du maila dessa uppgifter till kundtjanst@careofcars.se