Information
Din inkorg

Läder & Vinylvårdskit - Medelsmutsiga ytor

Läder & Vinylvårdskit - Medelsmutsiga ytor
Läder & Vinylvårdskit - Medelsmutsiga ytor
349 kr
Exkl. Moms: 279 kr
  • Lager: 2
  • Artikelnr: 50-LCK-GREEN-KIT
  • Vikt: 1.00kg

Tillgängliga alternativ


Viper SDS blad

Läder & Vinylvårdskit för bilens interiör och ratt

Detta kit är speciellt formulerat till läder, vinyl & plast där man vill ha en stark skyddsbarriär.

Ett kit för rutinmässigt underhåll samt ett medföljande minikit anpassad till bilens ratt.


Rengöring

Viper Poly Clean Triple X löser effektivt upp djupt ingrodd smuts på lädrets yta. Rengöraren är vattenbaserat och innehåller inte några skadliga kemikalier eller lösningsmedel.


Skyddskräm

Viper Skyddskräm är en vattenbaserad skyddskräm som används till att mjuka upp, ge näring till, samt skapa en skyddsbarriär på gammalt som nytt Läder & Vinyl.

Skyddskrämen gör att skinnet står emot nedsmutsning, vätskor och slitage, samtidigt som det fungerar som en balsam som återfuktar och mättar gammalt torrt skinn samt ger en skyddsbarriär.

Efterhand som en läderprodukt används kommer olja, svett, smuts och olika typer av kemikalier och mycket annat från människans hud långsamt bryta ner lädret och Vinylen och få det att bli missfärgat, torka ut och till slut spricka. Dessa skador kan ses på de flesta läderprodukter där människans händer och huvud kommer i kontakt med lädret, exempelvis på ett arm- och huvudstöd på en fåtölj, på kragen på en skinnjacka, på ratten i en bil, mm., där skadorna till en början ses som mörka fläckar.

Skyddskrämen lägger sig som en skyddande yta på lädret & Vinylen och hjälper till att stå emot all nedfläckning från vatten- och oljebaserade vätskor, vilket avsevärt minskar risken för att skador av typen som nämns ovan uppstår på de läder och skinn som behandlats med skyddskrämen.

Den skyddsbarriär som läggs på lädret kommer också att förhindra ”vanlig” smuts att tränga in i texturen, smutsen stannar på ytan, vilket gör lädret & vinylen mycket lättare att göra rent och vårda. En bonus är att märken från kulspetspennor och färgfällningar från ex. blöta jeans och andra kläder förhindras att tränga genom skyddskrämen.


Innehåll

- 250ml Triple X rengöring

- 250ml Skyddskräm 

- 30ml Förtvätt till ratt

- 30ml Skyddskräm till ratt

- Rengöringssvamp

- 2x Frottédukar (33x33cm)

- 2x Små luddfria dukar till ratt

- Applikatorsvamp i Mikrofiber Skriv en recension

Logga in or Registera dig för att ge omdöme