Information
Din inkorg

Bilschampo

Bilschampo

Bilschampo är den mest använda produkten i tvättprocessen. Bilschampo finns med olika egenskaper beroende på vilken effekt man önskar.

Tillverkare: Mac Serien
Mac bilschampo med glans Mac 126 Glansschampo är ett effektivt, högskummande bilschampo från Macserien.Schampots alkaliska formula löser effektivt upp sot, vägdamm och smuts och lämnar efter sig en yta som är både ren, skyddad och glänsande.Schampot förbättrar lackens glans och ger en utmärkt avrinning..
99 kr Exkl moms:79 kr
Ditec Car Shampoo 0,5 liter
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Car Schampo Konsument schampo speciellt framtaget för tvätt av Ditecbehandlade bilar. Ger mycket bra avrinning och glans. Rekommenderas!Låglöddrande schampo som ger en "vax it wet" effekt som förbättrar ytskiktet på bilen. Ger fin glans och avrinning...
176 kr Exkl moms:141 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Schampo som efterlämnar en vaxliknande glans på lacken.Mycket skummande och lätt att använda.Det här behagliga citrondoftande schampot är helt vaxsäkert och passar perfekt för underhållstvätt.Schampot efterlämnar en vaxliknande glans på lacken.Ett riktigt bilschampo, som uppfyller dina förväntningar gång på gång.Både rengöringsförmågan och glansen är i toppklass...
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Schampo med 2 sortes vax Extream Bodywash är ett riktigt superschampoo!Tvätthandsken flyger nästan ur händerna när man tvättar med denna, den har ett otroligt bra glid med ett tjockt lager härligt skum som hjälper till för minimal risk för att skapa repor i samband med beröring. Extreme bodywash är berikad med 2 sorters vax, nämligen 100% naturligt carnauba samt syntetiskt vax. ..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
MR PINK SUPER SUDS SCHAMPOO SUPERIOR SURFACE CLEANER. Legendariskt schampo av högsta klass. Mr Pink skummar sjukt mycket i både skumlans och tvätthink för att minimera risken för repbildning.   Doften är legendariskt härlig som bör upplevas. Mr Pink är ett riktigt vasst referensschampo som många har försökt kopiera. Det finns bara ett original.EGENSKAPERpHNeutralDoftGodisFinishHögglansBilfärgAllaInnehållFlytandeAnvändningExteriört ..
199 kr Exkl moms:159 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Bilschampo med extra fylligt skumGivet i tvätt arsenalen om du ska tvätta en svart eller mörk bil. Blacklight är optimerat med extra fylligt skum med härligt glid för minsta friktion för en säker tvätt. Blacklight tar ej bort vax eller lackskydd och är därmed helt säker att använda hur ofta man vill. ..
209 kr Exkl moms:167 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Schampo för foamlanceChemical Guys Honeydew är ett bilschampo framtaget för att främst användas med foam lance.Att använda foam lance reducerar risken för slitage på lacken genom att man undviker tvättrepor.Honeydew fungerar även utmärkt som vanligt bilschampo vid handtvätt.Den nya formulan ger dessutom ett kraftigare och tjockare skum än tidigare.Honeydew innehåller vattenavkalkningsmedel vilket är en fördel om du ofta har kalk- eller vattenmärken på din lack eller vindruta.Schamp..
209 kr Exkl moms:167 kr
Ditec Keramiskt Schampo från Ditec 500ml.
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Keramiskt Schampo - Ditec Ceramic SchampoDet ultimata underhållsshampo för keramiska behandlingar.Premium Class, Keramiskt schampo som ger din bil en fantastisk glans.Rengör effektivt och ger en skyddande beläggning.Hög glans effekt.Ger hydrofoba egenskaper på tvättade ytor, hjälper det keramiska skyddet att hålla sig aktivt.AnvändningAnvänds inte på varma ytor. Undvik användning i direkt solljus. Skölj bort all smuts och grus från bilens lack. Använd alltid en ren svamp och hink. Tvä..
244 kr Exkl moms:195 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Schampo som lämnar efter sig keramiskt skyddHydroSuds är infused med SiO2 som lämnar efter sig keramiskt skydd och otrolig glans för varje drag med tvätthandsken.HydroSuds erbjuder ett bra skydd även om man inte har någon behandling sedan innan och lämnar en kiseldioxid-rik skyddsfilm bakom som hjälper till att avvisa vatten, smuts och andra föroreningar, vilket håller din bil renare längre.Använd den på en bil utan skydd för att lägga till vattenpärlande egenskaper, eller på en skyddad bil för ..
287 kr Exkl moms:229 kr
Multi Dressing till däck, plast, gummi och vinyl. Späd 1:5 för invändigt bruk och outspädd för exteriört bruk.Ger en hydrofobisk yta och ytorna blir lättare att rengöra.Kitet innehåller- Multi Dressing (500ml)- 3-pack Mikrofiberdukar (40 x 40cm)..
303 kr Exkl moms:242 kr
Ditec auto shampoo 5 Liter
Bästsäljare
