Om du tar hand om livet och det som är viktigast så tar vi hand om din bil.


Du vill bevara nybilskänslan och hålla bilen så där blänkande och fin, precis som du planerat det, eller hur? Det är då det händer, livet, all omsorg går till annat än att tvätta och underhålla pärlan som står på uppfarten.


Asfaltstänken får sitta där på lacken och göra sitt. De får sällskap av saltet och fukten på vintern. På sommaren så är det gruset och dammet från den där vägen som ni gillar att köra på när ni ska ut till sommarstället. Men vi förstår dig, ibland räcker inte alltid tiden till och då tar man hand om det som är viktigast först. Det är så det ska vara, bilen är inte det viktigaste. Men den är viktig.


Ditecs olika behandlingar skyddar lacken på din bil, ökar trafiksäkerheten och gör det lättare att hålla både exteriören och interiören på din bil ren och snygg. Med andra ord, nybilskänslan, den kan vi hjälpa dig att behålla, länge.


Vi erbjuder fyra lackskyddsbehandlingar​, vilka består av 3 keramiska samt vår originalbehandling som är polymerbaserad. Samtliga är premiumalternativ inom respektive segment. Vid val av keramiska lackskydd så ska man vara uppmärksam på hur man ska tvätta och sköta sin behandling. Var noga med att läsa igenom skötselrådet som du får vid utförd behandling.


Varför ska ni välja DITEC® Lackskydd?

Även om din bil är helt ny så behöver den skyddas. Det nordiska klimatet är tufft för våra bilar. Fukten och vägsaltet på vinterhalvåret och grus och asfalt från favoritvägarna på sommaren tar hårt på lacken.

I lackens mikroskopiska porer samlas smuts som försvagar lacken, gör den matt och svårskött. Med våra metoder och behandlingar rengörs porerna på djupet. Sedan appliceras våra skyddsprodukter vilka arbetas in och härdar, då skapas en osynlig armering som gör lacken skinande blank, tålig och lättskött.

I grundpriset på våra lackskyddsbehandlingar ingår:

Tvätt, lackrengöring, inspektion, maskering, lättare/ mindre lackkorrigering & glanshöjande poleringsprocess, preparering och appliceringsmoment för respektive lackbehandling. Priser avser bil med god lackkondition. Utökad lackkorrigering av repad och sliten lack kan anpassas utifrån behov och önskemål, detta tillkommer enl. ök. Fråga oss så berättar vi mer om denna tilläggstjänst.


Vilken lackskyddsbehandling passar dig bäst?


Här nedan hittar du våra 4 olika lackskyddsbehandlingar och kort information om varje behandling. För att underlätta ditt val av lackskydd så kan nedanstående frågeställningar vara bra att tänka på. Vi finns givetvis för dig om valet är svårt. Tveka inte att kontakta ditt lokala center.

  • Hur känslig är lacken på just din bil?
  • Hur länge planerar du att ha kvar bilen?
  • Fundera på din livsstil, hur mycket tid och lust har du för underhåll?
  • Hur ser dina tvättmöjligheter ut?
  • Hur ofta tvättar du den?
  • Vad får det lov att kosta?​


Våra textil, skinn, glas, fälg, strålkastarbehandling och vårt premiumpaket

DITEC® TEXTILBEHANDLING

Håll interiören fräsch med skyddande textilbehandling Gråt inte över spilld mjölk! Vår textilbehandling fungerar som en osynlig överdagsklädsel som ger sätena i din bil ett effektivt skydd mot vätskor. När någon råkar spilla något i bilen torkar du enkelt upp med en fuktig trasa. Komplettera vid behov inför textilbehandling med vår återställande behandling Ditec® klädseltvätt.

DITEC® SKINNBEHANDLING

Ökad motståndskraft med skinnbehandling Skinn är ett vackert och tåligt material, men behöver regelbunden omvårdnad för att behålla sina goda egenskaper. Utan underhåll torkar skinnet långsamt ut, börjar spricka och kan få tråkiga fettfläckar. Unna din skinnklädsel en årlig behandling, så håller den sig fin länge.

DITEC® GLASBEHANDLING

TBättre sikt med glasbehandling Vår behandling av bilens glasrutor bidrar till ökad säkerhet vid körning i mörker. Vindrutans behandling gör att insekter och smuts får sämre fäste och ger dig god sikt även i regnväder. Du använder vindrutetorkarna väsentligt mindre än förut och du sparar spolarvätska.

DITEC® FÄLGBEHANDLING

Snyggare fälgar med fälgbehandling Din bils fälgar utsätts för tuffa förhållanden då varma järnpartiklar från bromsar, salt, tjära, smuts från vägen och andra föroreningar fastnar hårt på en obehandlad yta. Detta gör att aggressiva produkter och metoder ofta behövs för rengöring och underhåll. Med vår fälgbehandling så förenklas underhållet, slitaget mildras och konditionen kan effektivt bevaras.

DITEC® STRÅLKASTARBEHANDLING

Säker sikt med renoverade strålkastare Låt dina slitna och gulnade strålkastare bli som nya igen. Noggrann rengöring av plasten tillsammans med slipning och polering tar effektivt bort både repor och beläggningar. Därefter appliceras skyddsbehandling för långvarigt resultat. Du får bättre ljusstyrka och ökar din och din bils trafiksäkerhet.

DITEC PREMIUMPAKET - PAKET FÖR BILENS INTERIÖR OCH EXTERIÖR

Vårt premiumpaket är en samling av våra behandlingar för bilens interiör, glas och fälgar. Var och en av dessa går att välja separat. Era säten får en osynlig överdragsklädsel, ni ökar trafiksäkerheten markant under mörkerkörning och ni får en vindruta där regnvattnet lägger sig i små pärlor som blåser bort i vinden. Och fälgarna kan vi behandla så att de blir tåligare och mycket lättare att hålla rena och fina.Har du köpt en begagnad bil - Kolla om den är Ditec® behandlad?