Information
Din inkorg

Behandlingar

08 Apr Produkt Nytt
0 2999
ProduktnyheterVi uppdaterar frekvent vårt sortiment av kvalitetsbilvårdsprodukter som används av bilvårdsexperter samt även kan användas av privatpersoner. ..
08 Apr Boka behandling
0 1588
Premilinärboka tjänster ..
20 Apr Ditec® Ceramic Ultra
0 762
DITEC® CERAMIC ULTRA – NÄR DU VILL GE DIN BIL DET ALLRA BÄSTADitec Ceramic Ultra är en två-komponents keramisk behandling vilket ger det hårdaste skyddet med exceptionell glans och hållbarhet. Underl..
20 Apr Ditec® Ceramic Light
0 595
DITEC® CERAMIC LIGHT – EN PRISVÄRD LACKSKYDDSBEHANDLING MED BRA PRESTANDA ..
20 Apr Ditec® Ceramic Plus
0 540
DITEC® CERAMIC PLUS – EN LYSANDE KERAMISK LACKSKYDDSBEHANDLINGDitec® Ceramic Plus är en egenutvecklad något enklare version av Ditec® Ceramic Ultra.Lackskyddsbehandlingen är en 1-komponents keramisk..
20 Apr Ditec® Original
0 425
DITEC® ORIGINAL - DEN MEST BEPRÖVADE LACKSKYDDSBEHANDLINGEN PÅ MARKNADENDet är en polymerbaserad 2-komponentsbehandling som ger lacken en naturlig blank, slät och fin yta.Den gör bilen lättare att tv..
20 Apr Ditec® Fälgbehandling
0 190
DITEC® Fälgbehandling - Rim.Din bils fälgar utsätts för tuffa förhållanden då varma järnpartiklar från bromsar, salt, tjära, smuts från vägen och andra föroreningar fastnar hårt på en obehandlad yta ..
20 Apr Ditec® Glasbehandling
0 189
DITEC® GlasbehandlingVår behandling av bilens glasrutor bidrar till ökad säkerhet vid körning i mörker.Vindrutans behandling gör att insekter och smuts får sämre fäste och ger dig god sikt även i reg..
20 Apr Ditec® Skinnbehandling
0 182
Ökad motståndskraft med Ditec® Skinnbehandling Skinn är ett vackert och tåligt material, men behöver omvårdnad för att behålla sina goda egenskaper. Utan regelbundet underhåll torkar skinnet långsa..
20 Apr Ditec® Textilbehandling
0 168
Bevara en fräsch interiör med skyddande Ditec® TextilbehandlingGråt inte över spilld mjölk! Vår textilbehandling fungerar som en osynlig överdragsklädsel som ger sätena i din bil ett effektivt extra..
20 Apr Ditec® Premiumpaketet
0 162
VI TAR HAND OM HELA BILEN MED DITEC® PREMIUMPAKETDu kan få samma effektiva skydd på klädsel, fälgar och glasrutorna som på lacken. Lägg till vårt premiumpaket så får du ett komplett skydd av alla del..
10 May Skinn & Vinyl
0 135
Mer om våra skinn & vinyl behandlingar kommer inom kort.....
Visar 1 till 12 av 12 (1 Sidor)
https://careofcars.se/tjanster/Behandlingar/skinn-vinyl