Vi började vårt engagemang inom bilvård med att vi startade och drev egna, framgångsrika DITEC®-stationer.

För oss har vår största drivkraft alltid varit viljan att utvecklas. Den drivkraften, tillsammans med förmågan att se möjligheterna både idag och i framtiden, ledde oss till att starta Care of Cars®. Vi utvecklar nya, kvalitativa affärsmöjligheter och tjänster till ett helhetskoncept med goda och långsiktiga relationer till alla inom kedjan.


Men allt som är nytt behöver inte vara bättre. Därför kommer Ditec®’s lackskyddsbehandlingar bli en del av tjänsteutbudet under varumärket Care of Cars®. Ditec® är ett av Sveriges mest beprövade lackskydd, detta borgar för kvalitet, vilket är en av grundpelarna i Care of Cars®.


Ditec® är sedan 1989 Sveriges äldsta och största bilvårdskedja, för närvarande med ca 100 franchisecenter runt om i landet, som erbjuder ett koncept för lackskydds-, glas-, textil-, skinn- och fälgbehandlingar.


Organisationen

Care of Cars® är en relativt liten organisation med gedigen och mångårig erfarenhet ifrån branschen. Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort.

Lars Benediktsson

VD och huvudägare i Care of Cars®. Drivit egen framgångsrik DITEC®-station i Lund sedan 1992. Delägare i DITEC® Sverige AB 2016. Sedan 2019 är han dessutom VD.

Epost: lars[@]careofcars.se

Jonas Snarberg

Huvudägare i Care of Cars®. Delägare i DITEC® Sverige AB 2016. Lång, gedigen erfarenhet inom bilvård sedan 1997. Startat och drivit DITEC®-stationer i Nv. Skåne. Driver och utvecklar konceptet för att finna nya affärsmöjligheter för samtliga inom kedjan.

Epost: jonas[@]careofcars.se


Lennart Lundgren

Kundsupport och koordinator i Care of Cars® Lennart är ”spindeln i nätet” och har mångårig erfarenhet av kommunikation inom DITEC®-kedjan.

Epost: lennart[@]careofcars.se

Vidir Thorisson

IT- och webbansvarig. Lång och gedigen erfarenhet inom webbutveckling, teknisk support och ansvarig för Care of Cars® webbshop.

Epost: vidir[@]careofcars.seCertifierade Bilvårdare

Care of Cars® driver aktivt ett arbete för att främja sunda och rättvisa arbetsvillkor. Vi skapar ordning och reda i samarbete med Klar OK, ledaren inom kompakt företagsoptimering, implementerar vi regler och rutiner för att möta de skärpta kraven inom bilvårdsbranschen. Inom ramen för detta samarbete finns även ett antal rutiner och arbetssätt som kommer att förbättra det dagliga arbetet på stationerna. Samtliga Care of Cars®-stationer kommer att bli Certifierade Bilvårdare. Vilket är något som vi är stolta över.

Här nedan ser ni en del av certifieringen.

 • Systematiskt arbetsmiljöarbete
 • Mijöledningsrutiner
 • Kvalitetsledningsrutiner
 • Laglista
 • Förskrivna texter
 • Systematiskt upphandlingsarbete

Affärsidé

Care of Cars® affärsmöjligheter redan från början

När du blir en del av Care of Cars® kommer du in i en organisation som redan ”krattat manegen”. Vi arbetar hårt genom våra kanaler för att redan från början kunna erbjuda er direkta affärsmöjligheter. Vår supportorganisation är uppbyggd för att erbjuda de bästa möjliga förutsättningarna för dig.

De huvudsakliga områdena är:

 • Marknadsföring & Försäljning
 • Ekonomi
 • Etablering
 • Inköp
 • IT
 • Utbildning & Kvalitetssäkring


Jobba hos oss

​Vill du byta karriär? och arbeta i en spännande och intressant bransch.
Just nu har vi inga tjänster lediga men vi är alltid intresserade av att få kontakt med potentiella medarbetare. Välkommen att skicka in en ansökan spontant.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig med ett CV och ett personligt brev till info@careofcars.se så återkopplar vi om något passar din profil.


Miljöpolicy

Bilvård är en bransch som kan ha en negativ miljöpåverkan om verksamheten inte sköts på rätt sätt. Vi arbetar aktivt för att påverka miljön så minimalt som möjligt. Vid behandling av fordon så använder vi i första hand fullt biologiska nedbrytningsbara produkter. Vi väljer omsorgsfullt bland våra leverantörer. 
Vi strävar efter att i första hand använda produkter som är godkända av svanen eller kemikaliesvepet. Under vår certifiering av godkänd bilvårdare så är miljöpolicyn ett stort kapitel, det innebär att vi ligger i framkant och har styrdokument för att säkerhetsställa att vi gör vad vi kan för att minska vår gemensamma miljöpåverkan.

Care of Cars Produkt Skandinavien AB
Travbanegatan 9
213 63 Malmö

Epost: lars@careofcars.se