Information
Din inkorg

Mirka

Tillverkare: Mirka
Slippapper till strålkastarrenovering. Används torrt...
286 kr Exkl moms:229 kr
Tillverkare: Mirka
Slippapper till strålkastarrenovering mm. Används torrt...
286 kr Exkl moms:229 kr
Tillverkare: Mirka
Mirka Q-Silver P1000 Slippapper till strålkastarrenovering mm. Används torrt.Q.Silver är ett slipmaterial med optimal aggressivitet tillverkad för att uppnå en snabb och effektiv avverkning. Produkten har en hög värmeuthållighet och klarar effektivt av att slipa i plåt till exempel vid bilskadereparationer. Q Silver har också mycket bra slipegenskaper på trä och kompositmaterial. Ryggmaterialet är ett flexibelt och starkt lateximpregnerat papper...
299 kr Exkl moms:239 kr
Tillverkare: Mirka
Slippapper till strålkastarrenovering mm. Används torrt...
311 kr Exkl moms:249 kr
Tillverkare: Mirka
Abralon 77 mm. slippapper P500 för våtslipning av strålkastare och lack, mm.Abralon är ett unikt, mångsidigt och patenterat slipmaterial utvecklat för följsam och flexibel slipning av både plana och profilerade ytor. Abralon ger ett jämnt och fint slipmönster även på oregelbundna ytor och minimerar risken för genomslipning. Abralon är speciellt lämplig för bil- och marinindustrin. Den följsamma väven tillåter vatten och luft att fritt passera, vilket gör att produkten lämpar sig för både torr- o..
461 kr Exkl moms:369 kr
Tillverkare: Mirka
Abralon P1000 slippapper för våtslipning av strålkastare och lack,mm. Abralon är ett unikt, mångsidigt och patenterat slipmaterial utvecklat för följsam och flexibel slipning av både plana och profilerade ytor. Abralon ger ett jämnt och fint slipmönster även på oregelbundna ytor och minimerar risken för genomslipning. Abralon är speciellt lämplig för bil- och marinindustrin. Den följsamma väven tillåter vatten och luft att fritt passera, vilket gör att produkten lämpar sig för både torr- och ..
461 kr Exkl moms:369 kr
Tillverkare: Mirka
Abralon P2000 slippapper för våtslipning av strålkastare och lack,mm Abralon är ett unikt, mångsidigt och patenterat slipmaterial utvecklat för följsam och flexibel slipning av både plana och profilerade ytor. Abralon ger ett jämnt och fint slipmönster även på oregelbundna ytor och minimerar risken för genomslipning. Abralon är speciellt lämplig för bil- och marinindustrin. Den följsamma väven tillåter vatten och luft att fritt passera, vilket gör att produkten lämpar sig för både torr- och våt..
461 kr Exkl moms:369 kr
Tillverkare: Mirka
Abralon P3000 slippapper för våtslipning av strålkastare och lack, mmAbralon är ett unikt, mångsidigt och patenterat slipmaterial utvecklat för följsam och flexibel slipning av både plana och profilerade ytor. Abralon ger ett jämnt och fint slipmönster även på oregelbundna ytor och minimerar risken för genomslipning. Abralon är speciellt lämplig för bil- och marinindustrin. Den följsamma väven tillåter vatten och luft att fritt passera, vilket gör att produkten lämpar sig för både torr- och våts..
461 kr Exkl moms:369 kr
Tillverkare: Mirka
Abralon P4000 slippapper för våtslipning av strålkastare och lack,mmAbralon är ett unikt, mångsidigt och patenterat slipmaterial utvecklat för följsam och flexibel slipning av både plana och profilerade ytor. Abralon ger ett jämnt och fint slipmönster även på oregelbundna ytor och minimerar risken för genomslipning. Abralon är speciellt lämplig för bil- och marinindustrin. Den följsamma väven tillåter vatten och luft att fritt passera, vilket gör att produkten lämpar sig för både torr- och våtsl..
461 kr Exkl moms:369 kr
Tillverkare: Mirka
Mirka torrslip P500 Slippapper till strålkastarrenovering mm. Används torrt.Q.Silver är ett slipmaterial med optimal aggressivitet tillverkad för att uppnå en snabb och effektiv avverkning. Produkten har en hög värmeuthållighet och klarar effektivt av att slipa i plåt till exempel vid bilskadereparationer. Q Silver har också mycket bra slipegenskaper på trä och kompositmaterial. Ryggmaterialet är ett flexibelt och starkt lateximpregnerat papper...
486 kr Exkl moms:389 kr
Tillverkare: Mirka
Abralon 150 mm. P1000 slippapper för våtslipning av strålkastare och lack, mm.Abralon är ett unikt, mångsidigt och patenterat slipmaterial utvecklat för följsam och flexibel slipning av både plana och profilerade ytor. Abralon ger ett jämnt och fint slipmönster även på oregelbundna ytor och minimerar risken för genomslipning. Abralon är speciellt lämplig för bil- och marinindustrin. Den följsamma väven tillåter vatten och luft att fritt passera, vilket gör att produkten lämpar sig för både ..
686 kr Exkl moms:549 kr
Tillverkare: Mirka
Abralon slippapper P2000 för våtslipning av strålkastare och lack, mm.Abralon är ett unikt, mångsidigt och patenterat slipmaterial utvecklat för följsam och flexibel slipning av både plana och profilerade ytor. Abralon ger ett jämnt och fint slipmönster även på oregelbundna ytor och minimerar risken för genomslipning. Abralon är speciellt lämplig för bil- och marinindustrin. Den följsamma väven tillåter vatten och luft att fritt passera, vilket gör att produkten lämpar sig för både torr- och våt..
686 kr Exkl moms:549 kr
Tillverkare: Mirka
Abralon P3000 slippapper för våtslipning av strålkastare och lack,mm.Abralon är ett unikt, mångsidigt och patenterat slipmaterial utvecklat för följsam och flexibel slipning av både plana och profilerade ytor. Abralon ger ett jämnt och fint slipmönster även på oregelbundna ytor och minimerar risken för genomslipning. Abralon är speciellt lämplig för bil- och marinindustrin. Den följsamma väven tillåter vatten och luft att fritt passera, vilket gör att produkten lämpar sig för både torr- och våts..
686 kr Exkl moms:549 kr
Tillverkare: Mirka
Abralon slippapper P4000 för våtslipning av strålkastare och lack,mm.Abralon är ett unikt, mångsidigt och patenterat slipmaterial utvecklat för följsam och flexibel slipning av både plana och profilerade ytor. Abralon ger ett jämnt och fint slipmönster även på oregelbundna ytor och minimerar risken för genomslipning. Abralon är speciellt lämplig för bil- och marinindustrin. Den följsamma väven tillåter vatten och luft att fritt passera, vilket gör att produkten lämpar sig för både torr- och våts..
686 kr Exkl moms:549 kr
Tillverkare: Mirka
Mirka ROS Polermaskin 325CV 77mmTryckluftsdriven poler / slipmaskin 77 mm. Mycket lämplig för strålkastarrenovering och mindre lack- och polerjobb...
3 749 kr Exkl moms:2 999 kr
Visar 1 till 15 av 15 (1 Sidor)