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec auto schampo Mycket effektivt högskummande shampo utan vax med bra tvätteffekt.Mycket lämpligt för tvätt av bilar med keramisk lackbehandling...
311 kr Exkl moms:249 kr
Snabbförsegling eller sprayvax, vår Quick Detailer kan appliceras våt och sedan sköljas av, eller appliceras torr och torkas bort.Ger väldigt bra vätskeavrinning och skyddar effektivt mot tjärfläckar och att flygrost får fäste.Kitet innehåller- Quick Detailer (500ml)- 3-pack Mikrofiberdukar (40 x 40cm)..
323 kr Exkl moms:258 kr
Tillverkare: Concept
Concept Wash & Wax SchampoSkummande bilschampo med vaxeffekt, återger en blank och gnistrande finish. Spädes 1:150..
324 kr Exkl moms:259 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Lahega Car Schampo, bilschampo 5 liter Högskummande svanenmärkt handschampo med bra rengöringskraft för tvätt av personbilar, husvagnar, motorcyklar m m.Avlägsnar fet vägsmuts och efterlämnar en fin lyster. Perfekt för dig som håller dig till svanen produkterna. ..
336 kr Exkl moms:269 kr
Läder & Vinylvårdskit från VIPER, innehåller allt du behöver för att ge ett fantastiskt bra skydd, men även minskad friktion vid i och urstigning.Kitet innehåller- Rengörare (200ml)- Skyddskräm (200ml)- Rengöringssvamp- Applikator i Mikrofiber- Torkdukar i 100% Bomull..
349 kr Exkl moms:279 kr
Tillverkare: Concept
Concept wash & wax Schampo Concept Speedy Wash & Wax Schampoo använder nanoteknik för att snabbt och på en ny nivå rengöra på djupet med hjälp av nanopartiklar som vanliga shampoon inte klarar av.Dessutom efterlämnas ett vax som gör avrinningen hög och torktiden kortare. Schampot är lågskummande för ännu snabbare avspolning. Koncentrerat och drygt. ..
374 kr Exkl moms:299 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Svanenmärkt milt bilschampo med härlig doft Svanenmärkt milt bilschampo med mycket god smutsupplösande förmåga av fet vägsmuts. Ger en tunn vaxfilm som verkar glansförhöjande och vattenavstötande med hög avrinningseffekt vid avspolning. Dosering Späds med vatten i förhållande 1:50-1:100. Miljö Svanenmärkt. Licensnummer 313 100...
374 kr Exkl moms:299 kr
Tillverkare: Chemical Guys
Chemical Guys Mr. pink shampoo Legendariskt schampo av högsta klass. Mr Pink skummar sjukt mycket i både skumlans och tvätthink för att minimera risken för repbildning.  Doften är legendariskt härlig som bör upplevas. Mr Pink är ett riktigt vasst referensschampo som många har försökt kopiera, men det finns bara ett original.EGENSKAPERpHNeutralDoftGodisFinishHögglansBilfärgAllaInnehållFlytandeAnvändningExteriört ..
379 kr Exkl moms:303 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Lahega Greenium Schampo 5 Liter Högeffektivt och härligt skummande handschampo med vaxeffekt, baserad på hållbara, vegetabiliska och förnyelsebara råvaror.Löser effektivt vägdamm, trafiksmuts och insekter samt efterlämnar en mycket blank och smutsavvisande yta.Har en hög avrinningsförmåga. Parfymerad...
499 kr Exkl moms:399 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec auto schampo Mycket effektivt högskummande shampo utan vax med bra tvätteffekt.Mycket lämpligt för tvätt av bilar med keramisk lackbehandling. ..
1 249 kr Exkl moms:999 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Lahega car Scampoo 89w bilschampo 25 Liter Högskummande svanenmärkt handschampo med bra rengöringskraft för tvätt av personbilar, husvagnar, motorcyklar m m.Avlägsnar fet vägsmuts och efterlämnar en fin lyster. Perfekt för dig som håller dig till svanen produkterna. ..
1 474 kr Exkl moms:1 179 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Lahega Wax Shampoo bilschampo med vaxeffekt Svanenmärkt milt bilschampo med mycket god smutsupplösande förmåga, Ger en tunn vaxfilm som verkar glansförhöjande och vattenavstötande,..
1 661 kr Exkl moms:1 329 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Lahega Wax shampoo plus 25 liter Svanenmärkt högskummande hand- och borstschampo med vaxeffekt. Rengör effektivt och efterlämnar en extremt blank och smutsavvisande vaxhinna. Har en hög avrinningsförmåga. ..
1 661 kr Exkl moms:1 329 kr
Tillverkare: Ditec Sverige AB
Ditec Nano schampo - 25LLågskummande schampo med "Vax it Wet" effekt som ökar avrinningen och snabbar upp torkningen. Mycket lämpligt för lackskyddsbehandlade bilar...
2 025 kr Exkl moms:1 620 kr
Tillverkare: Lahega-Clemondo
Lahega Greenium 25 liter bilschampoHögeffektivt och härligt skummande handschampo med vaxeffekt, baserad på hållbara, vegetabiliska och förnyelsebara råvaror.Löser effektivt vägdamm, trafiksmuts och insekter samt efterlämnar en mycket blank och smutsavvisande yta.Har en hög avrinningsförmåga. Parfymerad...
2 124 kr Exkl moms:1 699 kr
Visar 1 till 25 av 25 (1 Sidor)