Information
Din inkorg

Övriga behandlingar

08 Apr Övriga tjänster
0 252
Ett antal av våra stationer erbjuder även övriga tjänster. Utbudet varierar.Exempel på vad ni kan få hjälp med Kontakta ditt lokala Center och se om de kan hjälpa dig BOKA..
08 Apr Solfilm
0 243
SOLFILM, DITT SKYDD MOT SOL OCH VÄRMESkydda dig, dina passagerare och husdjur med solskydd. Vi har solfilm i flera olika toningar som har olika ljusinsläpp. Vår ljusaste film är nästan helt transparen..
08 Apr Lackskyddsfolie
0 204
Skydda lacken på bilens mest utsatta delarVi monterar en transparant lackskyddsfilm på bilens mest utsatta delar, front, vid insteg, dörrkoppar och som ett direkt lastskydd vid bagageutrymmet. Filmen ..
08 Apr Cabriolet - Impregnering - Färgning
0 33
Underhåll din tygcabrioletImpregnering av tygcabrioleter bör göras regelbundet för att bibehålla den vatten- och smutsavvisande ytan. Detta skyddar mot salt, trafikfilm och annat nedfall. Blekta cabri..
08 Apr Husbilar - Tvätt & Underhåll
0 31
BEHANDLAR VI HUSBILAR OCKSÅ? Ja, visst gör vi det! Principen är densamma för husbilar som personbilar. De är lite större och kräver en annan sorts behandling. Merparten av svenskarna kommer denna ..
08 Apr Båtbehandling
0 29
VI VÅRDAR JU INTE BARA FORDON PÅ VÄG, UTAN ÄVEN TILL SJÖSSDet går snabbt nu, båtsäsongen närmar sig med stormsteg.Båten har säkert stått i förvaring under vintern men behöver kanske översyn inför säso..
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)
https://careofcars.se/tjanster/ovriga-behandlingar/batbehandling